“Ik wist dat Blanka en ik geen doorsnee koppel zouden zijn”: Ruben Van Gucht kijkt uit naar reünie met zijn vrouw en zoontje in Kroatië

Nu de voorjaarsklassiekers voorbij zijn, mag de riem er ook even af bij sportjournalist Ruben Van Gucht (37). De presentator vertrekt eerstdaags op vakantie naar Kroatië, waar zijn echtgenote Blanka Vlasic (40) en hun zoontje Mondo permanent wonen. Maar eerst is er nog de laatste aflevering van zijn razend populaire podcast ‘Wielerclub Wattage’, die vanavond uitzonderlijk op Canvas wordt uitgezonden. 

Meer krantenkoppen in België

Strike-concert steunt MS-Liga

Op zaterdag 18 mei pakt de vzw Strike weer uit met de concertavond Support Your Locals. Vier bands uit de regio, die elk stevige muziek spelen, komen op het podium van zaal Club de B: Dyscordia, Millhaven, Mygun en X-Pozed. De opbrengst gaat naar het goede doel, met name MS-Liga Vlaanderen.
The post Strike-concert steunt MS-Liga appeared first on

Lees meer »

Rhizo lanceert kookboek

Rhizo Hotelschool lanceert een nieuw en eigen geschreven kookboek. Klas 3 horeca werkte daarvoor samen met auteur Wim Chielens en ging actief aan de slag met taal. Dit ambitieuze project werd gelanceerd in het kader van het ‘Iedereen Leest’.
The post Rhizo lanceert kookboek appeared first on KW.be.

Lees meer »

Van Maria tot Madeleine en Claire

We konden volgend viergeslacht vastleggen in Sint-Eloois-Winkel: Michèle Devos (32), Claire Beernaert (4 maanden), Maria Verschoot (88), Madeleine Beernaert (4) en Marijke Joye (61).
The post Van Maria tot Madeleine en Claire appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gratis schoolmaaltijd is breekpunt voor Vooruit. Waarom komen de socialisten met deze eis, en hoe haalbaar is die?

Het plan om gratis gezonde maaltijden aan te bieden in alle scholen is voor Vooruit een absoluut breekpunt voor Vlaamse regeringsdeelname. Maar waarom komt de partij nu al met deze eis? En waarom claimt ze zoveel thema’s die met gezinnen te maken hebben? Carl Devos, politicoloog aan de UGent en politiek analist bij HLN, laat er zijn licht op schijnen.

Lees meer »

LIVEBLOG REAL-BAYERN (21u). Fans van uitploeg komen samen in Madrid, Ancelotti: “Met Lunin spelen was altijd het plan”

Kunnen Courtois & co hun goede uitgangspositie van de heenmatch vasthouden in München? Die eindigde in 2-2 dankzij twee doelpunten van Vinicius. Bij Bayern scoorden Sané en Harry Kane. Courtois zal overigens niet onder de lat staan. “Met Lunin spelen was altijd het plan”, bevestigde Ancelotti. Krijgen we hetzelfde spektakel te zien als in de heenwedstrijd? Volg het in de

Lees meer »

Strandredders in enkele zwemzones van zes kustgemeenten

Tijdens het Hemelvaartweekend zijn enkele zwemzones van zes kustgemeenten al bemand door strandredders. Een frisse duik in de Noordzee is dus al mogelijk in Knokke-Heist, Blankenberge, De Haan, Oostende, Nieuwpoort en Koksijde. Pas vanaf de start van de zomervakantie zullen overal strandredders aanwezig zijn aan de kust.
The post Strandredders in enkele zwemzones van zes kustgemeenten appeared first on

Lees meer »