Veel verslavender dan sigaret én illegaal: onze reporter kan makkelijk snus kopen in nachtwinkels

Het is verslavend, razend populair bij jongeren én sinds oktober verboden in ons land. ‘Snus’, of zakjes tabaks- of nicotinepoeder die je tussen je bovenlip en tandvlees steekt om nicotine binnen te krijgen. Toch kon onze reporter de drug doodeenvoudig in verschillende nachtwinkels krijgen. “In het illegale circuit zijn de dosissen vaak veel hoger.” 

Meer krantenkoppen in België

POLITIEKE ANALYSE. “De overwinning van VB en PVDA in 2019 bracht de andere partijen zo van hun melk, dat ze nooit meer gestopt zijn met campagnevoeren”

Wat zeggen politici niet, maar dénken ze wel? In zijn nieuwe analyse, exclusief voor HLN, gunt opiniemaker Noël Slangen jou elke week een blik achter de schermen van de politiek. Vandaag: hoe de partijen al jarenlang in een permanente campagnemodus zitten, hoewel we dat twaalf dagen voor de verkiezing niet zouden denken. “Het is een vruchteloze poging geweest om het

Lees meer »