Ronnie O’Sullivan maakt iconische WK-zaal met de grond gelijk, en dat heeft alles te maken met geld

“Je kan er een kop thee drinken of een lasagne eten. Maar dat is het ook.” Als het aan zevenvoudig wereldkampioen Ronnie O’Sullivan (48) ligt, vertrekt het WK snooker zo snel mogelijk uit het Crucible Theatre. Met nieuwe bestemming: Saoedi-Arabië. Dat O’Sullivan net nú zo scherp is voor de iconische zaal, is geen toeval. Geld? Jawel… 

Meer krantenkoppen in België

75 jaar Cardoen: “Twee op de drie klanten moeten lening aangaan om auto te kopen”

Autohandelaar Cardoen bestaat 75 jaar. Het bedrijf dat in 1949 door Albert Cardoen in Antwerpen werd opgericht, heeft vandaag zestien vestigingen in België en stelt 360 mensen tewerk. De vrolijke triatleet Ivo Willems (63) uit Maria-ter-Heide (Brasschaat) leidt tegenwoordig het bedrijf. “Wie online schoenen koopt, kan die gratis terugsturen als ze niet goed zijn. Bij een online aankoop van een

Lees meer »

Macron en Scholz delen bezorgdheid over omstreden wet Georgië

Frankrijk en Duitsland zijn “diep bezorgd over de situatie in Georgië”, waar het parlement vorige week de zogenoemde buitenlandse-agentenwet aannam. Dat zeggen de Franse president Emmanuel Macron en de Duitse bondskanselier Olaf Scholz in een gezamenlijke verklaring. Volgens de partij Georgische Droom is die wet nodig om het land te beschermen tegen inmenging van het westen.

Lees meer »

LIVE GAZA. Lichamen van drie gijzelaars gevonden in tunnel in Gaza, meldt woordvoerder Israëlisch leger

België verhoogt de Palestijnse steun met vier miljoen euro. Minister Caroline Gennez (Vooruit) benadrukte het belang van deze bijdrage, vanwege de ernstige economische situatie in de Palestijnse gebieden. Op vrijdag werd de drijvende pier, gebouwd door het Amerikaanse leger voor de kust van Gaza, in gebruik genomen. In de ochtend bereikten de eerste vrachtwagens met noodhulp de hulpbehoevende Palestijnse bevolking.Volg

Lees meer »

Amerikaans president Biden daagt Trump uit voor debatten in juni en september, Trump gaat akkoord

De Amerikaanse president Joe Biden heeft zijn Republikeinse tegenstrever Donald Trump uitgenodigd om twee presidentiële televisiedebatten te houden, in juni en september. Dat zou gebeuren zonder de Commission on Presidential Debates, die de debatten normaal organiseert. Volgens Biden is de klassieke debatformule een te groot spektakel, dat te weinig focust op wat de kandidaten zeggen. Trump gaat akkoord met het

Lees meer »

Karl schrijft een brief naar Jaimie uit ‘Nonkels’: “Je zorgt voor een opwindende gloed in de huiskamer”

Karl Vannieuwkerke schrijft elke week een brief. Deze keer richt hij zich tot Jaimie Van Kerschaver, die de rol van tuincentermedewerker Gianni vertolkt in ‘Nonkels’. Jaimie mag altijd antwoorden: [email protected].
The post Karl schrijft een brief naar Jaimie uit ‘Nonkels’: “Je zorgt voor een opwindende gloed in de huiskamer” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eerste expo van Willy (71) in de Sint-Janskapel in Wervik: “Mensen zullen verrast zijn dat ik ook schilder”

In de Sint-Janskapel op de Steenakker in Wervik exposeert Willy Degryse (71) uit Geluwe een week lang zijn schilderijen. Hij stelt voor de allereerste keer zijn werken alleen tentoon. “Er zullen 95 schilderijen te zien zijn, van realistisch tot abstract”, zegt Willy.
The post Eerste expo van Willy (71) in de Sint-Janskapel in Wervik: “Mensen zullen verrast zijn dat

Lees meer »

Vzw stelt opgefriste zaal Blommenhof voor

De vzw die zaal Blommenhof uitbaat organiseert op zaterdag 1 en zondag 2 juni opendeurdagen. Die komen er naar aanleiding van de 125ste verjaardag van het overlijden van Guido Gezelle. Daarnaast wil de vzw het Blommenhof en de mogelijkheden die het opgefriste zalencomplex biedt aan het publiek voorstellen.
The post Vzw stelt opgefriste zaal Blommenhof voor appeared first on

Lees meer »