Taylor Swift navigeert in langverwacht album tussen valkuil en triomf ?????

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

#iedereenwestvlaming

Feestje in Brugge vannacht. Maar mogelijk gaan sommige fases voor de supporters een beetje troebel zijn…
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Terras had nooit mogen opengaan”: fouten in constructie zorgden wellicht voor dodelijke instorting van terras in Mallorca

Het (pas vernieuwde) dakterras dat donderdag is ingestort op het Spaanse eiland Palma de Mallorca, en zo aan vier mensen het leven kostte, was veel te zwaar voor de draagstructuur waarop het rustte. Dat er fouten zijn gebeurd door de aannemer valt dus niet te ontkennen. Volgens een eerste conclusie was het terras ook niet vergund: “Dat terras had nooit

Lees meer »

Nostalgie+ krijgt boete van 7.500 euro voor te veel non-stopmuziek: “Nauwelijks variatie”

De Vlaamse Regulator voor de Media (VRM) heeft SBS Media Belgium, een joint venture tussen mediabedrijven Mediahuis en Play Media, een boete van 7.500 euro opgelegd. Radiozender Nostalgie+ zendt te veel non-stopmuziek uit. De meerderheid van de programma’s bovendien bevat “nauwelijks presentatie of variatie” en is “grotendeels onderling inwisselbaar”, zegt de VRM woensdag. Nostalgie+ vervangt NRJ sinds 29 september op

Lees meer »

Johan (45) verhuisde naar Portugal, maar krijgt een jaar later te horen dat hij lijdt aan longkanker: “Ik hoop dat ik mijn vijftigste verjaardag haal”

Alles leek Oostendenaar Johan Deprez en zijn vrouw Sibby voor de wind te gaan. Een week voor hij 40 jaar werd, had hij een huis geërfd in Portugal en verhuisden ze daarheen. Een leven onder de Portugese zon leek het koppel toe te lachen. Tot Johan in 2020 het zware verdict kreeg: uitgezaaide longkanker. “Ik krijg nu drie keer per

Lees meer »

Koning Charles krijgt eerste zaailing van omgezaagde ‘Robin Hood’-boom

De Britse koning Charles krijgt de eerste zaailing van de beroemde ‘Robin Hood’-boom, de esdoorn die in 2023 illegaal werd omgehakt in het noorden van Engeland. De koninklijke familie heeft maandag op Instagram aangekondigd dat de zaailing, zodra die genoeg gegroeid is, zal geplant worden in het park van Windsor, een stad niet ver van Londen.

Lees meer »

Kinderwagen met baby van amper 7 weken aangereden: “Gevaar voor de samenleving dat zo iemand nog mag rijden”

Een kinderwagen met daarin een baby van amper zeven weken oud, werd donderdag aangereden op het zebrapad in Wervik. Het jongetje bleef gelukkig ongedeerd maar zijn ouders zijn enorm geschrokken. De bestuurder, een man van 94, beweerde achteraf dat hij niets gezien had. “Het is een gevaar voor de samenleving dat zo iemand nog mag rijden”, zegt vader Kylian Vandevoorde

Lees meer »

“Voor het eerst in járen hebben Albert en Paola daar weer met elkaar gedanst”: hoe koning Filip het huwelijk van zijn ouders redde

Het was niet hun geloof en het was niet prinses Astrid (61) die het huwelijk van koning Albert (89) en koningin Paola (86) heeft gered. Nee, het was koning Filip (64) die de doorslaggevende rol in de verzoening van zijn ouders speelde. Dat onthult Jo De Poorter in een nieuw boek over het gepensioneerde vorstenpaar, naar aanleiding van hun 65ste

Lees meer »

Geen Kasteelcross in Zonnebeke dit jaar: “Financieel risico wordt te groot, maar over definitief einde is nog niks beslist”

Het voortbestaan van de Zonnebeekse Kasteelcross hangt aan een zijden draadje nu de organisatie beslist om in het eerstvolgende veldritseizoen geen cross te houden. Dat nieuws komt hard aan bij inwoners, supporters en sponsors.
The post Geen Kasteelcross in Zonnebeke dit jaar: “Financieel risico wordt te groot, maar over definitief einde is nog niks beslist” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Parkeergarage deels ingestort bij ziekenhuis in Nederlandse stad Nieuwegein: nog onduidelijk of er slachtoffers zijn

Een deel van de parkeergarage bij het St. Antonius Ziekenhuis in het Nederlandse Nieuwegein, ten zuiden van Utrecht, is zondagavond ingestort. Volgens een woordvoerder van de veiligheidsregio Utrecht zijn alle hellingen van de parkeergarage, de overgangsstukken tussen de verschillende verdiepingen, ingestort. Of daarbij slachtoffers zijn gevallen, is nog niet bekend. “Er hangen veel brokstukken los aan het plafond.”

Lees meer »

President Nauseda herkozen in Litouwen

De aftredende president van Litouwen, Gitanas Nauseda, is zondag in de tweede ronde van de presidentsverkiezingen herkozen. Dat blijkt uit officiële gedeeltelijke resultaten. Zijn tegenstreefster heeft haar nederlaag toegegeven.

Lees meer »

Acht twintigers krijgen cel- en werkstraffen voor cannabishandel in Kortrijkse regio

Een 24-jarige jongeman uit Kortrijk verhandelde in twee jaar tijd zo’n 167.000 euro drugs, goed voor ruim 30 kilogram cannabis. Hij kreeg daarvoor 40 maanden grotendeels voorwaardelijke celstraf. Zeven anderen, waaronder zijn toenmalig vriendinnetje, hielpen met verpakken, rondvoeren, verkopen, incasseren en stockeren. Zij kregen vooral werkstraffen.
The post Acht twintigers krijgen cel- en werkstraffen voor cannabishandel in Kortrijkse regio

Lees meer »

Iconische Party Bob bestaat tien jaar: “Geweldig hoe het is gegroeid”

Tien jaar geleden werd de Party Bob in het leven geroepen door de Ledegemse jeugdraad. Het iconische busje dat feestvierders veilig ophaalt na een avondje uit is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde bij Ledegemse feestelijkheden.
The post Iconische Party Bob bestaat tien jaar: “Geweldig hoe het is gegroeid” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Anonieme campagne tegen Vlaams Belang trekt de aandacht: “Zeer gevaarlijke strategie”

“Geen gezeik, stem rijk.” Op sociale media circuleren al een hele week video’s van Ons Vlaanderen, een anonieme anti-campagne tegen Vlaams Belang. De opdrachtgever van de actie wenst te allen prijze anoniem te blijven, maar wat bereikt die hier nu juist mee? Reinout Van Zandycke, expert politieke communicatie, legt uit. “Dit zet de deur open voor zeer extreme toestanden.”

Lees meer »