Bestuurder veroorzaakt nachtelijk ongeval in Sint-Martens-Latem en slaat op de vlucht

In de Latemstraat in Sint-Martens-Latem heeft een bestuurder afgelopen weekend een ongeval veroorzaakt. De man botste met zijn voertuig tegen een geparkeerde Mercedes en sloeg vervolgens op de vlucht. De eigenaar van de beschadigde wagen doet nu een oproep. 

Meer krantenkoppen in België

CHECK – Krijgen huishoudhulpen een jobbonus van 450 tot 500 euro, zoals Hilde Crevits (CD&V) zegt in De Zevende Dag?

Huishoudhulpen krijgen op het einde van het jaar een jobbonus van 450 tot 500 euro. Dat zei Hilde Crevits, CD&V-politica en Vlaams minister van Welzijn en Volksgezondheid, afgelopen zondag in De Zevende Dag. Dat klopt niet helemaal. Gemiddeld ontvangt een huishoudhulp, die vaak deeltijds werkt, 292 euro jobbonus. Een minderheid krijgt een bedrag tussen de 450 en 500 euro.

Lees meer »

Pascale Callens (58) opent café ‘t Ezelpoortje

In de Ezelstraat 155 opende Pascale Callens (58) café ‘t Ezelpoortje. “Voor mij is het belangrijk dat ook dames, die eens alleen iets komen drinken zich welkom en op hun gemak voelen”, zegt Pascale, die dien als zaalverantwoordelijke bij Oud Gemeentehuis werkte.
The post Pascale Callens (58) opent café ‘t Ezelpoortje appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zedelgemse cultuurprijzen en KATZ-expo met jeugdkunst: “De drempel laag houden en lesgeven op maat van talent”

De jaarlijkse cultuurprijzen reikte de cultuurraad uit aan twee unieke kunsttalenten van eigen bodem: architect Maarten Vanbelle en ambachtelijk hout- en metaalbewerker Simon Tanghe. ‘Beeld pakt uit’ toont tijdelijk kleurrijk werk van Zedelgemse kinderen die zich uitleven in de Kunstacademie Torhout-Zedelgem (KATZ).
The post Zedelgemse cultuurprijzen en KATZ-expo met jeugdkunst: “De drempel laag houden en lesgeven op maat van

Lees meer »