“Ik denk dat Romelu het op tijd aangaf”: Lukaku vraagt zelf om wissel na blessure, ernst moet nog blijken

Plots ging hij zitten. En was het einde verhaal. AS Roma-aanvaller Romelu Lukaku (30) deed teken naar zijn rechterbeen en moest tegen AC Milan (2-1) na een halfuur voetballen naar de kant. Het moet nog blijken wat de schade is. Zijn coach De Rossi: “Ik denk dat hij het op tijd aangaf.” En ook het feit dat hij na de wedstrijd de kwalificatie met zijn ploegmaats vierde, lijkt goed nieuws. 

Meer krantenkoppen in België

Voorlopig geen terugkeer naar het podium, maar Céline Dion wil haar grootste hits wel zingen in een concertfilm

Al twee jaar vecht Céline Dion (56) tegen het zeldzame Stiff-Personsyndroom (SPS), een ongeneeslijke neurologische aandoening die spasmes veroorzaakt. Een muzikale comeback zit er voorlopig niet meer in, maar wel wil de Canadese zangeres nog een keer haar grootste hits zingen in een concertfilm. “Céline geeft niet zomaar op”, klinkt het bij een bron aan ‘The Sun’.

Lees meer »

PORTRET. Een van de meest beluisterde platen aller tijden, maar ook een vete met Taylor Swift: dit is Olivia Rodrigo, die twee keer het Sportpaleis inpalmt

Net 22, en toch twee keer het Sportpaleis inpalmen, weinigen deden het Olivia Rodrigo voor. Met haar diepgravende autobiografische nummers kan de Amerikaanse dan ook zowel het jonge volk als de ernstige muziekpers verleiden. Al komt dat succes niet zonder een dosis controverse en hartenpijn. Van een vete met Taylor Swift tot een veelbesproken driehoeksverhouding: een portret van dé Gen

Lees meer »

Douane zet 3 nieuwe mobiele scanners in tegen drugstrafiek

De douane heeft 3 mobiele scanners in gebruik genomen in de strijd tegen drugshandel. Tegen het einde van 2024 moeten er 9 scanners de baan op om alle risicocontainers door te lichten. "Dit is onze nieuwe zware artillerie", zegt Kristian Vanderwaeren, administrateur-generaal van de douane.

Lees meer »

Pas bekroond als onderneemster van het jaar, maar nu voor de rechter gedaagd

Tientallen huishoudhulpen verzamelen donderdagochtend aan de arbeidsrechtbank in Hasselt. Daar beginnen de vakbonden een rechtszaak omdat Het Poetsbureau – dat duizenden mensen tewerkstelt – zijn huishoudhulpen te weinig zou betalen. Dat terwijl oprichtster Elly Huysmans vorige week nog door koningin Mathilde werd bekroond als “vrouwelijke onderneemster van het jaar”.

Lees meer »

Nieuwe stemhokjes in Wevelgem

Zondag 9 juni gaan we verplicht stemmen voor het federaal, Vlaams en Europees parlement. Enkele maanden later op zondag 13 oktober zijn er dan gemeenteraadsverkiezingen en is er voor het eerst geen stemplicht meer. In Wevelgem en de deelgemeenten vinden de verkiezingen plaats in nieuwe stemhokjes. De kostprijs is geraamd op 41.967 euro. Rolstoelvriendelijk “De
The post Nieuwe stemhokjes

Lees meer »

Melanie doet haar ding in Eethuis Camillus in Roeselare: “Het moet altijd lokaal, lekker en vers zijn”

Melanie Vanstaen is een gelukkige vrouw. Haar eethuis Camillus in de Poststraat begint een mooi klantenbestand te krijgen en Melanie kan er helemaal haar ding doen: lekker, gezond, lokaal en vers bereide maaltijden en desserts aanbieden. En dat slaat aan.
The post Melanie doet haar ding in Eethuis Camillus in Roeselare: “Het moet altijd lokaal, lekker en vers zijn”

Lees meer »

Mollenvanger Marc Denys neemt afscheid van Mol Senne en de leuke groep

Onze zoektocht op Sicilië is voorbij. Na negen weken vol passie, genot en avontuur zetten we een punt achter het twaalfde seizoen van ons favoriet programma. Vorige week werd al duidelijk dat Senne de saboteur van dienst was, maar na afgelopen zondag weten we ook hoe onze besnorde held uit Westerlo het aan boord legde. In de allerlaatste aflevering van

Lees meer »

Isabelle en Sophie in vzw van Pieter ‘De Mol’ Delanoy: “Ontbijt op verkiezingsdag ten voordele van kinderen”

Isabelle Maenhoudt en Sophie Coorevits zetten mee hun schouders onder Boeta, de vzw van Pieter De Mol 2018 Delanoy. “We proberen jongeren in Kaapstad een hoopvolle toekomst te geven”, klinkt het.
The post Isabelle en Sophie in vzw van Pieter ‘De Mol’ Delanoy: “Ontbijt op verkiezingsdag ten voordele van kinderen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Samsara’: in deze film mág je je ogen dichtdoen    

‘Samsara’ van de Spaanse regisseur Lois Patiño is een hoogst originele film, een zinderende trip voor je ogen en oren die je doet stilstaan bij leven en dood. Patiño filmde in Laos en in Zanzibar en nodigt je uit om een kwartier lang je ogen te sluiten. Een bijzondere ervaring in de filmzaal.

Lees meer »

Boetes voor KV Oostende en makelaar Ingo Haspel wegens ongeldig contract

De Disciplinaire Raad voor het Profvoetbal (DRP) heeft woensdag 9.000 euro boete opgelegd aan KV Oostende en de Duitse spelersmakelaar Ingo Haspel. Die kwam tussen bij de vrije transfer van Nick Bätzner van Stuttgart naar de Kustboys, maar was op dat moment nog niet officieel aangesloten bij de KBVB als makelaar.
The post Boetes voor KV Oostende en makelaar

Lees meer »