Twee mensen zeer zwaar verbrand na inferno in rijwoning Oostende: “Vooral moeder is er erg aan toe”

Een zware brand heeft zondagochtend een woning in de Vuurtorenwijk in Oostende vernield. Twee bewoners raakten zwaar verbrand, nog twee andere slachtoffers liepen lichte verwondingen op. “Vooral de moeder van het gezin zou er erg aan toe zijn”, aldus burgemeester Bart Tommelein.

 

Meer krantenkoppen in België

Fairtrade avondmarkt overdonderend succes

De recente Fairtrade avondmarkt bracht heel wat mensen op de been in de Fairtradestraat, de Kleine en Grote Dijk en het Begijnhofstraatje, aan de oevers van de Handzamevaart vlak bij het centrum van Diksmuide, waar ruim 50 lokale of fairtradehandelaars hun waren aanprezen.
The post Fairtrade avondmarkt overdonderend succes appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Als het rode lampje van de camera oplicht, vervellen politici nu eenmaal snel tot acteurs”

Een grappige, sarcastische en zelfs gevoelige Bart De Wever die toegeeft de totale leegte te vrezen als zijn politieke carrière erop zit. Een getormenteerde Tom van Grieken die afvraagt wat hij daar zit te doen. En Conner Rousseau die zijn nederige kiescampagne tackelt met een aanval waarin hij nog altijd heer en meester is: een tv-optreden. Donderdagavond is op VTM

Lees meer »

Premier dient klacht in nadat lokale radiopresentator oproept om hem ‘neer te knallen’: “Ik besef dat het totaal verkeerde uitspraak was”

Een presentator van lokale radiozender Waregem1 heeft in zijn uitzending opgeroepen om premier Alexander De Croo neer te knallen. Hij deed dat naar aanleiding van de moordpoging op de Slowaakse premier Robert Fico. Ludiek bedoeld, klinkt het achteraf, maar zo kwam het niet over bij heel wat luisteraars. De premier diende intussen klacht in, meldt zijn woordvoerder. De presentator, die

Lees meer »

Gynaecoloog die ‘ongewenste behandelingsmethoden’ toepast bij zes vrouwen krijgt laatste kans voor hof van beroep: “Hier werd een seksuele fantasie afgewerkt”

“Ik kreeg mijn voorschrift terwijl hij met zijn hand over de binnenkant van mijn dijen wreef.” Er was donderdagochtend weinig liefde in het Antwerpse hof van beroep voor Ben V.R. De 60-jarige gynaecoloog uit Turnhout kreeg een laatste kans om een wat gunstiger licht te doen schijnen op de verkrachtingszaak waar hij al enige tijd in vervolgd wordt. Een deskundigenverslag

Lees meer »

“Ik vond het héél zuur dat ik niet naar het Songfestival mocht”: Luka uit ‘The Voice’ blikt terug op woelige periode

Haar winst in ‘The Voice van Vlaanderen’, intussen zeven jaar geleden, zette het leven van Luka Cruysberghs (23) op z’n kop. Coach Alex Callier (51) bombardeerde haar tot frontvrouw van Hooverphonic, om haar nadien weer koeltjes aan de kant te schuiven. Sindsdien is het stiller rond de Leuvense, die nu opduikt in de nieuwe talentenjacht ‘Sing Again’. Tijd om te

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Kiev lanceert een van grootste nachtelijke droneaanvallen – Moskou haalt “meer dan honderd” Oekraïense drones neer

Oekraïne heeft afgelopen nacht een van de grootste nachtelijke droneaanvallen op Rusland uitgevoerd. Daarbij viseerde het Oekraïense leger vooral het schiereiland de Krim. Moskou heeft naar eigen zeggen “meer dan honderd” Oekraïense drones neergehaald. Intussen zou de Russische opmars in bepaalde zones in de noordoostelijke regio Charkiv een halt toegeroepen zijn. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »

Jongen (14) overleden door eten van ultraheet chipje, hartstilstand na hoog chilipeper-extract

Een 14-jarige Amerikaanse jongen is overleden na het eten van extreem pittige chips. Dat blijkt uit een autopsie op het lichaam, meldt het Amerikaanse persbureau Associated Press op basis van medische rapporten. Het nieuws van zijn overlijden kwam eerder al groot in de media, maar nu heeft een onafhankelijk arts de precieze doodsoorzaak vastgesteld. Met deze conclusie hebben de nabestaanden

Lees meer »

INTERVIEW. Anderlecht-icoon Paul Van Himst over de titelstrijd van paars-wit: “De mensen ‘zèn’ terug zot van de ploeg”

Anderlecht-icoon Paul Van Himst (80) praat honderduit over de wedergeboorte van ‘zijn’ paars-wit. “Mooi voetbal? Je moet kúnnen winnen ook.” En hij kijkt uit naar de potentiële titelwedstrijd tegen Club Brugge. “Awel, ik vraag me af wat Riemer gaat doen. Kunt ‘ge’ in zo’n thuismatch voor 25.000 man verdedigend spelen?”

Lees meer »

Bromfietser gewond na aanrijding met wagen op kruispunt in Roeselare

Op het kruispunt van de Meensesteenweg met de Iepersestraat in hartje Roeselare kwam het vrijdagavond omstreeks 20 uur tot een aanrijding tussen een bromfiets en een personenwagen. De bestuurder van de bromfiets, een jongeman, werd gewond overgebracht naar AZ Delta.
The post Bromfietser gewond na aanrijding met wagen op kruispunt in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »