LIVEBLOG AA GENT-KV MECHELEN. Nog geen doelgevaar, wie creëert eerste kans?

KV Mechelen wist vorige week in eigen huis te winnen tegen een tienkoppig Westerlo. Gent daarentegen ging met 2-1 onderuit tegen OHL. Mechelen zal er ongetwijfeld alles aan doen om de leidersplaats te pakken en zich in poleposition te nestelen om mee te dingen om een Europees ticket. Kan AA Gent KV Mechelen iets in de weg leggen? Volg het op de voet in de liveblog hieronder. 

Meer krantenkoppen in België

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Stroomonderbrekingen in heel Oekraïne na Russische bombardementen op elektriciteitscentrales

Minstens 1.993 kinderen zijn sinds de escalatie van de oorlog in Oekraïne vermoord of gewond geraakt. Dat zijn er gemiddeld twee per dag, meldt Unicef, het Kinderfonds van de Verenigde Naties (VN). Het echte aantal ligt volgens de organisatie hoger, maar 1.993 is het aantal dat geverifieerd kon worden. En de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken is deze

Lees meer »

“Geen moment in een zwart gat gevallen” en toch maakt Linda De Win drie jaar na verplicht pensioen haar comeback

In de zomer van 2021 werd Linda De Win (67) naar eigen zeggen ‘zonder argument aan de deur gezet bij de VRT’. Haar enige fout: ze werd 65 en moest daarom zeer tegen haar zin verplicht met pensioen. Binnenkort maakt de ex-‘Villa Politica’-journaliste haar tv-comeback op Play4 aan de zijde van Gert Verhulst – tot haar eigen grote verrassing. “Tot

Lees meer »

Stefan Van Oosterwyck laat je auto glanzen in Carwash Starvi

In de Kruiskalsijdestraat kan je sinds kort terecht in Carwash Starvi. Stefan Van Oosterwyck nam er onlangs de voormalige Carwash Duchi over. De nieuwe eigenaar heeft 25 jaar ervaring in de branche, waarvan 20 jaar in de carwashchemie en 5 jaar in de verkoop van carwashprojecten. “Bij ons draait alles om efficiëntie en kwaliteit”, vertelt
The post Stefan Van

Lees meer »

NIEUW. Met 1 account inloggen op 5 nieuwsmerken

Sinds vandaag is jouw GVA-account een Mediahuis-account. Dit betekent dat je voortaan met 1 e-mailadres en wachtwoord kan inloggen bij alle nieuwsmerken van Mediahuis: Gazet van Antwerpen, het Nieuwsblad, De Standaard, Het Belang van Limburg en De Gentenaar.

Lees meer »

Christophe Vekeman en Kristien Hemmerechts over hun (her)bekering: “Katholieke geloof is niet superieur, maar wel het ware geloof”

Er ging een kleine schokgolf door literair Vlaanderen toen Christophe Vekeman (51) en Kristien Hemmerechts (68) op ongeveer hetzelfde moment een boek uitbrachten waarin ze getuigen over hun (her)bekering tot het katholieke geloof. Twee schrijvers met een grote mond die getransformeerd zijn tot brave gelovigen: hoe is het – in godsnaam – zover kunnen komen?

Lees meer »

Verschillende provincies in Canada gaan over tot evacuaties door oprukkende bosbranden

In verschillende delen van Canada worden steden en gemeenten bedreigd door naderende bosbranden en moeten duizenden mensen worden geëvacueerd. Dat is onder meer het geval in de provincie Alberta, in het zuidwesten van het land, waar de autoriteiten dinsdag plaatselijke tijd voor vier buitenwijken van de stad Fort McMurray een evacuatiebevel uitvaardigden als gevolg van een verder oprukkende brand die

Lees meer »

Fluxys worstelt met Russische lng

22:07 Op zijn aandeelhoudersvergadering heeft Fluxys Belgium zich moeten verdedigen tegen de kritiek dat het niets doet om de overslag van Russisch gas tegen te houden. Het gasbedrijf zegt dat het nu wettel…

Lees meer »

Minifestival FUN K-Town in Kortrijk is opnieuw groot succes

Twee podia, vijftig dj’s, foodtrucks, lounges, een waaier aan muziek, sfeer en veel groen: dat is het derde minifestival FUN K-Town op Kortrijk Weide langs de Leie tijdens Sinksenfeesten. Hanne, Sara, Linde, Mana en Nele waren van de partij.
The post Minifestival FUN K-Town in Kortrijk is opnieuw groot succes appeared first on KW.be.

Lees meer »