Wolvin Maxima is dood

Wolvin Maxima, die samen met mannetje Akela de eerste roedel in Wallonië vormde, is gestorven. Ze stierf wellicht door een auto-ongeluk.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE GAZA. 21 doden bij nieuwe Israëlische aanvallen in Rafah – Politie drijft manifestatie aan Israëlische ambassade in Ukkel uiteen

Israëlische tanks hebben het centrum van Rafah bereikt. Dat zeggen getuigen dinsdag tegen persbureau ‘Reuters’. De Israëlische troepen zouden gezien zijn bij de Al Awsamoskee, een centraal punt in de stad. De brand in een vluchtelingenkamp waarbij zondag volgens lokale autoriteiten 45 Palestijnen om het leven kwamen, kan niet alleen veroorzaakt zijn door de munitie waarmee Israël een nabijgelegen doelwit

Lees meer »

Nicki Minaj laat boze fans uren wachten bij concert Ziggo Dome: “Het is haar eigen verantwoordelijkheid”

Rapper Nicki Minaj (41) heeft Nederlandse fans donderdagavond lang laten wachten. Ze verscheen om 22.45 uur op het podium van de Amsterdamse Ziggo Dome, ruim tweeënhalf uur later dan de officiële aanvang van haar concert. Fans zijn woest, schrijven ze op sociale media. Kaartjeskopers kunnen een klacht indienen bij organisator Mojo, maar die wijst ook op de eigen verantwoordelijkheid en

Lees meer »

Geslaagd aperitiefconcert in B&B Droomkerke

DOOMKERKE De B&B Droomkerke aan de Smisseweg in Ruiselede beleefde op zondag 26 mei twee primeurs: voor het eerst trad de 43-koppige Symphonic Band JET uit Tielt erop en dit ook voor het eerst onder leiding van de nieuwe dirigent Gilles Demeurisse. Het werd zonder meer een geslaagde voormiddag, al wilden de weergoden aanvankelijk niet mee.
The post Geslaagd

Lees meer »

Illegale raveparty stilgelegd in leegstaande loods in Geel

De politie heeft zondagmorgen een illegale raveparty stilgelegd op het industrieterrein Lammerdries op de grens van Geel en Olen. Een tweehonderdtal mensen was daar sinds zaterdagnacht 1 uur aan het feestvieren. De muziekinstallatie is in beslag genomen. “We bekijken wat we juridisch kunnen doen, want een ding is duidelijk: dergelijke feestjes willen we hier niet.”

Lees meer »

IN BEELD – Succesvolle feestelijke voorstelling van ‘De Schlagerij’ in Teater Elckerlyc in Antwerpen: Lachen, gieren en smullen met o.a. Dirk Van Vooren, afkomstig uit Brugge

Zondagmiddag ging de langverwachte komedie “De Schlagerij” in première in het sfeervolle Theater Elckerlyc in Antwerpen. De voorstelling, geproduceerd door Backstage Producties, trok tal van bekende Vlamingen en genodigden aan voor een zorgeloze middag met een voorstelling vol humor en plezier.
The post IN BEELD – Succesvolle feestelijke voorstelling van ‘De Schlagerij’ in Teater Elckerlyc in Antwerpen: Lachen, gieren

Lees meer »

Meer dan 20 doden bij brand in speelhal in India

Bij een brand in een speelhal in India zijn vermoedelijk 22 mensen om het leven gekomen, onder wie ook kinderen. Hun lichamen zijn geborgen en voor onderzoek naar een ziekenhuis gebracht, zo heeft een politie-afgevaardigde zaterdagavond aan het Indiase persbureau ANI gezegd.

Lees meer »

Hayen, die “nooit had verwacht titel te pakken”, maakt duidelijk dat hij T1 Club wil blijven, Verhaeghe: “Zitten snel samen”

“Dit overtreft mijn stoutste dromen.” Nicky Hayen (43) had niet verwacht dat hij dít – een landstitel als hoofdcoach van Club Brugge – zou meemaken in z’n trainerscarrière. Een triomf die naar meer smaakt. “Iedere coach zou in mijn plaats willen aanblijven.” Voorzitter Bart Verhaeghe is “trots en dankbaar” en liet weten vandaag samen te zitten met Hayen.

Lees meer »

Bayern wil komst van Kompany dit weekend afronden, Guardiola zwaait met lof: “Ik loop héél hoog op met Vincent”

Dit weekend hoopt Bayern eruit te zijn met Burnley over Vincent Kompany. De onderhandelingen over de afkoopsom, die de Duitse club liefst rond de 10 miljoen euro had willen houden, zitten in een stroomversnelling. Intussen rondde Bayern de gesprekken met de stafleden af. En gaf Pep Guardiola zijn zegen: “Ik ben héél blij met de link tussen Bayern en Vincent.”

Lees meer »