Vulkaan Ruang opnieuw uitgebarsten op Indonesië

De vulkaan Ruang, in het noorden van Indonesië, is vrijdag opnieuw uitgebarsten. Dat heeft een lokale medewerker van het Franse nieuwsagentschap AFP gemeld.

 

Meer krantenkoppen in België

Hoe Antwerpse dj’s Samm en Ajna toonaangevend zijn rond de nieuwe vibe in de elektronische muziekwereld

The vibe is real. Toegankelijk, emotioneel, vrouwvriendelijk. En – niet onbelangrijk – tijdloos. Het heeft niet eens een overkoepelende naam, het genre dat nu al zeker een jaar als een hoos door de elektronische muziek en haar festivals waait. Melodic house/techno, afro/latin house, organic of deep house,… meerdere vlaggen dekken de lading. Dankzij Sam Bombeeck (33), alias Samm (BE) –

Lees meer »

Kerstman al gespot op de Markt in Brugge

Op zaterdag 25 mei 2024 kwam de kerstman naar de zaterdagmarkt op ‘t Zand in Brugge. Veel te vroeg voor kerstmis? Jazeker, maar de blaaskankervereniging wil op die manier de boodschap meegeven dat je voor de diagnose van blaaskanker er best wèl vroeg bij bent.
The post Kerstman al gespot op de Markt in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Als ik ooit een haartransplantatie overweeg, ga ik ook naar Turkije”: Axel Daeseleire duikt in de wereld van medische reizen

Medisch toerisme zit in de lift, maar of dat altijd in veilige omstandigheden gebeurt, onderzoekt Axel Daeseleire (55) vanavond in het VTM-programma ‘Axel gaat binnen’. Hij vergezelt mensen op medische reis naar Istanbul, waar ze een lichaamscorrectie laten uitvoeren. Iets wat hij zelf op termijn ook zou overwegen, vertelt hij in een gesprek over uitdunnend haar en de ingreep die

Lees meer »

“Minstens 977 miljoen aan Belgische militaire hulp dit jaar”: wat zal De Croo Zelensky allemaal bieden? Volg hier hun gezamenlijke persconferentie

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky is vandaag op bezoek in ons land. Hij ondertekende vanmorgen met premier Alexander De Croo (Open Vld) een bilateraal veiligheidsakkoord, dat onder meer minstens 977 miljoen euro aan Belgische militaire hulp aan Oekraïne dit jaar omvat. Het opvallendste nieuws: België engageert zich ertoe om tegen 2028 dertig F-16’s aan Oekraïne te leveren. De eerste gevechtsvliegtuigen

Lees meer »

Geen straf, wel schadevergoeding voor stelende koerier

“Het was nooit de bedoeling te stelen. Ik zal alles terugbetalen.” Een 30-jarige koerier uit Koekelare kwam er zonder straf vanaf nadat hij iets meer dan 11.000 euro cash geld van leveringen achterhield van zijn toenmalige werkgever ALS Logistics, met depot in Deerlijk.
The post Geen straf, wel schadevergoeding voor stelende koerier appeared first on KW.be.

Lees meer »

INTERVIEW. Jennifer Lopez schittert in Netflix-film ‘Atlas’: “Ik heb mijn leven niet helemaal op een rijtje, ook al lijkt het zo”

In de gloednieuwe Netflix-film ‘Atlas’ toont Jennifer Lopez (54) zich van haar meest veelzijdige kant. J.Lo kruipt in de huid van de briljante data-analist Atlas, die de mensheid moet redden met behulp van AI. Wij hadden een exclusief gesprek met de Hollywoodster over haar uitdagende rol, pijnlijke jeugdtrauma’s en acteren zonder tegenspeler. “Het was net alsof ik een one woman

Lees meer »

Tegen eind 2025 elke 25 kilometer snellader aan Vlaamse snelwegen

Tegen eind volgend jaar kunnen bestuurders van elektrische auto’s terecht bij 130 (ultra)snellaadpunten aan de Vlaamse snelwegen. “Daarmee haalt de Vlaamse overheid haar doelstelling om tegen eind 2025 elke 25 kilometer laadinfrastructuur langs of in de buurt van snelwegen te installeren”, zegt het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV). “Vroeger dan voorzien worden zo ook de Europese doelstellingen voor laadinfrastructuur voor

Lees meer »