Unieke relatie in Tasmaans natuurreservaat: “Kaketoe George en parkiet Raphael zijn onafscheidelijk”

Het meest onwaarschijnlijke paar van Bonorong. Zo worden kaketoe George en parkiet Raphael omschreven op het Instagramaccount van het natuurreservaat op het eiland Tasmanië, ten zuidoosten van Australië. 

Meer krantenkoppen in België

Cassie Ventura, ex-vriendin van rapper Sean ‘Diddy’ Combs, reageert op beelden mishandeling: “Neem slachtoffers meteen serieus”

Cassandra ‘Cassie’ Ventura, de ex-vriendin van rapper Sean ‘Diddy’ Combs, vraagt dat verhalen van slachtoffers van huiselijk geweld meteen ernstig genomen worden. Vorige week publiceerde de Amerikaanse nieuwszender CNN beelden waarop te zien is hoe Combs Ventura slaat en schopt. Ventura had de rapper eerder aangeklacht voor verkrachting en misbruik. "Huiselijk geweld brak mij af tot een persoon die ik

Lees meer »

KKF&Co schenkt 6.500 euro aan Kinderkankerfonds in Tielt

Naar jaarlijkse gewoonte schonk KKF&Co in Tielt de opbrengst van het voorbije werkjaar aan het kinderkankerfonds. Dit keer wist de vereniging, die zich al 11 jaar inzet voor het fonds, een mooie 6.500 euro in te zamelen voor het goede doel.
The post KKF&Co schenkt 6.500 euro aan Kinderkankerfonds in Tielt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dj Afrojack verkoopt Vlaams kasteeldomein voor 7 miljoen euro

De Nederlander Nick van de Wall, beter bekend als dj Afrojack, heeft na vier jaar De Markgraaf in Kalmthout te koop gezet. Het kasteeldomein van maar liefst vijf hectare groot bestaat onder meer uit een villa met zestien kamers, een zwembad, wellnessgedeelte en stallen voor 17 paarden. Er hangt een prijskaartje van 7 miljoen euro aan.

Lees meer »

LIVEBLOG RONDE VAN NOORWEGEN. “Misschien niet genoeg klimmer, misschien verbaas ik mezelf”: behoudt Nys leiderstrui in koninginnenrit?

Vandaag staat de koninginnenrit van de Ronde van Noorwegen op het programma. De klim naar aankomstplaats Gullingen is 5,5 km lang met een gemiddelde van 8,8%. Het stijgingspercentage is vrij egaal. Kan Thibau Nys zijn leiderstrui behouden en mengt Wout van Aert zich in de debatten? Volg alle actie op de voet via onderstaande liveblog.

Lees meer »

Vapesector wil “strengere controle” op leeftijd en illegale vapes, FOD Volksgezondheid roept handelaars op leeftijdsbewijzen te vragen

VapeBel, de sectororganisatie voor verkopers en verdelers van elektronische sigaretten, wil strengere controles op leeftijd en illegale vapes. Volgens FOD Volksgezondheid wordt er gecontroleerd, maar dragen handelaars ook een verantwoordelijkheid in de verkoop aan jongeren. "Dit is een oproep aan handelaars om de wetgeving te respecteren", klinkt het.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Poetin wil niet onderhandelen met Zelensky: “Hij heeft geen legitimiteit meer” – Kiev: Russisch offensief in Charkiv gestopt

De Russische president Vladimir Poetin is bereid om de oorlog in Oekraïne te beëindigen met een staakt-het-vuren dat de huidige slagveldlinies erkent. Poetin wil echter niet onderhandelen met de Oekraïense president Volodymyr Zelensky, die volgens hem “geen legitimiteit” meer heeft. Intussen zegt het Oekraïense leger het Russische offensief in de regio Charkiv te hebben gestopt. De Oekraïners zouden zelfs het

Lees meer »

Nieuwe topman katholiek onderwijs ziet ‘existentiële crisis’ bij Vlaamse leerlingen: “We sturen ze te snel naar therapeut”

Dik 750.000 Vlaamse leerlingen krijgen volgend schooljaar een nieuwe baas. Bruno Vanobbergen (52) volgt Lieven Boeve (58) op als topman van het katholiek onderwijs. Wij gingen naar de persvoorstelling en verdronken daar bijna in een zee van vaagheid. Tot de nieuwe baas een opvallend statement over mentaal welzijn op school loste. “We moeten stoppen met alle problemen van onze jongeren

Lees meer »

Jitske Van de Veire maakt er niet langer een geheim van: “Ik gebruik al drie jaar botox in mijn voorhoofd en mijn bovenlip”

Jitske Van de Veire (30) houdt het niet langer geheim: ze gebruikt al drie jaar botox in haar voorhoofd en in haar bovenlip. Dat nieuws deelt ze eerlijk op Instagram. Misschien wel een opvallende bekentenis voor haar volgers, want Jitskes account staat namelijk in het teken van body positivity en zelfliefde. “Zelfliefde is jezelf graag zien. En voor alle zeurpieten:

Lees meer »