Dit weten we al over Israëlische vergeldingsaanval op Iran

Israël heeft vrijdag een vergeldingsaanval uitgevoerd op de Iraanse stad Isfahan. Dat wordt bevestigd door een bron van Amerikaans overheid aan CNN.

 

Meer krantenkoppen in België

Duitsland en Frankrijk willen Europese defensie versterken: “Garantsteller voor veiligheid worden”

Met het oog op de veranderde veiligheidssituatie willen Berlijn en Parijs de Europese defensiecapaciteiten uitbouwen. “De Europese Unie moet een echte geopolitieke speler en garantsteller voor veiligheid worden, die op de huidige veiligheidspolitieke uitdagingen kan reageren en de internationale orde kan versterken”, klonk het na afloop van de Duits-Franse defensie- en veiligheidsraad in het Duitse kasteel Meseberg

Lees meer »

Melissa Debackere wint voor de zesde keer de ORC Rally

De zestiende editie van de ORC Rally verliep onder moeilijke omstandigheden voor de piloten. Enkele felle buien maakten de bandenkeuze zeer moeilijk en het was voor de deelnemers vooral zaak om zich niet te laten vangen. Favoriet Melissa Debackere slaagde daar wonderwel in en reed onbedreigd naar haar zesde zege in Oostrozebeke.
The post Melissa Debackere wint voor de

Lees meer »

Gebrek aan investeringen in AI-race doet EU op nederlaag afstevenen

De Europese Unie moet dringend een tandje bijsteken om zich niet de kaas van het brood te laten eten in de wereldwijde race om investeringen in artificiële intelligentie (AI). Terwijl in de Verenigde Staten en China massaal in AI wordt geïnvesteerd, hinkt Europa achterop. Dat staat vandaag in een nieuw verslag van de Europese Rekenkamer.

Lees meer »