Moeder van André jr. krijgt alle inkomsten van merk ‘Hazes’: “Als zij dat wil, moet ik mijn artiestennaam veranderen”

Rachel (54), de moeder van André Hazes jr. (30) en de weduwe van wijlen André Hazes sr., is de eigenaar van de merknaam ‘Hazes’. Dat onthulde de Nederlandse zanger donderdagavond in ‘De tafel van Gert’. Hij kan trouwens niet zeggen hoeveel die merknaam nu nog opbrengt, want Rachel ziet er als enige de inkomsten van binnenstromen. 

Meer krantenkoppen in België

Achter de schermen op Tomorrowland, bij het testlab voor in beslag genomen drugs: “141 stalen getest, vooral XTC, cocaïne en ketamine”

Nieuw in de backstage van Tomorrowland: een testlab van het Nationaal Instituut voor Criminalistiek en Criminologie (NICC). Alle in beslag genomen drugs tijdens het festival worden er getest op hun samenstelling: 141 stalen al op vrijdag. “Vooral stimulerende middelen, zoals XTC, cocaïne en ketamine, maar ook cannabis”, zegt het NICC aan VRT NWS. “Voorlopig hebben we festivalgangers nog niet rechtstreeks

Lees meer »

Gezocht: getuigenissen, anekdotes en fotomateriaal van ex-burgemeester van Geluveld Abdon Comyn.

Geluveld – Abdon Comyn, de eerste socialistische burgemeester van het arrondissement Ieper, sterft op 25 juli 1965. Hij was sinds 1 januari 1965 burgemeester van het om zijn politieke strijd gekende Geluveld. Het was de vader van oud –schepen van cultuur van Groot – Zonnebeke Robert Comyn.
The post Gezocht: getuigenissen, anekdotes en fotomateriaal van ex-burgemeester van Geluveld Abdon

Lees meer »

Dames van volleybalclub Decospan Menen nog altijd op zoek naar een nieuwe trainer: “Zoeken nog ervaren iemand”

Op de vooravond van het nieuwe volleybalseizoen zijn de dames van Decospan Menen nog altijd op zoek naar een nieuwe trainer. Evelien De Vrieze loodste Menen vorig seizoen van Promo 4 naar Promo 3.
The post Dames van volleybalclub Decospan Menen nog altijd op zoek naar een nieuwe trainer: “Zoeken nog ervaren iemand” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Okra Wijtschate huldigt petanque-kampioenen

Okra Wijtschate zette de petanquers in de bloemetjes. De kampioenstitel bij de dames was voor Gisele Feys, Monique Deschildre werd de de koningin.
The post Okra Wijtschate huldigt petanque-kampioenen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Royaltykenner Kathy Pauwels over de opvallende Instagram-beelden van prins Aymeric: “Het is een blik die we anders nooit krijgen”

Ooit werden paparazzi met enorme telelenzen ingezet om vast te kunnen leggen hoe leden van de koninklijke familie zich ontspannen. Vandaag zetten die prinsen en prinsessen die beelden gewoon zélf op Instagram. Zoals prins Aymeric (18), de zoon van Laurent. “Het geeft eindelijk een echte blik op die mensen”, zegt royaltywachter Kathy Pauwels (57).

Lees meer »

LIVE GENTSE FEESTEN. Dat God een Gentenaar is!

Het is weeral dag drie van de Gentse Feesten! Het jonge volkje heeft al meer dan z’n deel gekregen, met onder meer de Ketnetband en de Vlaspoppenworp. Intussen is het tijd voor wat goddelijke beleving — in het Gents, uiteraard. De stembanden van Koen Crucke blijken alvast gesmeerd, later vanavond is het nog aan Urbanus. Mis niets van deze Gentse

Lees meer »

LIVE. Harris heeft al meer dan 100 miljoen dollar opgehaald sinds zondag en dat is ongezien – Biden spreekt deze nacht de natie toe

De Amerikaanse president Joe Biden is uit de presidentsrace gestapt. Alles lijkt erop dat vicepresident Kamala Harris de fakkel over zal nemen. Zij heeft intussen voldoende gedelegeerden achter zich om de nominatie van de Democraten veilig te stellen. Het ziet er dus naar uit dat zij het op 5 november zal opnemen tegen Republikeins kandidaat Donald Trump. Volg de aanloop

Lees meer »

32 medewerkers verliezen job na faillissement ‘Labo Van Poucke’: “Zware klap, sommigen werken hier al ruim 30 jaar”

De Kortrijkse afdeling van eurofins Clinical Diagnostics – vroeger gekend als Labo Van Poucke – is recent failliet verklaard door de ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Kortrijk. De faling betekent een zware klap voor de 32 betrokken medewerkers, die hun job verliezen. Al blijft er een kans op een herstart. “Zelfs buitenlandse groepen dienen zich aan”, stelt medecurator Carmen Matthijs.

Lees meer »

Zestien pro-Palestijnse actievoerders opgepakt op Brusselse Grote Markt en aan Beurs

Op de Brusselse Grote Markt en aan de Beurs zijn donderdagnamiddag zestien pro-Palestijnse actievoerders opgepakt, omdat ze onaangekondigd een protestactie hielden en een Tomorrowland-evenement verstoorden. Dat meldt Bruzz en het nieuws wordt bevestigd door de Brusselse lokale politie. “We hebben ook drie gerechtelijke processen-verbaal opgesteld voor weerspannigheid”, klinkt het.

Lees meer »

Tadej Pogacar is als een held onthaald in thuisland Slovenië, blik gaat nu volledig op WK (en niet op Olympische Spelen)

Het zijn drukke dagen voor Tadej Pogacar (UAE Team Emirates). Zondag kroonde de Sloveen zich nog met veel overmacht tot eindwinnaar in de Tour de France, twee dagen later kwam hij in actie tijdens het Natourcriterium in het Nederlandse Surhuisterveen. Pogacar won daar voor Jasper Philipsen. Vandaag volgde er een huldiging in zijn thuisland. Pogacar komt niet in actie op

Lees meer »

“We gaan voor het hoogste”: Verschaeren spreekt klare taal nadat Anderlecht scheve situatie omkeert in galamatch tegen Wolfsburg

Een mindere eerste helft en een véél betere tweede. Anderlecht heeft z’n galamatch met 2-1 gewonnen van het Duitse Wolfsburg. De inbreng van het Deense duo Dreyer-Dolberg was nodig. Paars-wit maakt zich wel zorgen om Francis Amuzu, die voor de rust uitviel met een (zware?) blessure. Yari Verschaeren was na de wedstrijd duidelijk over de doelstellingen van Anderlecht komend seizoen.

Lees meer »