LIVEBLOG F1. Opnieuw safety car na crash Tsunoda, Max Verstappen nog altijd aan de leiding

Opnieuw een safety car op het circuit! Na een incident tussen Kevin Magnussen en Yuki Tsunoda wordt de veiligheidsauto weer op de baan gestuurd. Tsunoda wordt door een lekke band gedwongen op te geven. Wie wint de Chinese Grand Prix? Volg alles in deze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

“Ik mis de adrenaline”: drie jaar na haar verplicht pensioen maakt politieke pitbull Linda De Win haar tv-comeback

In de zomer van 2021 werd Linda De Win (67) naar eigen zeggen ‘zonder argument aan de deur gezet bij de VRT’. Haar enige fout: ze werd 65 en moest daarom zeer tegen haar zin verplicht met pensioen. Binnenkort maakt de ex-‘Villa Politica’-journaliste haar tv-comeback op Play4 aan de zijde van Gert Verhulst. “Ik had me voorgenomen: als er in

Lees meer »

Eerste gevaarlijke xtc-pillen opgedoken op Extrema Outdoor

Op het dancefestival Extrema Outdoor zijn vrijdagavond laat op de led-schermen de eerste waarschuwingen voor een gevaarlijke pil verschenen. De pil ‘Matrix’ heeft een zeer hoge dosis MDMA, net als ‘de adelaar’, waarop een hakenkruis is afgebeeld. De politie Carma (Genk, As, Oudsbergen, Zutendaal, Houthalen-Helchteren, Bree, Bocholt, Kinrooi) heeft de verdovende middelen met de gevaarlijke substanties aangetroffen.

Lees meer »

“Ik vond het héél zuur dat ik niet naar het Songfestival mocht”: Luka uit ‘The Voice’ blikt terug op woelige periode

Haar winst in ‘The Voice van Vlaanderen’, intussen zeven jaar geleden, zette het leven van Luka Cruysberghs (23) op z’n kop. Coach Alex Callier (51) bombardeerde haar tot frontvrouw van Hooverphonic, om haar nadien weer koeltjes aan de kant te schuiven. Sindsdien is het stiller rond de Leuvense, die nu opduikt in de nieuwe talentenjacht ‘Sing Again’. Tijd om te

Lees meer »

Man (32) die eerder dodelijk ongeluk veroorzaakte onder invloed van flakka bekent brandstichting in huis van broer

De 32-jarige Kenneth K. uit Houthulst, die op vrijdag 2 mei opgepakt werd op verdenking van brandstichting in het huis van zijn broer in de Eendrachtstraat, heeft die brandstichting nu ook bekend. Dat bevestigt zijn advocaat Mathieu Langerock. Een motief gaf hij niet op, want zijn verklaring blijft vaag. Het is immers duidelijk dat K. opnieuw onder invloed was van

Lees meer »

Stad Oostende zet in op vorming jeugdtrainers

Onder de noemer ‘Start 2 Coach’ organiseert Stad Oostende een laagdrempelige trainerscursus voor jongeren. De bedoeling is om alle jongeren vanaf 15 jaar de kans te geven om een trainersdiploma te behalen. De interesse is alvast erg groot.
The post Stad Oostende zet in op vorming jeugdtrainers appeared first on KW.be.

Lees meer »

Davidsfonds Meulebeke bestaat 100 jaar: “Onze sterkte ligt bij de leden”

De leden van de Meulebeekse Davidsfondsafdeling vierden het 100-jarig bestaan van hun vereniging. De feestzitting vond plaats in kasteel Ter Borcht. Toespraken waren er van burgemeester Verwilst, Ivan Van Cauwenberghe, vertegenwoordiger Davidsfonds Nationaal, en van Filip De Clerck, plaatselijke Davidsfondsvoorzitter.
The post Davidsfonds Meulebeke bestaat 100 jaar: “Onze sterkte ligt bij de leden” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Senne uit ‘De mol’: “Ik heb me er vaak op betrapt dat ik het per ongeluk bijna verraden had”

Sociaal werker Senne Van der Zweep (28) onthulde zichzelf zondagavond als de ultieme saboteur: de mol. Acht afleveringen lang hield hij z’n identiteit geheim, al was dat niet altijd even gemakkelijk. Dat vertelt hij net na de grote onthulling in ‘De Mol: Behind The Scenes’. “Ik had het per ongeluk bijna verraden tijdens één van de eerste dagen in Sicilië.”

Lees meer »

Feest voor twaalf eerstecommunicanten in Madonna

Op zaterdag 11 mei was het feest voor twaalf eerstecommunicanten in de kerk van Madonna. Op de foto zien we Amy Bouckaert, Reinout Cappoen, Emilla Debruyne, Tiebo Depuydt, Lize De Rudder, Mathis De Sutter, Julie Dupon, Eléonore Noyelle, Tuur Schotte, Eli Vandenbroucke, Tibo Van Insberghe en Ellis Verbrugghe samen met de catechisten Heidi Desmedt en
The post Feest voor

Lees meer »

Waar kennen we robothond Spot uit ‘De Mol’ nog van?

Nog een laatste mollenstreek in de slotaflevering van ‘De Mol’. Would-be dief Senne laat zich in de gangen van Villa del Gattopardo, een protserige palazzo in Palermo, met plezier betrappen door ‘waakhond’ Spot, om te vermijden dat de groepspot finaal nog zou aandikken. Kwam bekend voor, dat technologische hoogstandje in de vorm van een robothond? Jazeker. Volgend jaar wordt Spot

Lees meer »

Illusionist David Copperfield door zestien vrouwen beschuldigd van misbruik: “Hij heeft mij gedrogeerd en verkracht”

De illusionist David Copperfield (67), de ex-vriend van Claudia Schiffer (53), wordt door zestien vrouwen beschuldigd van seksueel wangedrag. Dat schrijft de ‘Guardian US’, op basis van een groot onderzoek. Meer dan de helft van de dames zouden destijds minderjarig geweest zijn. Volgens de advocaten van Copperfield zijn de aantijgingen “niet alleen foutief, maar ook volkomen ongeloofwaardig.”

Lees meer »