Meryame Kitir niet langer lid van Vooruit

Ex-minister van Ontwikkelingssamenwerking Meryame Kitir is niet langer lid van Vooruit. Dat schrijft ‘Het Belang van Limburg’. Kitir heeft haar lidmaatschap begin dit jaar opgezegd. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE GAZA. “Soldaten en politie tippen Israëli’s die hulpkonvooien Gaza aanvallen”- Noors staatsfonds onderzoekt wapenverkoop Israël

Noorwegen, Ierland en Spanje gaan Palestina als staat erkennen. Dat kondigden de regeringsleiders woensdag aan. Israëlische soldaten en politie wijzen kolonisten en extremistische activisten op de locatie van hulpvrachtwagens die humanitaire hulp leveren aan de Gazastrook, waardoor de aanvallers vervolgens de konvooien kunnen blokkeren en de hulpgoederen vernietigen, aldus de Britse krant ‘The Guardian’. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »

KIJK. “Helikopterpiloot zou Mossad-agent Eli Kouptar zijn”: analist Israëlische tv blundert met internetgrap over dood Iraanse president

Een analist van de Israëlische televisiezender i24news heeft een blunder begaan op televisie. Hij citeerde informatie die circuleert op de berichtenapp Telegram dat de helikopterpiloot, die betrokken was bij de dood van de Iraanse president Raisi, een Mossad-agent was die ‘Eli Kouptar’ heette. Overduidelijk een grap, maar dat had de analist zelf schijnbaar niet door. De beelden van het incident

Lees meer »

LIVE. Kans groeit dat delen van Vlaanderen aan het ergste regenweer ontsnappen

Het einde van de regen en wateroverlast lijkt nog niet in zicht, maar de kans groeit dat delen van Vlaanderen aan het ergste regenweer zullen ontsnappen. Deze namiddag en avond worden we nog geconfronteerd met regen en buien. Die gaan soms gepaard met onweer en hevige neerslag. “Vooral in het noorden en oosten van het land”, aldus weerman David Dehenauw.

Lees meer »

Vanaf 21 mei met een andere aannemer: Werken Rekestraat in Wervik hervatten

Volgens de planning hervatten de werken voor het vernieuwen en ondergronds brengen van diverse nutsleidingen in de Rekestraat in Wervik op 21 mei. Het zal dan liefst 40 dagen zijn dat de werken stil lagen. Met de firma Zeelse Grond- en Kabelwerken hervat een andere aannemer de werken.
The post Vanaf 21 mei met een andere aannemer: Werken Rekestraat

Lees meer »