Onhandige bankovervaller laat tijdens zijn vlucht deel van de buit vallen

Een bandiet die een geslaagde bankoverval had gepleegd in de Oostenrijkse stad Innsbruck, heeft op zijn vlucht een deel van de buit laten vallen. De politie kon voor enkele duizenden eurobiljetten van 100 en 200 euro recupereren.

 

Meer krantenkoppen in België

Dartskampioenviering bij Hummeltje uit Ichtegem

Tijdens een gezellige feestviering met barbecue in Café Brouwershof maakte dartsclub Hummeltje uit Ichtegem tijd om de kampioenen in de kijker te plaatsen.
The post Dartskampioenviering bij Hummeltje uit Ichtegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vader vermoorde Michiel (22): “Als een psycholoog maar even met de dader had kunnen spreken, was dit niet gebeurd”

De dubbele moord op Miren Eynatten (54) en haar zoon Michiel Dutilleux (22) in Denderhoutem eind vorig jaar, had vermeden kunnen worden. Dat vindt de vader van Michiel. Hij wil dat er lessen getrokken worden, nu het onderzoek wordt afgesloten. “De dader was enkele uren eerder vrijgelaten met een zakje kleren en een contactverbod. Een jurist kan zo’n delicate beslissing

Lees meer »

Bart Swings wint ook marathon op EK skeeleren in Oostende

Skeeleraar Bart Swings heeft donderdag in Oostende de Europese titel op de marathon veroverd. Onze landgenoot bleef Indra Médard en de Spanjaard Patxi Peula voor. Voor Swings was het al de derde Europese titel.
The post Bart Swings wint ook marathon op EK skeeleren in Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »

Het liefdesparcours van Hugo Sigal: “Nicole wilde niet dat ik alleen zou blijven,maar in mijn hart is er geen plek voor een andere vrouw”

In de ‘Story’-reeks ‘Het liefdesparcours’ tonen BV’s zich van hun meest kwetsbare, krachtigste kant. Met het hart op de tong delen ze de inzichten en lessen die het kronkelende pad van de liefde met zich meebracht. Deze week is het de beurt aan Hugo Sigal (76), die openhartig vertelt over zijn grote liefde Nicole. Van het prille begin over hun

Lees meer »

“Mijn geluk en gemis zijn onlosmakelijk verweven”: jaar na afscheid van Juliette bevalt Annelies van zoontje Clément

Annelies Segaert uit Kortemark verloor een jaar geleden haar toen 4-jarige dochtertje Juliette in amper een paar dagen tijd aan de gevolgen van sepsis. Toch werd Juliette een beetje onsterfelijk, nadat sociale media op vraag van Annelies overspoeld werden met roze hartjes, als ode aan #JuliettetjeKroketje. Zopas kreeg ze er een broertje bij, Clément. “Het voorbije jaar was een onwaarschijnlijke

Lees meer »

Geinz publiceert boek met cartoons over Olympische Spelen: “Van buiklopen tot wortelschieten”

Cartoonist Geinz, in het dagelijks leven bekend als Frits Deblieck (51), duikt met ‘Oeilympics’ de wondere wereld in van de Olympische Spelen. 130 cartoons lang laat hij je bulderlachen in de marge van het grootste sportfeest ter wereld.
The post Geinz publiceert boek met cartoons over Olympische Spelen: “Van buiklopen tot wortelschieten” appeared first on KW.be.

Lees meer »