VUB-prof gebruikte zonder toestemming sperma van studenten om donorkinderen te verwekken

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Site Steenbakkersstraat wordt nieuwe en multifunctionele scholencampus: “Plannen werden al eerder aangekondigd, maar zijn nu vergund”

Op de site van de Steenbakkersstraat in Oostende – het voormalige Sint-Lutgardisinstituut – komt er een nieuwe scholencampus. Daarvoor wordt het gebouw gedeeltelijk gesloopt en aansluitend heropgebouwd en gerenoveerd. Ook de omgevingsaanleg is in de plannen voorzien.
The post Site Steenbakkersstraat wordt nieuwe en multifunctionele scholencampus: “Plannen werden al eerder aangekondigd, maar zijn nu vergund” appeared first on KW.be.

Lees meer »

De records van Parijs

Geen Olympische Spelen zonder records. Welke toptijden sneuvelen in het bad, op de piste en elders? Ontdek het in dit handige overzicht.

Lees meer »

KIJK. Deelneemster schoonheidswedstrijd onthult dat ze slachtoffer werd van huiselijk geweld. En dat dader in het publiek zit

Opmerkelijk moment tijdens de verkiezing van Miss Kansas in de Verenigde Staten. Toen kandidate Alexis Smith (25) gevraagd werd naar haar ambities mocht ze verkozen worden, antwoordde ze dat ze een einde wilde maken aan “ongezonde en gewelddadige relaties”. Daarop onthulde ze dat ze zelf het slachtoffer was van huiselijk geweld. En dat de dader in het publiek zat.

Lees meer »

Vrouw (54) rijdt vitrine van gereedschapswinkel binnen

In de Torhoutsesteenweg in Oostende gebeurde woensdagavond een verkeersongeval. Een 54-jarige automobiliste reed daar met haar wagen de vitrine van gereedschapswinkel Toolstation binnen. “De winkel is nog maar een jaar geopend”, vertelt een van de medewerkers.

Lees meer »

Line (2) verliest strijd tegen zeldzame ziekte: “Ons liefste prinsesje is nu een sterretje aan de hemel”

Line Van Houtven (2), het dappere meisje uit Lier dat aan het ongeneeslijke en zeldzame GNA01-syndroom leed, is overleden. Een maand voor haar derde verjaardag verloor ze de strijd met de ziekte en moesten haar ouders Joke en Vincent afscheid nemen van hun dochtertje. “Jij hebt zo dapper gestreden, tot aan je allerlaatste zucht, mijn kusjes aan jou gaan nu

Lees meer »

Marino Punk speelt accordeon voor 100-jarige zuster Gabrielle in Heule

Je zou het niet meteen verwachten: Marino Punk, de bekende muzikant met hanenkam en tatoeages, die accordeon komt spelen voor de zusters in een klooster. In Heule gebeurde het wel ter gelegenheid van de 100ste verjaardag van zuster Gabrielle Mingneau die dol is op accordeonmuziek. Ze komt uit Bovekerke en doorkruiste destijds West-Vlaanderen voor het Wit-Gele Kruis.
The post

Lees meer »

B&B BBruT al maanden volboekt na ‘Met Vier in Bed’: “Sinds die maximumscore ging het echt hard voor ons”

Een jaar nadat David Verheyden (49) en Saskia Vermeersch (52) in ‘Met Vier in Bed’ een maximumscore behaalden, gaat het nog steeds bijzonder goed met hun B&B BBruT in Dudzele. “Ik heb mijn hoofdjob in Oostende nog wat teruggeschroefd om alles hier samen met Saskia rond te krijgen”, zegt David Verheyden. “En we hebben op het domein nu ook nog

Lees meer »