Kassa rinkelt opnieuw in Brugge, Club blijft ook op koers om ons land beste Europese coëfficiënt ooit te bezorgen

Een record geëvenaard! Na de zege van Club Brugge én de kwalificatie voor de halve finale van de Conference League staat België knap op 14.200 punten. Ons land evenaart zo het recordseizoen van vorig jaar, wat aantal verzamelde coëfficiëntpunten op één seizoen betreft. Maar er is meer, want Club beloont ook zichzelf. Blauw-zwart blijft immers cashen, het zit nu al aan 11 miljoen euro. 

Meer krantenkoppen in België

Club Brugge, landskampioen met dichtgeknepen billen

Zo indrukwekkend de remonte van Club Brugge in de competitie was, zo kleintjes kwam het voor de dag in de seizoensfinale tegen Cercle. Club is voor de negentiende keer kampioen van België dankzij de halvering van de punten, een spectaculaire trainerswissel en een portie meeval in de meest prangende VAR-fase van het seizoen.

Lees meer »

Ooievaars geboren en geringd in Bellewaerde: “Een hedendaagse dierentuin moet ook dieren in de natuur steunen”

In het Ieperse Bellewaerde Park is het eerste ooievaarsjong van het seizoen geringd en het wordt niet het laatste. Het aantal nesten in het park stijgt door verschillende investeringen. “Toch mogen deze vogels gaan en staan waar ze willen.”
The post Ooievaars geboren en geringd in Bellewaerde: “Een hedendaagse dierentuin moet ook dieren in de natuur steunen” appeared first

Lees meer »

Assisen Spuikommoord: Khaldoon Al-Baghdadi bekent roofmoord op buurvrouw Emmy Geboers, omstandigheden nog onduidelijk

Op het assisenproces tegen Khaldoon Al-Baghdadi (42) heeft openbaar aanklager Peter Vercauteren de akte van beschuldiging voorgelezen. De Iraakse Oostendenaar staat terecht voor de roofmoord op zijn buurvrouw Emmy Geboers (67). De beschuldigde sneed het slachtoffer op 9 maart 2020 in stukken. De verdediging kwam ook al aan het woord en erkent de feiten.
The post Assisen Spuikommoord: Khaldoon

Lees meer »

Wilfried (75) voor 15de keer bijzitter in stembureau: “Eerste keer kon ik er een verkeersboete mee ontwijken, nu doe ik het gewoon graag”

Er zijn mensen die in een kramp schieten als ze een oproepingsbrief krijgen om te zetelen als bijzitter en je hebt de 75-jarige Wilfried Buseyne uit Heule. Op 9 juni trekt hij voor de 15de keer als vrijwilliger naar het stembureau in Heule. “Ik doe het gewoon graag omwille van het sociaal contact”, zegt de alleenstaande zeventiger, “en omdat ik

Lees meer »