Victor Campenaerts en vriendin Nel in blijde verwachting van eerste kindje

Heugelijk nieuws ten huize Victor Campenaerts (32). De renner van Lotto Dstny en z’n partner Nel Goerlandt zijn in blijde verwachting van hun eerste kindje. 

Meer krantenkoppen in België

“Absolute nonsens”: Neuville niet te spreken over donuts draaien op asfalt van Portugal, krijgt hij straks rekening gepresenteerd?

Controverse in de rallywereld. Thierry Neuville (35) won dan wel de eerste klassementsrit in Portugal, hij was allerminst te spreken over de speciale openingsetappe. De WK-leider moest namelijk donuts draaien op een parking. Nota bene op (nu al afgematte) gravelbanden waarmee hij vandaag nog vier etappes moet afleggen. “Dit heeft geen zin en is eigenlijk een schande.”

Lees meer »

Georgisch parlement keurt omstreden wet over buitenlandse inmenging goed, parlementsleden opnieuw op de vuist tijdens debat

Het Georgische parlement heeft een controversiële wet over buitenlandse inmenging goedgekeurd. Volgens die wet moeten mediabedrijven en ngo’s, die meer dan 20 procent van hun geld uit het buitenland krijgen, zich registreren als ‘buitenlandse agenten’. Al wekenlang komen Georgiërs op straat om te protesteren tegen de wet. De goedkeuring kwam er letterlijk niet zonder slag of stoot, want tijdens de

Lees meer »

Studenten ZoWe in WZC Sint-Bernardus

Tot 21 juni nemen de laatstejaars van ZoWe Verpleegkunde een deel van de dienst over in wzc Sint-Bernardus. Dit unieke leermoment is een ideale voorbereiding op hun latere job.
The post Studenten ZoWe in WZC Sint-Bernardus appeared first on KW.be.

Lees meer »

Laatste fase van heraanleg stationsomgeving in Diksmuide gestart: “Nieuwe pendelparking met 160 plaatsen op komst”

De laatste fase van de heraanleg van de stationsparking in Diksmuide start. Daarbij zullen zowel de parking als de overweg tijdelijk zijn afgesloten. “Er komt een volledig nieuwe pendelparking met 160 plaatsen, een fiets- en wandeltunnel onder de sporen en een veilige in- en uitrit”, geeft burgemeester Lies Laridon mee.
The post Laatste fase van heraanleg stationsomgeving in Diksmuide

Lees meer »

Een lichtje, een piep, een trilling of automatische begrenzing: vanaf juli moet onze auto vertellen dat we te snel rijden

Als je sneller rijdt dan toegelaten, zal je binnenkort een waarschuwing krijgen. Vanaf 7 juli moet elke nieuw verkochte auto uitgerust zijn met een systeem van ‘intelligente snelheidsassistentie’. Op basis van gps-gegevens en camerabeelden kan het systeem opmerken of je sneller dan de toegestane snelheid rijdt en je daar op verschillende manieren op wijzen.

Lees meer »

Recordaantal leerlingen schrijft zich in voor Brussels secundair onderwijs: meer dan 600 plaatsen tekort

Een recordaantal leerlingen uit basisscholen heeft zich aangemeld voor het Nederlandstalig secundair onderwijs in Brussel. 603 leerlingen hebben echter geen plaats gekregen in de A-stroom en in de B-stroom waren er bijna dubbel zoveel inschrijvingen als beschikbare plaatsen. "Paniek is niet nodig", zegt Petrus Van den Cruyce van het Lokaal Onderwijsplatform Brussel. "Er zitten veel dubbele inschrijvingen bij."

Lees meer »

Voorzitter Peter Carrewyn (KSK Snaaskerke): “Zure degradatie”

Na vijf jaar moet KSK Snaaskerke, dat in de reguliere competitie 37 punten verzamelde en toch plaats veertien niet kon vermijden, terug naar derde. Vorige vrijdag werd de barragewedstrijd bij Zonnebeke met 2-0 verloren. Meestal heeft een club, in een competitie met zestien clubs, genoeg aan 35 punten om de degradatieplaatsen te ontlopen. In tweede provinciale A waren De Haan

Lees meer »

Nog één keer een boksgala voor amateurs in zaal Iso

Vrijdag 17 mei organiseren Marnix en Wouter Dujardin voor de zesde keer een liefhebbersboksgala in zaal Iso in Izegem. “Onze laatste meeting in zaal Iso die nog dit jaar afgebroken wordt”, zeggen organisatoren Marnix en Wouter Dujardin. “Er staan een veertiental kampen op het programma en we beginnen eraan om 20 uur.”
The post Nog één keer een boksgala

Lees meer »