Textielgroep Beaulieu schrapt mattenafdeling: 95 jobs verdwijnen

15:58 Bij de textielgroep Beaulieu sneuvelen 95 banen in ons land. Dat komt door het stopzetten van de productie van matten en luxe vinyltegels. 

Meer krantenkoppen in België

Oud-strijder Victor Hannes (99) uit Meerhout krijgt medaille voor deelname aan bevrijding van Nederlandse Thorn tijdens WO II

In Meerhout heeft oud-strijder Victor Hannes (99) van de Nederlandse autoriteiten een medaille gekregen als bedanking voor zijn deelname aan de bevrijding van de stad Thorn tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hij streed samen met de Brigade Piron in de slag om het Kanaal Wessem. "Mijn vader ging één keer naar het herdenkingsmonument in Thorn, maar kon zijn emoties toen niet

Lees meer »

Supporters KV Oostende veroorzaken brand aan voetbalstadion tijdens opnemen filmpje met bengaals vuurwerk

Vier supporters van het noodlijdende KV Oostende stichtten donderdagavond per ongeluk brand vlak in de buurt van het voetbalstadion. Het viertal wou – wellicht uit ongenoegen over het nieuws van het faillissement van de kustploeg – een filmpje maken met bengaals vuurwerk … maar dat liep verkeerd af.
The post Supporters KV Oostende veroorzaken brand aan voetbalstadion tijdens opnemen

Lees meer »

“Ergste overstromingen ooit in Voeren waarschijnlijk als ramp erkend” – Tegen 17 uur opnieuw elektriciteit in Moelingen

De overstromingen die Voeren in de nacht van vrijdag op zaterdag hebben getroffen, zijn “de ergste in de geschiedenis” van de Limburgse gemeente. “Bij sommige inwoners kwam het water in hun huizen op borsthoogte te staan, verschrikkelijk om mee te maken”, aldus een aangeslagen burgemeester Joris Gaens. Ondertussen is het water gezakt en kunnen bewoners naar hun huizen terugkeren. De

Lees meer »

Twee zomerse orgelfestivals kleuren zomer in Roeselare

Het Internationaal Orgelfestival Adriaen Willaert gaat op 1 juni van start met een openingsconcert in de Sint-Michielskerk. De vereniging die het orgelpatrimonium in de stad graag in de kijker zet, organiseert ook maandelijkse kennismakingsconcerten.
The post Twee zomerse orgelfestivals kleuren zomer in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVEBLOG VILLARREAL-REAL (zo, 19u). Lunin start, maar Ancelotti gooit met lof: “Courtois wordt weer wat hij was: de beste keeper ter wereld”

Los Blancos reizen voor hun volgende wedstrijd af naar Villarreal. Courtois & co zijn reeds kampioen maar willen in de flow blijven in aanloop naar de Champions League-finale van begin juni. Villarreal moet dan weer winnen om nog een kans te maken op Europees voetbal. De Galacticos zullen het zonder Thibaut Courtois doen. Real-coach Ancelotti gaf op de persconferentie al

Lees meer »

LIVE. Slovaakse premier Robert Fico (59) niet langer in levensgevaar na urenlange operatie, dader zegt dat hij “niet eens is met beleid van de regering”

Robert Fico (59), de premier van Slovakije, is neergeschoten na een ministerraad. Een reporter van dagblad ‘Denník N’ zag dat de eerste minister van de grond moest worden getild en werd weggereden. Volgens de Slovaakse media is de premier inmiddels geopereerd en niet langer in levensgevaar. De aanval vond plaats voor een cultureel gemeenschapscentrum in de stad Handlova. De dader

Lees meer »