Na zwangerschap: Ashanti en Nelly zijn verloofd

Ashanti (43) en Nelly (49) verwachten niet alleen hun eerste kindje samen, ze zijn ook verloofd. Dat verklapt de zangeres zelf in het magazine ‘Essence’. Op Instagram bevestigt Ashanti dan weer haar zwangerschap op een ludieke manier. “Ik ga 9 maanden tijd nodig hebben”, klinkt het in een nieuwe video. 

Meer krantenkoppen in België

Kerstman al gespot op de Markt in Brugge

Op zaterdag 25 mei 2024 kwam de kerstman naar de zaterdagmarkt op ‘t Zand in Brugge. Veel te vroeg voor kerstmis? Jazeker, maar de blaaskankervereniging wil op die manier de boodschap meegeven dat je voor de diagnose van blaaskanker er best wèl vroeg bij bent.
The post Kerstman al gespot op de Markt in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Batjes met een ludieke twist”: koopjesdagen in Ledegem van vrijdag 7 tot en met zondag 9 juni

Van vrijdag 7 tot en met zondag 9 juni zijn er opnieuw batjes in Ledegem. Het enthousiasme bij de verschillende verenigingen, handelaars en horecazaken is groot. Zij pakken uit met tal van ludieke activiteiten. Van een kampioenschap eierwerpen tot een koekenworp. “Het goede weer is alvast besteld.”
The post “Batjes met een ludieke twist”: koopjesdagen in Ledegem van vrijdag

Lees meer »

Stewardess krijgt compensatiepakket van zes cijfers na breken been op zeven plaatsen tijdens turbulentie: “Ik sta voor altijd aan de grond”

Eden Garrity (31) was in de weer met een trolley toen de Thomas Cook-vlucht van Cuba naar Manchester in een hevige hagelstorm boven de Atlantische Oceaan terechtkwam in augustus 2019. Ze werd tegen de vloer gekwakt en brak haar been op zeven plaatsen. Wat volgde was zenuwschade en een depressie. Een toegekende schadevergoeding van zes cijfers verzacht het leed, maar

Lees meer »

LIVE. Elke beller wint vanochtend 5 jaar lang concerttickets op Qmusic: nu al vijf winnaars, luisteraar Brecht belde vanuit het ziekenhuis

Het is zover. Wie tussen 7 uur en 9 uur live in de ochtendshow van Maarten en Dorothee op Qmusic komt, wint 5 jaar lang concerttickets voor de zalen van Be•at. Daaronder vallen onder meer het Sportpaleis, de Lotto Arena en Vorst Nationaal. Al is het aantal tickets wel niet onbeperkt. Na iets meer dan een uur zijn er ondertussen

Lees meer »

WTC De Globetrotters brengt de 30ste Baekelandt Rally

Zaterdag 1 en zondag 2 juni organiseert WTC De Globetrotters uit Lendelede de 30ste Baekelandt Rally. “Een tweedaags wielerevenement waar we toch een 800-tal wielertoeristen uit de hele provincie verwachten”, zegt Maurits Dehaene.
The post WTC De Globetrotters brengt de 30ste Baekelandt Rally appeared first on KW.be.

Lees meer »

Assisenhof buigt zich over de Spuikommoord: “Waarom moest Emmy dood?”

Het West-Vlaamse assisenhof buigt zich vanaf vrijdag over de zaak van de Spuikommoord in Oostende. Khaldoon Al-Baghdadi doodde er in maart 2020 zijn onderbuurvrouw Emmy Geboers (67). De manier waarop hij dat deed en vooral, de reden waarom, is nog altijd niet opgehelderd. “Ik was een beetje boos”, verklaarde de drugsverslaafde man.
The post Assisenhof buigt zich over de

Lees meer »