“Wat een held”: Agent redt kat die zich wanhopig aan wagen vastklampt tijdens overstromingen in Dubai

Een politieagent uit Dubai wordt wereldwijd geprezen voor zijn reddingsactie tijdens de overstromingen in Dubai. De agent vaarde dinsdag met een bootje door de straten van de stad om mensen en dieren in nood te helpen. Onderweg kwam hij een kat tegen, die zich wanhopig aan de deurklink van een ondergelopen auto probeerde vasthouden. De agent pakte de kat voorzichtig vast en zette het dier in zijn bootje. “Wat een held”, klinkt het op sociale media. “Ik kan me niet voorstellen hoelang dat arme ding daar heeft moeten wachten. Het was waarschijnlijk zo uitgeput. Bedankt!”

 

Meer krantenkoppen in België

Van waterellende naar waterpret: “Doet deugd om tijdens de zomer hier plezier te beleven”

Op en top festivalgevoel in Roesbrugge tijdens IJzerfun. Plezier op en naast het weer: dat is opnieuw de succesformule. In november vorig jaar stond het terrein nog volledig onder water door de overstromingen in de streek. “Waar we nu gezellig zitten, zat toen een goede meter onder water. Een wintereditie zit er door het overstromingsgebied dan ook niet in”, zegt

Lees meer »

N.S.B. reikt in Oudenburg eretekens uit op nationale feestdag

Zondag 21 juli, de nationale feestdag, kregen verdienstelijke leden van de Nationale Strijdersbond van België, groepering Westkerke-Oudenburg-Roksem & Gistel, een ereteken tijdens een receptie na het Te Deum.
The post N.S.B. reikt in Oudenburg eretekens uit op nationale feestdag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Grensoverschrijdende buslijn Poperinge-Hazebroek wordt met jaar verlengd: “Deze verbinding heeft potentieel om verder te groeien”

De grensoverschrijdende busverbinding tussen Poperinge en Hazebroek wordt goed gebruikt, dat blijkt uit een analyse van de eerste zes maanden. De verbinding rijdt elke dag van de week met een cadans van om de twee uur en krijgt financiële steun van de Vlaamse overheid. De nieuwe verbinding trok tot nu meer dan 6.200 reizigers. Het proefproject wordt met een jaar

Lees meer »

Twee begeleiders naar huis, hoofdcoach zal niet op de bank zitten: spionagezaak op Spelen beroert de gemoederen

De spionagezaak blijft niet zonder gevolgen. Het Canadees Olympisch Comité heeft twee begeleiders van het vrouwenvoetbalteam naar huis gestuurd. Het gaat om assistent-coach Jasmine Mander en analyticus Joseph Lombari. Het tweetal wordt verantwoordelijk gehouden voor het bespieden van de training van Nieuw-Zeeland, de eerste opponent op de Spelen, met een drone.

Lees meer »

Mexico vernietigt 50 “monstertrucks” van drugskartels

In Mexico hebben de autoriteiten 50 zelfgemaakte gepantserde voertuigen van drugskartels vernietigd. De “monstertrucks” waren in beslag genomen bij 30 onderzoeken, zo maakte het openbaar ministerie bekend. De voertuigen werden vernietigd in de noordoostelijke stad Reynosa in de staat Tamaulipas, aan de grens met de VS.

Lees meer »