Politie in groten getale aanwezig voor reconstructie moord Veronique (36): “Familie zal op afstand volgen”

De reconstructie van de moord op Veronique Nobus (36) vindt donderdagmiddag plaats in Heist. Dat gebeurt in haar appartement in de Knokkestraat, waar dader Jurgen M. zijn ex-partner met meer dan tweehonderd messteken om het leven bracht. De politie is in groten getale aanwezig en de omgeving is afgesloten.

 

Meer krantenkoppen in België

Oktoberfest weert hit ‘L’Amour Toujours’ van Gigi D’Agostino na racistische incidenten: “Geen plaats voor die rechtse rotzooi”

De organisatie van het bierfestijn Oktoberfest in het Duitse München wil dit jaar het nummer ‘L’Amour Toujours’ van dj Gigi D’Agostino in de ban doen. Die beslissing volgt op het incident dat dateert van het Pinksterweekend, waarbij Duitse jongeren die feestvierden op het Waddeneiland Sylt, racistische leuzen zongen op de melodie van het lied en de Hitlergroet brachten.

Lees meer »

“Donald Trump had neergeschoten moeten worden!”: Republikeinse presidentskandidaat uitgejouwd tijdens toespraak

Een zaal vol fans kwam Donald Trump zaterdagavond niet tegen bij de bijeenkomst van de Libertaire partij. Hij werd uitgejouwd door aanwezigen. “Donald Trump had neergeschoten moeten worden!”, riep iemand. De Republikein zoekt steun bij de Libertairen omdat de Amerikaanse presidentsverkiezingen van november op het scherpst van de snee zullen zijn en elke extra stem welkom is.

Lees meer »

Vrouw moet uitwijken voor kat en eindigt in gracht: “Ze leed veel pijn”

De hulpdiensten moesten zaterdagochtend uitrukken naar Eernegem om een vrouw uit haar auto te bevrijden. De vrouw moest uitwijken voor een kat en belandde zo in een gracht. Daarbij doorboorde een stuk boom haar voorruit. “De vrouw leed veel pijn en daarom haalden we haar voorzichtig uit de wagen”, zegt brandweerluitenant Francis Vermote

Lees meer »

HET PUNT VAN VAN IMPE. Waarom De Wever wel duelleert met Magnette, maar niet met De Croo: “Hij vindt het niet van zijn niveau”

Waarom doet Bart De Wever op VTM ‘Het Grote Duel’ met Paul Magnette, hoewel ze elk in een andere competitie spelen? Waarom doet hij zoiets niet met pakweg Alexander De Croo, een rechtstreekse tegenstander op het Vlaamse speelveld? “Hij is niet bang van De Croo”, klinkt het in onze politieke podcast. “Maar bij N-VA gaat er een dodelijk zinnetje rond

Lees meer »

Filmpje

Ik zag een filmpje van een schreeuwende vader die een baby zonder hoofd vasthoudt. In de ochtend heb ik therapie. Ik praat over mijn werk en de uitdagingen die me bezighouden. Over het belangrijke gesprek dat ik had dat voortborduurde op thema’s uit de vorige sessie. Ik vertel over lastige familiebanden en over toekomstwijfels. Positief rond ik de sessie af.

Lees meer »

Rook- en alcoholbeleid in AZ Groeninge wordt vanaf 31 mei strenger: “We hebben een voorbeeldfunctie”

Op de site van AZ Groeninge in Kortrijk gaat op vrijdag 31 mei een strenger rook- en alcoholbeleid in. “Roken van een gewone sigaret of e-sigaret kan enkel nog op drie rookpunten. “Ui het zicht van iedereen. Alcohol wordt ook aan banden gelegd”, duidt Stefaan Lammertyn als communicatieverantwoordelijke van AZ Groeninge. Er komt ook een informatiestand.
The post Rook-

Lees meer »