Kassa rinkelt opnieuw in Brugge, Club blijft ook op koers om ons land beste Europese coëfficiënt ooit te bezorgen

Een record geëvenaard! Na de zege van Club Brugge én de kwalificatie voor de halve finale van de Conference League staat België knap op 14.200 punten. Ons land evenaart zo het recordseizoen van vorig jaar, wat aantal verzamelde coëfficiëntpunten op één seizoen betreft. Maar er is meer, want Club beloont ook zichzelf. Blauw-zwart blijft immers cashen, het zit nu al aan 11 miljoen euro. 

Meer krantenkoppen in België

Israëlische premier Netanyahu spreekt Amerikaans Congres toe: “Geef ons sneller wapens en we zullen de klus sneller klaren”

In zijn toespraak in het Amerikaanse Congres heeft de Israëlische premier Benjamin Netanyahu gezegd dat hij niet zal rusten totdat alle gijzelaars uit Gaza weer thuis zijn. Hij heeft ook een oproep gedaan aan de VS voor meer militaire steun voor zijn oorlog in Gaza. Ondertussen waren duizenden demonstranten op straat gekomen om tegen zijn komst te protesteren. Ook in

Lees meer »

Amerikakenners wegen de kansen van Kamala Harris: “Ze is een moeilijkere tegenstander voor Trump dan Biden”

Amerikakenners Michiel Vos en Bart Kerremans wegen de kansen van Kamala Harris, nu ook politiek zwaargewicht Nancy Pelosi de kandidatuur van Kamala Harris als opvolger van president Joe Biden openlijk heeft gesteund. Daarmee lijkt het bijna zo goed als zeker dat Harris het in november zal moeten opnemen tegen presidentskandidaat Donald Trump. "Ze zal vooral de centrumkiezers een geloofwaardig alternatief

Lees meer »

Mathieu van der Poel knalt solo naar winst in Natourcriterium van Roeselare

De veertiende editie van het Dovy Natourcriterium in Roeselare werd een succes. Regenweer leek aanvankelijk roet in het eten te gooien, maar uiteindelijk vonden toch heel wat wielerfans de weg naar het stadscentrum. Zij zagen wereldkampioen Mathieu van der Poel solo over de eindstreep komen.
The post Mathieu van der Poel knalt solo naar winst in Natourcriterium van Roeselare

Lees meer »

Deze olympische superfans ‘verhuizen’ voor 2 weken naar Parijs: “Er was veel te huur voor 10.000 euro, maar ik vond een andere oplossing”

Nagelbijtend hebben ze de maanden, weken en dagen afgeteld, maar eindelijk mogen Michel (63), Ann (54) en Lien (28) hun koffers pakken naar de Olympische Spelen in Parijs. Deze superfans willen zoveel mogelijk sporten live zien, van artistiek zwemmen tot kajak en de marathon. “Het kost een smak geld, maar je ziet wel de allerbeste atleten ter wereld.” Hier verklappen

Lees meer »

Brand in Anderlecht mogelijk ontstaan door oververhitting batterij

Vanmorgen is de brandweer van Brussel uitgerukt voor een brand in een loft op de 1e verdieping van een gebouw met 3 woonlagen in de Georges Moreaustraat in Anderlecht. De bewoners, een moeder en haar 2 jonge kinderen, werden tijdig gewekt door de aanwezige rookmelders. Mogelijk is de brand ontstaan door de oververhitting van een batterij.

Lees meer »

Geinz publiceert boek met cartoons over Olympische Spelen: “Van buiklopen tot wortelschieten”

Cartoonist Geinz, in het dagelijks leven bekend als Frits Deblieck (51), duikt met ‘Oeilympics’ de wondere wereld in van de Olympische Spelen. 130 cartoons lang laat hij je bulderlachen in de marge van het grootste sportfeest ter wereld.
The post Geinz publiceert boek met cartoons over Olympische Spelen: “Van buiklopen tot wortelschieten” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kruidentuin maakt boomgaard Sint-Jan nog mooier

De boomgaard van Sint-Jan is opnieuw een stukje mooier geworden dankzij de aanleg van een kruidentuin en bloemenperk. Het is opnieuw een initiatief van het bewonersplatform van Sint-Jan dat onlangs feestelijk werd ingewijd.
The post Kruidentuin maakt boomgaard Sint-Jan nog mooier appeared first on KW.be.

Lees meer »