Barbara Gandolfi (48) komt voorwaardelijk vrij in onderzoek naar prostitutienetwerk, parket kan nog beroep aantekenen

Als het parket niet in beroep gaat mag Barbara Gandolfi (48) vandaag de gevangenis onder voorwaarden verlaten. Daar zit de Oostendse ex-playmate al een maand vast voor vermeende betrokkenheid bij mensenhandel en prostitutie. “Ze heeft daar niets mee te maken”, klinkt het bij haar advocaat.

Gandolfi werd halfweg maart in de boeien geslagen toen ze haar ex-schoonvader ging bezoeken in de gevangenis. Ze wordt verdacht van betrokkenheid bij een bende die zich inliet met seksuele uitbuiting van Oost-Europese prostituees vanuit een Oostendse bar en stripteaseclub. Volgens het gerecht is Frédéric V. (49), de ex-man van Gandolfi, de spilfiguur. Hij vloog eind februari al achter de tralies, samen met zijn vader en nog zes anderen.

Temptation Island

Volgens gerecht fungeerde Gandolfi als de rechterhand van haar ex. Een van de slachtoffers verklaarde dat zij de advertentie schreef voor Redlights, een website waarop prostituees hun diensten aanbieden.

De Oostendse, die bekend raakte als verleidster in Temptation Island en ooit de cover sierde van Playboy, schreeuwde evenwel haar onschuld uit. “Ze ontkent elke betrokkenheid bij deze verwerpelijke feiten”, stelde haar advocaat Louis De Groote eerder. “Ze had er ook geen kennis van. Ze heeft enkele jaren terug al maximaal gebroken met haar vorig leven.”

Tóch besliste de Brugse raadkamer in maart om de aanhouding van Gandolfi met een maand te verlengen. Vrijdagvoormiddag verscheen ze opnieuw voor de raadkamer en deze keer dus met meer succes. (AFr)

The post Barbara Gandolfi (48) komt voorwaardelijk vrij in onderzoek naar prostitutienetwerk, parket kan nog beroep aantekenen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Meteen veel aanmeldingen voor nieuwe school voor kinderen met autisme, Ennea in De Haan

Campus aan Zee in De Haan koestert reeds lang een traditie in het begeleiden van leerlingen met autisme. Het team zal deze ervaring nu ook inzetten om leerlingen met autismespectrumstoornis (ASS) die niet in het Zeepreventorium verblijven te begeleiden. Zij zullen een traject op maat kunnen volgen binnen de nieuwe school Ennea.
The post Meteen veel aanmeldingen voor nieuwe

Lees meer »

“Baltische staten willen troepen sturen naar Oekraïne zonder op NAVO te wachten als Rusland doorbraak forceert”

Functionarissen van de Baltische staten hebben hun Duitse ambtgenoten vorige week gewaarschuwd dat hun regeringen klaarstaan om troepen naar Oekraïne te sturen als Rusland aanzienlijke terreinwinst boekt in Oost-Oekraïne. De waarschuwing is voor Duitsland een belangrijk argument om zijn steun aan Oekraïne op te voeren, zo schrijft ‘Der Spiegel’.

Lees meer »

“Hij verwees naar Tedesco met emoji van Pinokkio! – We gaan hem niet missen”: niet-selectie Courtois logisch voor ‘Deviltime’

Een opvallende quote op de persconferentie van Tedesco na de bekendmaking van de EK-selectie, was die over Thibaut Courtois: “Hij was er zelf héél duidelijk over en vroeg bij, hij kent zijn lichaam het beste.” Maar voor onze analisten Jan Mulder en Marc Degryse in ‘Deviltime’, was de niet-selectie van de doelman een logische. En gaan we Courtois niet missen,

Lees meer »

Uitwerpselen in de brievenbus, tandpasta in het slot: twee maanden met uitstel voor pesterijen buurvrouw

Een 56-jarige vrouw uit Harelbeke is veroordeeld tot twee maanden met uitstel voor een reeks extreme pesterijen. Al zo’n vier jaar lang maakte ze haar bovenbuur het leven zuur. Het slachtoffer krijgt daarvoor een schadevergoeding. “Ze heeft intussen een nieuw slachtoffer.”
The post Uitwerpselen in de brievenbus, tandpasta in het slot: twee maanden met uitstel voor pesterijen buurvrouw appeared

Lees meer »