Moeder van André jr. krijgt alle inkomsten van merk ‘Hazes’: “Als zij dat wil, moet ik mijn artiestennaam veranderen”

Rachel (54), de moeder van André Hazes jr. (30) en de weduwe van wijlen André Hazes sr., is de eigenaar van de merknaam ‘Hazes’. Dat onthulde de Nederlandse zanger donderdagavond in ‘De tafel van Gert’. Hij kan trouwens niet zeggen hoeveel die merknaam nu nog opbrengt, want Rachel ziet er als enige de inkomsten van binnenstromen. 

Meer krantenkoppen in België

Vrouw greep hardhandige ex-vriend in kruis: “Enige manier om los te geraken”

“Wel een minuut lang.” Zo lang greep en neep een 30-jarige vrouw uit Menen haar Spaanse ex-vriend in de ballen. Beiden moesten zich woensdag voor familiaal geweld voor de rechter in Kortrijk verantwoorden. De ex daagde niet op, de vrouw vroeg de vrijspraak.
The post Vrouw greep hardhandige ex-vriend in kruis: “Enige manier om los te geraken” appeared first

Lees meer »

Franse gendarme moet met offensief einde maken aan gewelddadige opstand Nieuw-Caledonië

De Franse overheid wil dringend orde op zaken stellen op Nieuw-Caledonië. Op de eilandengroep is al een week onrust, nadat men een grondwetswijziging wilde doorvoeren die nieuwe inwoners van het eiland meer stemrechten zou geven. De onrust leidde tot buitensporig geweld: al zeker 6 mensen kwamen om het leven, winkels worden geplunderd, auto’s in brand gestoken. In Parijs wil men

Lees meer »

Sporting Hasselt promoveert toch naar 1e Nationale

Voetbal Vlaanderen heeft de promotie bevestigd van Sporting Hasselt naar 1e nationale, de vroegere 3e klasse. De promotie komt er na 7 seizoenen. Doordat KV Oostende geen licentie aanvraagt, omwille van de slechte financiële situatie, is de promotie voor Sporting Hasselt, Lyra-Lierse, Merelbeke en Jong Cercle verzekerd. Sporting moet dus ook geen promotiewedstrijd meer spelen.

Lees meer »

Ian Lefere heeft na Vlaams en Belgisch ook Europees succes in jiujitsu

Ian Lefere heeft op het EK jiujitsu brons behaald. De 14-jarige Hoogledenaar is niet aan zijn proefstuk toe, want zowel in 2023 als dit jaar won hij goud op het Vlaams en Belgisch kampioenschap. Tijd voor een introductie.
The post Ian Lefere heeft na Vlaams en Belgisch ook Europees succes in jiujitsu appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Veel schade en bloedsporen: zo ziet het Singapore Airlines-toestel eruit na turbulentie waarbij Britse man omkwam

Nadat een toestel van Singapore Airlines werd getroffen door hevige turbulentie filmt een passagier hoe het vliegtuig eraan toe is. En die beelden maken meteen duidelijk hoeveel schade de Boeing en de passagiers hebben opgelopen. Verschillende kasten zijn opengevallen of stuk gegaan en alles wat los stond, is alle kanten opgevlogen. Wat zeker opvalt, zijn de bloedsporen die achterblijven. Wie

Lees meer »

Pakjesbezorger toont basketskills met breekbare pakketten: “We dienen een klacht in bij Bpost”

Het Fietspaleis in de Bellestraat in Sint-Niklaas heeft zaterdagochtend een wel heel onvoorzichtige pakjesbezorger over de vloer gekregen … en dat is niet de eerste keer. De man gooide er drie dozen gevuld met onderdelen voor e-bikes over een hoge poort. “De man was blijkbaar liever basketter geworden”, zegt zaakvoerster Shirley Clarke. “Dit is erover, we kunnen dit zo niet

Lees meer »

Opnieuw kopstuk Britse conservatieven opzij gestapt

Opnieuw zet een Tory-kopstuk een stap opzij in de aanloop naar de Britse verkiezingen. Dit keer is het Michael Gove, minister van Huisvesting in de regering van premier Rishi Sunak. De Brit kondigde vrijdag aan niet meer mee te doen aan de verkiezingen, die op 4 juli plaatsvinden. Gove noemde de tol van het ministerschap en de “tijd voor een

Lees meer »

Zwalpende mama op de baan met 2,3 promille en twee kinderen aan boord: “Was niet ver en had bedampte ruiten”

Al zwalpend kon een 40-jarige automobiliste in Ledegem door een politiepatrouille tegengehouden worden. Ze bleek 2,3 promille alcohol in het bloed te hebben én twee kinderen aan boord te hebben. “Ik moest mijn auto verplaatsen, het was niet ver”, klonk het.
The post Zwalpende mama op de baan met 2,3 promille en twee kinderen aan boord: “Was niet ver

Lees meer »