Nieuwe groeisprint in abonnees vult geldkoffers verder bij Netflix

01:06 Streamer Netflix blijft kwartaal na kwartaal groeien in omzet en winst omdat het steeds meer verdient aan een immer uitdijend abonneebestand. Het bedrijf meldt dat nu over het half miljard mensen 

Meer krantenkoppen in België

Kaaiman kiest keurig | Glazen patatten

06:00 Kunt u zich op culinair gebied iets onsmakelijkers inbeelden dan een gratis warme maaltijd op school? Toen Kaaiman meer dan een halve eeuw geleden zijn middelbaar onderwijs probeerde te volbrengen, wa…

Lees meer »

Actief Wenduine pakt uit met vijftiende bierfestival

Op zaterdag 1 juni organiseert handelaarsvereniging Actief Wenduine de vijftiende editie van haar bierfestival. Biermusketiers Kurt Bauwens, Eddy Debruyne en Stefaan Dumoulin stellen er hun ‘Wenduyn’s bierkaasje’ voor, ambachtelijk geproduceerd met het streekbiertje Wenduyn’s Louw.
The post Actief Wenduine pakt uit met vijftiende bierfestival appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bijna helft 15-jarige meisjes vindt zichzelf te dik, terwijl cijfers iets heel anders suggereren: waar komt dat negatieve zelfbeeld vandaan? 

Bijna de helft van de 15-jarige meisjes in Vlaanderen vindt zichzelf te dik. Dat blijkt uit een rapport van het Europese kantoor van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Opvallend, want het rapport toont dat maar 14 procent van de Vlaamse meisjes ook echt met overgewicht kampt. Waarom denken meisjes toch zo negatief over hun gewicht? En waarom is dat verschil bij jongens

Lees meer »

Scouts Tiegem krijgt opvallend nieuw lokaal: oud gemeentehuis

De scouts van Tiegem, bij Anzegem, krijgt een opvallend nieuw lokaal: het oude gemeentehuis van het dorp. De Cultuurdienst en dienst Toerisme hebben daar nog een lange tijd gezeten, maar ondertussen zijn ze verhuisd naar het gemeentehuis in Anzegem. Binnenkort starten de werken aan het oude gemeentehuis in Tiegem en na de renovatie mag de scouts erin. Binnen krijgen de

Lees meer »

“Kick & Run lijkt wel het nieuwe DNA van Anderlecht. Zonder Dreyer waren ze middenmoter”: vader Kristian Arnstad haalt hard uit

Geen landstitel maar een derde plaats. Dan toch nog een einde van het seizoen in mineur voor Anderlecht, dat nu ook geconfronteerd wordt met opvallend laatdunkende uitspraken van de vader van Kristian Arnstad (20), speler die onder Brian Riemer dit seizoen maar zes basisplaatsen kreeg in de competitie en al te horen heeft gekregen dat hij – ondanks nog een

Lees meer »

Te koop: verwoest appartement, inclusief achtergelaten speelgoed. Prijs: 51.000 euro. Rusland maakt badplaats van ‘massagraf’ Marioepol

De Oekraïense havenstad Marioepol viel twee jaar geleden na intense gevechten in Russische handen. Vandaag werkt Russisch president Poetin met harde hand aan de heropbouw van de stad. Hij droomt ervan ‘zijn’ parel aan de Zee van Azov om te bouwen tot badplaats. Marioepol is toonbeeld van hoe het Kremlin bezet Oekraïne wil transformeren. Hoe staat de stad er vandaag

Lees meer »

“Met Deila langs de lijn was het in die bewuste fase 0-1 geworden, met Hayen zat Club in een flow waarin alles meezat”

Club Brugge kroonde zich gisterenavond voor de negentiende keer tot landskampioen. Het had evenwel ook helemaal anders kunnen aflopen voor blauw-zwart, want het afgekeurde doelpunt van Leonardo Lopes Da Silva zorgde voor heel wat controverse. “Met Deila langs de lijn was het in die fase 0-1 geworden, met Hayen zat Club in een flow waarin alles meezat”, aldus onze huisanalist

Lees meer »

Iconische Party Bob bestaat tien jaar: “Geweldig hoe het is gegroeid”

Tien jaar geleden werd de Party Bob in het leven geroepen door de Ledegemse jeugdraad. Het iconische busje dat feestvierders veilig ophaalt na een avondje uit is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde bij Ledegemse feestelijkheden.
The post Iconische Party Bob bestaat tien jaar: “Geweldig hoe het is gegroeid” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Het Koninklijk Koor Crescendo uit Rollegem zingt op 8 juni zowel Bach als ABBA

Op zaterdag 8 juni organiseert het Koninklijk Koor Crescendo uit Rollegem een concert in de Concertstudio te Kortrijk. “Om onze twee grote projecten wat te doorprikken, kozen we voor een uitgebreid repertorium van de 17e eeuw tot de hedendaagse muziek van Ola Gjeilo”, zegt voorzitter Jos Leplae.
The post Het Koninklijk Koor Crescendo uit Rollegem zingt op 8 juni

Lees meer »

LIVEBLOG TITELSTRIJD. Denen van Anderlecht arriveren op Neerpede, RSCA heeft nog waterkans – Volg de slotspeeldag op HLN!

D-Day in de bijzonder spannende titelontknoping. Met Club Brugge dat met de beste kaarten aan de slotspeeldag begint. Met een punt tegen Cercle is het áltijd kampioen. Of gaat de trofee toch nog richting Brussel, naar Union of Anderlecht? Een héle dag zit u bij HLN aan het juiste adres. Voor het laatste nieuws, de beste sfeerbeelden voor en na

Lees meer »