Onhandige bankovervaller laat tijdens zijn vlucht deel van de buit vallen

Een bandiet die een geslaagde bankoverval had gepleegd in de Oostenrijkse stad Innsbruck, heeft op zijn vlucht een deel van de buit laten vallen. De politie kon voor enkele duizenden eurobiljetten van 100 en 200 euro recupereren.

 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Relatie nooit officieel bevestigd, maar Bradley Cooper deelt innige kus met Gigi Hadid op concert van Taylor Swift

Model Gigi Hadid (29) ging in Parijs naar het optreden kijken van haar goede vriendin Taylor Swift. Voor de gelegenheid nam ze acteur Bradley Cooper (49) mee. De twee genoten duidelijk van concert en van elkaars gezelschap. Bradley en Gigi werden voor het eerst samen gespot in oktober 2023, maar hebben hun relatie tot nu toe nog niet officieel bevestigd.

Lees meer »

Slovaakse premier Robert Fico (59) buiten levensgevaar nadat hij werd neergeschoten, zoon van dader reageert: “Ik ben in shock”

Robert Fico (59), de premier van Slovakije, is neergeschoten na een ministerraad. Een reporter van dagblad ‘Denník N’ zag dat de eerste minister van de grond moest worden getild en werd weggereden. Volgens de Slovaakse regering “balanceert hij tussen leven en dood”. De aanval vond plaats voor een cultureel gemeenschapscentrum in de stad Handlova. De dader zou een 71-jarige dichter

Lees meer »

Staat Oekraïne op breken? Oud-kolonel Housen: “Er is een verklaring waarom de Russische bataljons zo makkelijk konden oprukken”

Dreigt Oekraïne definitief de oorlog te verliezen, nu Rusland de voorbije dagen 100 vierkante kilometer veroverde en op 30 kilometer van Charkiv is gesignaleerd? “Dat Oekraïne het niet meer onder controle zou hebben, daar ben ik het niet mee eens, al is de situatie wel precair”, zegt kolonel Roger Housen, die een analyse maakt van de Russische strategie.

Lees meer »

Wingenaar (43) terroriseert agent na interventie voor loslopende honden: “Toen we hoorden dat hij wapen ging kopen leefden we urenlang in angst”

Een interventie voor loslopende honden in Wingene ontaardde voor een politieman in een regelrechte nachtmerrie. Het baasje van de dieren, M.S. (43), begon de agent te belagen en bedreigde hem met de dood. Toen duidelijk werd dat de Wingenaar op weg was naar een wapenwinkel, leefden de agent en zijn gezin urenlang in angst.
The post Wingenaar (43) terroriseert

Lees meer »

Twee doden en honderden gewonden bij rellen in Nieuw-Caledonië

Bij rellen in Nouméa, de hoofdstad van Nieuw-Caledonië, zijn dinsdagnacht twee personen om het leven gekomen. Dat zegt de Hoge Commissaris van de Republiek, Louis Le France. Sinds maandag zijn er rellen aan de gang op de eilandengroep in de Stille Oceaan. Er zouden ook honderden gewonden gevallen zijn.

Lees meer »