Noémie en Joram verkochten hun hele inboedel en verhuisden naar Zweden: “We wilden later niet denken ‘hadden we het maar geprobeerd’”

De Tiense grafisch ontwerpster en kunstenares Noémie Peeters (33) ruilde in 2021 Tienen in voor Zweden. Samen met haar man Joram organiseert ze nu sneeuwscootertochten met husky’s. “Terugkeren naar Tienen zit er wellicht niet meer in.”

 

Meer krantenkoppen in België

Bakkersdochters openen koffiebar More than Cake in Oostduinkerke: “Koffie van versgemalen bonen met een vleugje gestoomde melk”

De zussen Romanie (20) en Marie-Charlotte Ottevaere (25) hebben hun eigen koffiebar More than Cake geopend op de Zeedijk in Oostduinkerke, de kustgemeente waar ze al jaren op vakantie komen. Hun ouders runnen in de Zwevegemse deelgemeente Moen bakkerij Ottevaere die al 135 jaar bestaat. “We brengen het zuiderse gevoel van Ibiza aan onze kust”, lachen de bakkersdochters vriendelijk. En

Lees meer »

“Die assistent heeft een zuurstoftekort gehad bij de geboorte”: diensthoofd zorgt voor angstcultuur in Ziekenhuis Geel

Een diensthoofd van het Ziekenhuis Geel zorgt voor een toxische werksfeer door constante vernederingen en scheldpartijen. Verpleegkundigen werken in angst. Dat vertellen (ex-)werknemers van drie verschillende afdelingen aan de HLN-onderzoekscel: “Die assistent kan zich maar beter ophangen, hij is toch voor niets goed.” De verpleegkundigen deden de voorbije jaren tientallen meldingen bij de directie, maar de man kon gewoon aan

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Feestje in Brugge vannacht. Maar mogelijk gaan sommige fases voor de supporters een beetje troebel zijn…
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Plopsaland en medewerker van ‘Mega Mindy jetski’ voor rechter na ongeval waarbij Christel (55) zwaargewond raakte: “Hij is er het hart van in”

Een 49-jarige man die de waterattractie ‘Mega Mindy jetski’ bedient in Plopsaland De Panne moet zich samen met zijn werkgever bij de rechter verantwoorden voor een ongeval vorig jaar. Daarbij belandde de 55-jarige Christel met haar kleinzoon (5) in het water en raakte ze zwaargewond aan de arm. “Ik was volledig in fout want ik vergat mijn inspectieronde”, geeft operator

Lees meer »

Vrouw greep hardhandige ex-vriend in kruis: “Enige manier om los te geraken”

“Wel een minuut lang.” Zo lang greep en neep een 30-jarige vrouw uit Menen haar Spaanse ex-vriend in de ballen. Beiden moesten zich woensdag voor familiaal geweld voor de rechter in Kortrijk verantwoorden. De ex daagde niet op, de vrouw vroeg de vrijspraak.
The post Vrouw greep hardhandige ex-vriend in kruis: “Enige manier om los te geraken” appeared first

Lees meer »

Dit is waarom Kevin Costner zijn zoon liet meespelen in zijn film ‘Horizon: An American Saga’: “Ik heb hem in de val gelokt”

Hayes (15) – de zoon van Kevin Costner (69) en Christine Baumgartner (50) – heeft onlangs zijn debuut op het witte doek gemaakt. In de nieuwe film van zijn vader, ‘Horizon: An American Saga’, heeft hij een rol bemachtigd. Toch was zijn verschijning niet helemaal toevallig. “Ik heb hem zelfs een beetje in de val kunnen lokken”, zegt vader Kevin

Lees meer »

Bekijk: “We are the champions’: uitbundige Club-supporters vieren kampioenstitel op‘De Platse’

Van een topavond voor het Brugs voetbal gesproken. Na de brilscore in de derby is Club Brugge voor de 19de keer landskampioen en pakt Cercle zijn eerste Europese ticket in 14 jaar. Dat werd na affluiten dan ook duchtig gevierd op ‘De Platse’, vlakbij het Jan Breydelstadion.
The post Bekijk: “We are the champions’: uitbundige Club-supporters vieren kampioenstitel op‘De

Lees meer »