Oostkamp wint belangrijke clash tegen Merelbeke in tweede amateur A

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt minstens één topaffiche uit een van de verschillende amateurreeksen live gestreamd met deskundig commentaar. Op dit moment is dat Merelbeke – Oostkamp. Een duel uit de tweede amateur A. 

Meer krantenkoppen in België

“Buitenaards op het veld, doodnormaal ernaast”: Belgische stemmen over de ‘Last Dance’ van Rafael Nadal op Roland Garros

Het loopt storm op Roland Garros voor Rafael Nadal (37). De ‘King of Clay’ zwaait dit jaar Parijs uit. Bij zijn afscheidstoernee blikken Belgische ex-tegenstanders en coaches terug op de prestaties van superkampioen en de mens achter het gravelbeest. Het record van 14 (!) Roland Garros-titels van Nadal zien zij voor eeuwig. Of beslist ‘Baby-Rafa’ daar anders over?

Lees meer »

Brugse gemeenteraad startte met een minuut stilte voor wijlen Patrick Moenaert en Dirk Barbier

De Brugse gemeenteraad startte dinsdagavond met een minuut stilte, uit respect voor de onlangs overleden ereburgemeester Patrick Moenaert (CD&V) en voormalig raadslid Dirk Barbier (N-VA). “Beiden stierven te vroeg, op 75-jarige leeftijd”, stelde burgemeester Dirk De fauw.
The post Brugse gemeenteraad startte met een minuut stilte voor wijlen Patrick Moenaert en Dirk Barbier appeared first on KW.be.

Lees meer »

Koen Casteels past voor Anderlecht en is op weg naar Saoedi-Arabië

Wie staat volgend seizoen onder de lat bij Anderlecht? Koen Casteels (31) wordt het alvast niet, hij is te duur voor Anderlecht en past voor een avontuur bij paars-wit. Volgens Duitse en Saoedische media zet de Rode Duivel zijn carrière verder in Saoedi-Arabië. Hij zou een contract ondertekenen bij Al-Qadsiah, dat zich recent tot kampioen in de Saoedische tweede klasse

Lees meer »

REPORTAGE. Naar de (Oude) markt met CD&V-voorzitter Sammy Mahdi: “Ik wil de verrassing van de verkiezingen worden”

“Voor minder dan 12 procent gaan we niet. Ik hoop de derde grootste partij van Vlaanderen te zijn.” Dat de christendemocraten licht achteruit zijn gegaan in de laatste grote peilingen van HLN en VTM NIEUWS lijkt voorzitter Sammy Mahdi maar weinig te deren. Maar komt hij ook zo zelfzeker over op de markt? Wij trokken naar Vlaams-Brabant en gingen er

Lees meer »

Assisen Spuikommoord – Ex-partner kreeg regelmatig klappen van Al-Baghdadi

De voormalige echtgenote van Khaldoon Al-Baghdadi (42) heeft op zijn assisenproces geen fraai beeld geschetst van de beschuldigde. Sophie R. vertelde hoe ze meermaals geslagen, bedreigd en vernederd werd. Toch zocht ze telkens weer contact met de Iraakse Oostendenaar.
The post Assisen Spuikommoord – Ex-partner kreeg regelmatig klappen van Al-Baghdadi appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hacker waarschuwt opnieuw: Pelt is nog steeds kwetsbaar voor datalek 

Volgens de ethische hacker Inti De Ceukelaire houdt de gemeente Pelt niet genoeg rekening met de mogelijke de risico’s die verbonden zijn aan de domeinnaam "overpelt.be". Uit onderzoek van De Ceukelaire bleek dat die domeinnaam niet langer in bezit was van de gemeente en dus kwetsbaar is voor hackers, maar de nieuwe fusiegemeente Pelt verzekert de inwoners dat er geen

Lees meer »

Jongeren betrokken bij steekpartij zitten samen in zorgcentrum: “Ze waren al langer in conflict”

Aan een bushalte in de buurt van het Spectrumcollege in Lummen is maandag een 19-jarige jongeman neergestoken. Het slachtoffer raakte zwaargewond, maar verkeert niet in levensgevaar. De twee jongeren zitten samen in het Orthopedagogisch Centrum Sint-Ferdinand in Lummen. “Ondanks hun conflict bleven elkaar opzoeken”, klinkt het. “Helaas is dat vandaag uit de hand gelopen.”

Lees meer »

Harelbekenaar mag ook volgend jaar gratis naar thuismatchen ‘Ratjes’

RC Harelbeke redde zich enkele weken geleden ternauwernood in de tweede nationale afdeling amateurs. Dat was niet in het minst te danken aan de massaal opgekomen supporters. Om hen te bedanken kan elke Harelbekenaar ook volgend jaar volledig gratis naar de thuismatchen van de Ratjes.
The post Harelbekenaar mag ook volgend jaar gratis naar thuismatchen ‘Ratjes’ appeared first on

Lees meer »

Goud voor Rita en Georges

Rita De Leeuw (72) en Georges De Bels (78) zijn vorige week zaterdag in het gemeentehuis gehuldigd voor hun gouden huwelijksverjaardag. Het koppel trouwde op 12 juni 1974 en kreeg twee kinderen: Dieter (46) en Evelien (41). Ze zijn gezegend met vijf kleinkinderen. Georges werd als rasechte Pittemnaar geboren op Zotte Maandag en werkte bijna
The post Goud voor

Lees meer »