Peter krijgt boete voor overtreding met auto waarin hij nooit gezeten heeft: “Het is toch duidelijk dat dat niet mijn wagen is?”

Maasmechelaar Peter Crijns kreeg een boete voor te snel rijden met een auto waarin hij nooit zat, en op een plek waar hij wellicht ook nooit is geweest. “Toen ik het parket belde, stelden ze voor om de boete maar gewoon te betalen. Als ik daar geen zin in had, dan kon ik het komen uitleggen bij de politierechter.”

 

Meer krantenkoppen in België

Educatieve bijenroute krijgt vervolg richting Snaaskerke

Gistel organiseert in samenwerking met de imkervereniging De Kustbie een tweede educatieve bijenwandeling. Het is een goed begaanbare wandeling van 10 kilometer van Gistel tot Snaaskerke en terug. De route van vorig jaar, die 5 kilometer lang is, is ook nog steeds open.
The post Educatieve bijenroute krijgt vervolg richting Snaaskerke appeared first on KW.be.

Lees meer »

India slaat alarm na overlijden van tiener door Nipah-virus

De gezondheidsautoriteiten in de Indiase deelstaat Kerala, in het zuidwesten van het land, hebben alarm geslagen nadat een 14-jarige jongen is overleden aan het Nipah-virus. Iedereen die in contact stond met de jongen, die afkomstig was uit de stad Pandikkad, werd in isolatie geplaatst en getest. Volgens de regionale minister van Gezondheid vertonen een 100-tal contactpersonen een hoog risico.

Lees meer »