Eén detail intrigeert speurders: schoenen van kleine Émile (2,5) teruggevonden zonder veters

In de zaak rond de overleden Franse peuter Émile werden zijn schoenen teruggevonden zonder veters. Dat detail intrigeert de speurders, bericht het Franse BFMTV, al zijn er meerdere mogelijke verklaringen.

 

Meer krantenkoppen in België

1 juni opnieuw solidariteitsmars voor Palestina in Kortrijk: “Druk zetten op het kernkabinet”

In Kortrijk zal op zaterdag 1 juni de derde solidariteitsmars voor Palestina plaatsvinden. “Het platform vraagt met deze grootschalige actie onmiddellijk een staakt het vuren in de bezette gebieden van Gaza en op de Westelijke Jordaanoever, geven wij onvoorwaardelijke steun aan de studentenprotesten en vinden wij het jammer dat de Belgische staat zich terugtrok in het erkennen van Palestina”, zegt

Lees meer »

DE OPLOSSING. Van bezittingen in beslag nemen tot het opsluiten van gezinnen met kinderen: zo willen partijen asielcrisis aanpakken

In ‘De Oplossing’ van VTM NIEUWS lieten Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken en N-VA-Kamerlid Theo Francken hun licht schijnen over asiel en migratie. Op één punt zijn ze het alvast eens: ze willen niet méér opvangplaatsen voorzien, wel willen ze minder asielzoekers toelaten. Hoe ze dat willen bewerkstelligen en waarover ze wel van mening verschillen, ontdekt u in onderstaande video.

Lees meer »

VVSG reageert op slordigheid met domeinnaam ‘overpelt.be’ in Pelt: “Lokale besturen hebben extra ondersteuning nodig voor cyberveiligheid”

Lokale besturen hebben nood aan meer ondersteuning van de Vlaamse en federale overheid om hun IT-systemen veilig te beheren. Dat zegt de Vereniging voor Steden en Gemeenten (VVSG) na een onderzoek van ethisch hacker Inti de Ceukelaire. Daaruit bleek onder meer dat de oude domeinnaam van de gemeente Pelt nu in handen is van onbekenden. "Lokale besturen zijn niet opgewassen

Lees meer »

Eendracht Aalst verhoogt lidgeld jeugdspelers, stadsbestuur raadt ouders aan om nog niet te betalen: “Een korting als je voor 10 juni betaalt? Zéér vreemd.”

Jeugdspelers die volgend seizoen de zwart en witte kleuren van Eendracht Aalst willen verdedigen, moeten meer lidgeld betalen. Ouders van jeugdspelers kregen een mail met de nieuwe tarieven. Ook al hangt Eendracht Aalst een degradatie naar eerste provinciale boven het hoofd, toch stijgen de tarieven. Wie 10 juni betaalt, krijgt wel een korting. “We raden ouders aan om dit nog

Lees meer »

Hacker waarschuwt opnieuw: Pelt is nog steeds kwetsbaar voor datalek 

Volgens de ethische hacker Inti De Ceukelaire houdt de gemeente Pelt niet genoeg rekening met de mogelijke de risico’s die verbonden zijn aan de domeinnaam "overpelt.be". Uit onderzoek van De Ceukelaire bleek dat die domeinnaam niet langer in bezit was van de gemeente en dus kwetsbaar is voor hackers, maar de nieuwe fusiegemeente Pelt verzekert de inwoners dat er geen

Lees meer »