Zelfs op de Mount Everest werd er ooit eentje gespot: imposante raaf nestelt zich steeds meer in Vlaanderen

Hij is de slechterik van dienst in vele sprookjes en verdween maar liefst 150 jaar uit Vlaanderen. Maar nu is de raaf helemaal terug, en hij spreekt nog altijd tot de verbeelding. Want wist je dat hij zelfs niet ver van de top van de Everest gespot is?

 

Meer krantenkoppen in België

Dit is waarom de beveiliging ruzie maakt met bekendheden op het filmfestival van Cannes

Vorige week had Kelly Rowland (43) een verhitte woordenwisseling met een beveiliger tijdens het filmfestival in Cannes. Maar ze was niet de enige; intussen circuleren er heel wat beelden van bekendheden die het aan de stok krijgen met dezelfde vrouw. Dit zorgt voor veel verontwaardiging online, maar wat gebeurt daar nu precies? De Britse influencer Victoria Margrath legt het uit

Lees meer »

“Zo praat je niet tegen mij!”: hetze rond aanstelling Brys als Kameroens bondscoach bereikt kookpunt tijdens confrontatie met Eto’o

Is dit nog houdbaar? De hetze rond de aanstelling van Marc Brys (62) als bondscoach van Kameroen lijkt zijn kookpunt te hebben bereikt. Een verhoopte verzoening met de bemoeizuchtige bondsvoorzitter Samuel Eto’o (43) in de bondsgebouwen draaide uit op een verhitte discussie. Eto’o trok fel van leer. “Jij beslist niet, ík ben de president. En zo praat je niet tegen

Lees meer »

Chris Van Tongelen speelt ‘Harry’ in musical ‘MAMMA MIA’: “Deze musical is een klein beetje De Romeo’s in het musicallandschap”

In maart 2025 speelt Chris Van Tongelen de rol van ‘Harry’ in de musical ‘MAMMA MIA’. Het is dan al 18 jaar geleden dat hij nog eens op een podium stond en meespeelde in een musical.
The post Chris Van Tongelen speelt ‘Harry’ in musical ‘MAMMA MIA’: “Deze musical is een klein beetje De Romeo’s in het musicallandschap” appeared

Lees meer »

Steeds meer jongeren aan de e-sigaret, zelfs in lagere school. Kankerprof: “Kinderen beseffen niet eens dat het ongezond is”

Ze was eigenlijk bedoeld om rokers van hun sigaret te verlossen, maar de e-sigaret vindt gretig aftrek bij jongeren. Eén op de negen 15- tot 18-jarigen geeft toe te vapen, de grote meerderheid van hen dampt zelfs dagelijks. Kankerprof Filip Lardon (UAntwerpen) gaat spreken op scholen en ziet zelfs geregeld vapers in de lagere school. “We kunnen niet elke boekentas

Lees meer »

Toneelverenigingen houden weer theaterwandeling door Gullegem

Vijf Wevelgemse theatergezelschappen houden zaterdag 25 mei onder de titel Theater Lokaal weer een theaterwandeling langs enkele bekende Gullegemse locaties, waar ze een reeks fabels spelen over de fictieve inwoonster Maine Verghulle.
The post Toneelverenigingen houden weer theaterwandeling door Gullegem appeared first on KW.be.

Lees meer »