VUB-prof gebruikte zonder toestemming sperma van studenten om donorkinderen te verwekken

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG OLYMPIAKOS-FIORENTINA. We stevenen af op verlengingen in Athene

We zijn onderweg in Athene. Fiorentina, dat Club Brugge uitschakelde in de halve finales, wacht al 63 jaar op een nieuwe Europese titel. Daar kan vanavond een einde aan komen in de finale van de Europe Conference League. De ploeg uit Firenze neemt het op tegen Olympiakos Piraeus, dat stuntte tegen Aston Villa in de halve finales. Wie wordt de

Lees meer »

Franse president Macron bezoekt Nieuw-Caledonië en roept op tot vrede na “absoluut ongeziene opstandbeweging”

De Franse president Emmanuel Macron is op bezoek in het overzees gebied Nieuw-Caledonië, ten noordoosten van Australië. Macron roept op tot vrede en dialoog, na de bloedige rellen van vorige week. "Niemand had dit zien aankomen, zò georganiseerd en zò gewelddadig", aldus Macron. Tegelijkertijd belooft hij dat de ongeveer 3.000 veiligheidstroepen die zijn ingezet, zullen blijven "zelfs tijdens de Olympische

Lees meer »

Lionel Richie opnieuw grootvader: dochter Sofia verwelkomt kindje en vernoemt haar naar personage uit ‘Bridgerton’

Lionel Richie (74) is opnieuw grootvader geworden. Hij had al twee kleinkinderen van zijn dochter Nicole Richie (42), maar daar is dus nu een derde aan toegevoegd. Op 20 mei verwelkomde zijn jongste dochter Sofia Richie (25) haar dochtertje. Dat nieuws deelt ze op Instagram, waar vooral de naam van het kindje de aandacht trekt. Eloise Samantha Grainge is namelijk

Lees meer »

Politiewagen rijdt tot vierde verdieping in Indiaas ziekenhuis om verpleger te arresteren

In het Indiase Uttarakhand werd afgelopen week een verpleger gearresteerd door de politie nadat hij beschuldigd werd van seksuele intimidatie van een vrouwelijke arts. Die arrestatie liep echter niet op rolletjes. Op beelden is te zien hoe een menigte de afdeling waar de verpleger werkte omsingelde, waardoor de politie brancards uit de weg moest ruimen en moest onderhandelen met de

Lees meer »

Schilderij van Clarisse (12) prijkt tussen grootmeesters Claus en Raveel in Mudel in Deinze: “Een droom die uitkomt”

De collectie van het Museum van Deinze en de Leiestreek (Mudel) heeft er sinds kort een opvallend, nieuw schilderij bij: "Meisje met de parel". Niet het bekende werk van Johannes Vermeer, maar wel zijn schilderij in de versie van Clarisse Cornaert uit Rollegem, bij Kortrijk. Clarisse is 12 jaar, schildert graag en droomde ervan haar schilderij in een museum te

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. “Russische luchtaanvallen op westen Oekraïne” – Minstens 14 doden en 40 gewonden bij aanval op drukke bouwmarkt in Charkiv

Het Oekraïense leger zegt dat Rusland in de nacht van zaterdag op zondag luchtaanvallen uitvoert. De doelen zouden vooral in het westen van Oekraïne liggen. Een gedegen beeld van de schade of slachtoffers is er nog niet. Bij een Russische raketaanval op een bouwmarkt in de oostelijke stad Charkiv kwamen zaterdag minstens veertien mensen om het leven, laat de gouverneur

Lees meer »