Barbara Gandolfi (48) komt voorwaardelijk vrij in onderzoek naar prostitutienetwerk, parket kan nog beroep aantekenen

Als het parket niet in beroep gaat mag Barbara Gandolfi (48) vandaag de gevangenis onder voorwaarden verlaten. Daar zit de Oostendse ex-playmate al een maand vast voor vermeende betrokkenheid bij mensenhandel en prostitutie. “Ze heeft daar niets mee te maken”, klinkt het bij haar advocaat.

Gandolfi werd halfweg maart in de boeien geslagen toen ze haar ex-schoonvader ging bezoeken in de gevangenis. Ze wordt verdacht van betrokkenheid bij een bende die zich inliet met seksuele uitbuiting van Oost-Europese prostituees vanuit een Oostendse bar en stripteaseclub. Volgens het gerecht is Frédéric V. (49), de ex-man van Gandolfi, de spilfiguur. Hij vloog eind februari al achter de tralies, samen met zijn vader en nog zes anderen.

Temptation Island

Volgens gerecht fungeerde Gandolfi als de rechterhand van haar ex. Een van de slachtoffers verklaarde dat zij de advertentie schreef voor Redlights, een website waarop prostituees hun diensten aanbieden.

De Oostendse, die bekend raakte als verleidster in Temptation Island en ooit de cover sierde van Playboy, schreeuwde evenwel haar onschuld uit. “Ze ontkent elke betrokkenheid bij deze verwerpelijke feiten”, stelde haar advocaat Louis De Groote eerder. “Ze had er ook geen kennis van. Ze heeft enkele jaren terug al maximaal gebroken met haar vorig leven.”

Tóch besliste de Brugse raadkamer in maart om de aanhouding van Gandolfi met een maand te verlengen. Vrijdagvoormiddag verscheen ze opnieuw voor de raadkamer en deze keer dus met meer succes. (AFr)

The post Barbara Gandolfi (48) komt voorwaardelijk vrij in onderzoek naar prostitutienetwerk, parket kan nog beroep aantekenen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Jaar na het verlies van ‘Juliettetje Kroketje’ verwelkomt Annelies (42) nieuwe baby: “Ik kon de tijd niet nemen om jarenlang te rouwen”

In april vorig jaar moest Annelies Segaert (42) afscheid nemen van haar vierjarige dochtertje Juliette, die onverwacht overleed. Ondanks het zware verlies kreeg Juliette een bijzondere manier om herinnerd te worden: op Annelies’ verzoek werden de sociale media met roze hartjes overspoeld als eerbetoon aan ‘Juliettetje Kroketje’. Nu, een jaar later, heeft Annelies haar gezin uitgebreid met zoontje Clément. “Ik

Lees meer »

Prijzen voor creatieve kinderen in Komen

Met een kleine stoet begaven leden van de Confrérie des Maîtres Rubaniers zich naar de overdekte markt om de prijzen uit te reiken aan de winnaars van de wedstrijd uitgeschreven naar aanleiding van de feesten van de Marmousets.
The post Prijzen voor creatieve kinderen in Komen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Cercle Brugge treft Noorse Molde of Deense Silkeborg bij kwalificatie voor derde voorronde van Europa League

Cercle Brugge ontmoet in een mogelijke derde voorronde van de Europa League de winnaar van het duel tussen het Noorse Molde en het Deense Silkeborg. Dat is het resultaat van de loting van maandag in het Zwitserse Nyon. Cercle moet zich wel nog plaatsen voor die derde voorronde. Het treft de komende weken het Schotse Kilmarnock in de tweede voorronde

Lees meer »

Tweede comedy-avond op Domein Walbrugge opnieuw schot in de roos: “Fijne reacties op ons initiatief”

Tiegem is traditioneel een dorp waar vroeger veel mensen naar toe kwamen, vooral om en rond het Sint-Arnolduspark. Er zijn heel wat nieuwe initiatieven om het dorp weer op de kaart te zetten. Een daarvan is het organiseren van comedy-avonden in de schitterende, recent gerenoveerde vierkantshoeve Domein Walbrugge.
The post Tweede comedy-avond op Domein Walbrugge opnieuw schot in de

Lees meer »

Waar Acid niet in slaagde, lukt tieners wel: TikTokkers dringen Tomorrowland binnen en blijven uit handen van security

Op TikTok zijn beelden opgedoken waarop te zien is hoe twee tieners probleemloos het festivalterrein van Tomorrowland binnendringen. Dat alleen al is geen sinecure, want ’s werelds grootste dancefestival ongemerkt binnen glippen doe je niet zomaar even, zou je denken. Maar daar blijft het niet bij: het duo blijft ook uit de handen van de security en kan zo nog

Lees meer »