LIVEBLOG CAGE WARRIORS. Jan Quaeyhaegens in volle voorbereiding, bekijk zijn kamp in Glasgow zaterdag LIVE op HLN!

Na zijn controversiële technische knock-out in Dublin, afgelopen oktober, stapt Jan Quaeyhaegens zaterdag opnieuw de kooi in. In het Schotse Glasgow is ‘Q-Bomb’ een blikvanger op het Cage Warriors 171-event. Quaeyhaegens neemt het op tegen de Griek Konstantinos Ntelis. Abonnees kunnen de kamp van Quaeyhaegens LIVE bekijken op HLN. Volg alle actie in onderstaande liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Hoe actief waren onze 41 West-Vlaamse volksvertegenwoordigers? Zo luid klonken onze stemmen in Brussel

De 1.225.590 inwoners van West-Vlaanderen werden de voorbije jaren vertegenwoordigd door 41 politici in het Vlaams Parlement, de Kamer van Volksvertegenwoordigers en het Europees Parlement. De ene stem klinkt daar al wat luider dan de andere, blijkt uit onderzoek van De Krant van West-Vlaanderen.
The post Hoe actief waren onze 41 West-Vlaamse volksvertegenwoordigers? Zo luid klonken onze stemmen in

Lees meer »

Eerste fase stadsproject LOOF gaat van start: Fietspad doorheen site afgesloten

Door de start van de werken aan het nieuwe groene stadsproject LOOF is sinds deze week het fietspad dat de Loofstraat verbindt met de Doorniksewijk en de ‘Lof.Kapel’ afgesloten worden voor fietsers en wandelaars. Het Wolvenpad naast de site blijft open voor gebruik.
The post Eerste fase stadsproject LOOF gaat van start: Fietspad doorheen site afgesloten appeared first on

Lees meer »

Ontbossing in Cerrado in Brazilië overstijgt die in Amazonegebied

De ontbossing in de Cerrado in Brazilië, het savanneachtige gebied dat bekendstaat om zijn rijke biodiversiteit, is sterk toegenomen in 2023. Ze is voor het eerst zelfs groter dan de ontbossing in het Amazonegebied. Dat blijkt dinsdag uit het jaarrapport van MapBiomas, een collectief van ngo’s en Braziliaanse universiteiten.

Lees meer »

“In augustus nooit durven denken”: De Ketelaere wint Europa League met Atalanta en viert met vriendin Jozefien en al dansend in kleedkamer

Zou de telefoon van Karel Fraeye vandaag rinkelen? Het onklopbare Leverkusen kreeg in de Europa Leaguefinale in Dublin een dreun van ene Ademola Lookman, ooit gelanceerd door een Belgische trainer. Charles De Ketelaere pronkt in blauw en zwart met zijn eerste prijs. Ook al was het zijn finale niet. “We kwamen als halve leeuwen op het veld.”

Lees meer »

Vrouw eindigt in gracht in Eernegem nadat ze plots moet uitwijken voor kat

De hulpdiensten moesten zaterdagochtend uitrukken naar Eernegem om een vrouw uit haar auto te bevrijden. De vrouw moest uitwijken voor een kat en belandde zo in een gracht. Daarbij doorboorde een stuk boom haar voorruit. “De vrouw leed veel pijn en daarom haalden we haar voorzichtig uit de wagen”, zegt brandweerluitenant Francis Vermote.
The post Vrouw eindigt in gracht

Lees meer »

IN KAART – In Horebeke het laagst en in Sint-Joost het hoogst, zo is het in jouw gemeente met het armoederisico gesteld

In de Brusselse gemeente Sint-Joost-ten-Node loopt 34,6 procent van de bevolking een armoederisico. Dat blijkt uit cijfers van Belgisch statistiekbureau Statbel, dat voor de eerste keer cijfers over het armoederisico publiceert per gemeente. De Oost-Vlaamse gemeente Horebeke heeft met 3,2 procent dan weer het laagste armoederisico. Bekijk hoe het in jouw gemeente is gesteld.

Lees meer »