Bart Peeters breidt ‘Deluxe’-concertreeks in Lotto Arena uit met twee extra shows in 2025

Bart Peeters (64) doelt niet meer op tien, maar wel op twaalf uitverkochte ‘Deluxe’-concerten in de Antwerpse Lotto Arena. De zanger kondigt twee nieuwe shows aan, waaronder voor het eerst ook een namiddagshow. Door het drukke schema van de concertzaal gaan deze twee extra concerten echter pas door in mei volgend jaar. 

Meer krantenkoppen in België

Deze bezoekers van de Belastingmarathon spaarden bijna 10.000 euro uit: “Alsof ik de lotto gewonnen heb”

De Belastingmarathon van HLN en VTM Nieuws – zaterdag in het DPG-gebouw in Antwerpen én online – was een succes. Twaalf uur lang hebben zestig fiscaal experten maar liefs 1.341 mensen geholpen met hun belastingaangifte. Samen konden ze 217.402 euro recupereren. Onder anderen deze vier bezoekers liepen op wolkjes weer buiten. Waarop konden zij besparen? “Met dit geld ga ik

Lees meer »

Charlotte Timmers onder de indruk van Niels Destadsbader in ’14-18′: “Cute hoe je de cast aanmoedigt”

Zondag 2 juni wordt een hoogdag voor in de carrière van Charlotte Timmers (36) en Niels Destadsbader (35), want zij maken dan hun grote spektakel-musicaldebuut in ‘14-18′. In het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs wordt op dit moment de allerlaatste hand aan gelegd aan de herneming. Reporter Jarne mag in primeur het eerste kwartier volgen en strikt het duo

Lees meer »

380 slachtoffers, 225.000 euro buit voor “snoepreisjes en designerspullen”: 13 jonge beklaagden voor rechter omdat ze met valse profielen mannen oplichtten 

Het parket vraagt werkstraffen of celstraffen tot 40 maanden voor 13 jonge beklaagden die op grote schaal mannen opgelicht zouden hebben. Hun werkwijze was volgens het parket altijd dezelfde: ze maakten valse profielen aan en troggelden zo geld af. Veel geld, want in totaal zouden ze zo 225.000 euro buitgemaakt. "Een beerput van extreem misbruik", zo omschrijft het parket de

Lees meer »

KIJK. De machtige jump van Nys en het moment dat Van Aert moet lossen: de hoogtepunten van de openingsrit

Thibau Nys, jawel. Nu ook winnaar van een Belgisch getinte openingsrit in de Ronde van Noorwegen. Op de stevige slotklim richting het skiresort Voss Resort was Nys (21) oppermachtig. Wout van Aert werd bij zijn wederoptreden 60ste. Hij bracht zijn ploegmaats in stelling in de laatste hellende kilometers en liet dan lopen. Bekijk in de video hieronder de hoogtepunten van

Lees meer »

30ste Zomer van Antwerpen boort nieuw publiek aan met tv-acteurs, beats in een kerk en een ijsblok boven het Bonapartedok

Bij zijn dertigste editie pakt Zomer van Antwerpen uit met laagdrempelige en grootse attracties, zoals een lichtkasteel op het Operaplein of luchtacrobatie aan het MAS. Natuurlijk zijn er ook weer circus en theater, ditmaal zelfs met acteurs van het kleine scherm. “We willen steeds weer nieuwe bezoekers bereiken”, zegt programmator Patrick De Groote.

Lees meer »

Limited edition Picon o’Vin 2024 van De Lovie en Top’oVin

Top’oVin uit Proven en De Lovie vzw uit Poperinge brengen dit jaar opnieuw een limited edition uit van de drinkbare streekaperitief Apero Amer. Kunstenaar Patrick Lefevere van Studio Artîlerie, het kunsteneiland van De Lovie vzw, creëerde een uniek ontwerp voor het etiket op de fles.
The post Limited edition Picon o’Vin 2024 van De Lovie en Top’oVin appeared first

Lees meer »