Sipef ziet jaarwinst ‘in de buurt’ van die van 2023

09:16 De plantageholding vangt een lagere palmolieproductie in Papoea Nieuw-Guinea op met groei in het zuiden van het Indonesische eiland Sumatra. 

Meer krantenkoppen in België

50 Cent slaat munt uit misbruikschandaal van Sean ‘Diddy’ Combs

Twee vliegen in een klap heet dat dan: rapper 50 Cent (48) slaat niet alleen munt uit het schandaal rond Sean ‘Diddy’ Combs, maar zet tegelijk zijn oude rivaal een stevige hak. Hij heeft een documentaire over de beschuldigingen van misbruik tegen Diddy gemaakt. Na een biedingsoorlog tussen streamingdiensten, heeft Netflix de docu nu gekocht.

Lees meer »

Onze Formule 1-watcher ziet hoe Charles Leclerc de vloek bezweert

En Prins Albert, hij pinkte een traan weg. Eindelijk iemand uit zijn dorp die de grand prix won. Bovendien zijn vriend Charles. Die de vloek heeft bezworen. Eindelijk eens geen pech. Zelfs geen tactische blunder van Ferrari. Maar van start tot finish aan de leiding. Of hoe iedereen op dat podium vergat dat de koers zo saai als een luis

Lees meer »

“Psychologisch gemarteld”: Stad in Californië betaalt man bijna 1 miljoen na hallucinant politieverhoor waarin hij werd beschuldigd van moord op zijn vader (die gewoon nog leefde)

De beelden van deze arme man in dat groezelige politiekamertje spreken boekdelen. “Dit kan niet, alstublieft, ik ben onschuldig! Nee!” De man uit Californië werd liefst 17 uur lang ondervraagd door de politie, terwijl agenten er onder andere mee dreigden zijn hond te doden, en hem dwongen te bekennen zijn eigen vader te hebben vermoord, die eigenlijk nog leefde. Jawel.

Lees meer »

IN KAART Zo gevaarlijk zijn onze wegen: in Menen en Oostende vallen het meeste slachtoffers

Op elke 100 kilometer aan wegen in onze provincie, gebeuren er jaarlijks gemiddeld 20 verkeersongevallen en vallen er gemiddeld 2,8 slachtoffers. Menen en Oostende spannen de kroon, maar troffen al maatregelen. “Elk slachtoffer is er één te veel.”
The post IN KAART Zo gevaarlijk zijn onze wegen: in Menen en Oostende vallen het meeste slachtoffers appeared first on KW.be.

Lees meer »

Antwerpse politica sleept TikTok voor de rechter nadat ze geen video’s meer mag promoten: “Primeur in België”

Liselotte Dupont, een advocate die op de tweede plaats staat van de Antwerpse Kamerlijst van Open VLD, heeft een kort geding aangespannen tegen de sociale media-app TikTok. Ze mag haar filmpjes sinds kort niet meer promoten en eist de opheffing van die maatregel, die volgens haar Europese wetgeving schendt. De zaak werd vandaag behandeld voor de Antwerpse rechtbank van eerste

Lees meer »

LIVEBLOG TITELSTRIJD. Maffe beelden van uitzinnige fans Club Brugge wanneer ze spelersbus zien – Volg de slotspeeldag op HLN!

D-Day in de bijzonder spannende titelontknoping. Met Club Brugge dat met de beste kaarten aan de slotspeeldag begint. Met een punt tegen Cercle is het áltijd kampioen. Of gaat de trofee toch nog richting Brussel, naar Union of Anderlecht? Een héle dag zit u bij HLN aan het juiste adres. Voor het laatste nieuws, de beste sfeerbeelden voor en na

Lees meer »

EXCLUSIEF. Dit zijn de plannen van de zeven Vlaamse partijen met uw pensioen

Ruim één op vijf Vlamingen is 65-plusser, en toch gaat het in de kiescampagne amper over hun pensioen. Niemand wil deze groeiende groep tegen de grijze haren instrijken, zo lijkt het. Maar de zeven Vlaamse partijen hebben wél allemaal een plan om de pensioenfactuur te drukken. Van sneller op pensioen tot een hoger minimumpensioen: HLN dook in de partijprogramma’s en

Lees meer »

Seppe en Niels zijn veeleisend in ‘Blind Gekocht’, maar met reden: “Als homokoppel is een kinderwens niet evident”

Een vette kluif voor de experten in ‘Blind Gekocht’. Het West-Vlaamse stel Seppe (25) en Niels (24) heeft voor hun droomwoning een bescheiden budget van 310.000 euro veil, maar verwacht een paleis in ruil. Zo wil het duo een eigen toneelruimte, en moet hun pand ook minstens drie slaapkamers bevatten. Al heeft het jonge koppel daar wel een goede reden

Lees meer »