“Luca heeft de flair, geeft al zijn geld uit en leeft als een playboy”: eerste WK-tegenstander Gilbert is ware fan van Brecel

Na de plichtplegingen (zie video hieronder, met de hoofdspelers in pak maar de excentrieke Ronnie O’Sullivan erg casual en zelfs met een houthakkershemd toen hij buiten plaats moest nemen) tijd voor actie in Sheffield. In de zestiende finales van het WK opent Brecel deze ochtend om 11u tegen David Gilbert. En of die 42-jarige Engelsman een fan is van ‘The Belgian Bullet’. Hij snapt het hoegenaamd niet dat de World Snooker Tour (WST) Brecel het voorbije jaar als wereldkampioen niet meer in de schijnwerpers heeft gezet. 

Meer krantenkoppen in België

Zestiger terecht voor seksueel getinte gesprekken met minderjarige meisjes: “Maar helemaal niet zeker of ze echt wel minderjarig waren”

Een 60-jarige man uit Wervik wordt er van verdacht seksueel getinte gesprekken te hebben gevoerd met minderjarige meisjes. Dat kwam aan het licht tijdens een ander gerechtelijk onderzoek. De openbare aanklager wil hem veroordeeld zien tot 10 maanden celstraf en een boete. “We wisselden seksuele fantasieën uit maar ik ben helemaal niet zeker of mijn gesprekspartners wel minderjarig waren”, ontkende

Lees meer »

Conner Rousseau toch voor rechter na Roma-uitspraken

Er komt dan toch een openbaar proces tegen Conner Rousseau (Vooruit) voor zijn uitspraken over de Roma. Hoewel het parket het niet nodig vond om de politicus voor de rechtbank te brengen, heeft een Brusselse vzw hem rechtstreeks gedagvaard. Op 10 juni – de dag na de verkiezingen – start de rechtszaak, zo meldt Het Laatste Nieuws vrijdag. Hij riskeert

Lees meer »

MULTILIVE PREMIER LEAGUE. Kudus geeft Arsenal beetje hoop met onwaarschijnlijke omhaal – Tomiyasu schiet gelijkmaker tegen de touwen

Wordt het Manchester City, of toch nog Arsenal? De Citizens zijn bij winst tegen West Ham altijd zeker van een vierde opeenvolgende landstitel. Arsenal staat voor de slotspeeldag op twee punten en moet dus rekenen op puntenverlies van De Bruyne en Doku en zelf winnen van Everton. Krijgen we een thriller in Engeland? Volg beide wedstrijden op de voet in

Lees meer »

Leerlingen van ‘De mol’-winnaar Bernard vieren zijn overwinning: “Jij bent de rest van het schooljaar de held”

Bernard is niet alleen een meester in het ‘mollenjagen’, maar nu ook een held in de ogen van zijn leerlingen. Het dak ging eraf toen duidelijk werd dat hun favoriete meester de overwinning had behaald. Deze onvergetelijke avond werd nogmaals herbeleefd in ‘De tafel van Gert’, waar de euforische reacties van zijn leerlingen werden getoond.

Lees meer »

Opnieuw rijdt bestelwagen zich vast aan spoorwegbrug van ‘t Gaverke in Waregem: “Moeilijk op te lossen probleem”

In de inmiddels toepasselijk genaamde Tjollenstraat in Waregem is voor de zoveelste keer een bestelwagen tegen de brug onder de spoorweg gebotst. Ondanks een grote schildering blijven bestuurders, vooral van gehuurde bestelwagens, de hoogte verkeerd inschatten.
The post Opnieuw rijdt bestelwagen zich vast aan spoorwegbrug van ‘t Gaverke in Waregem: “Moeilijk op te lossen probleem” appeared first on KW.be.

Lees meer »