Maximumstraf van 12 jaar geëist tegen twee hoofdverdachten in proces over Panama Papers

In Panama is woensdag twaalf jaar gevangenisstraf geëist wegens het witwassen van geld tegen de twee oprichters van het lokale advocatenkantoor Mossack Fonseca. Het duo stond centraal in de “Panama Papers”, een internationaal schandaal rond grootschalige belastingfraude. 

Meer krantenkoppen in België

Oostkamp haalt het van Avanti Brugge in heenwedstrijd play-offs en neemt zo optie op titel in Top Division Two

In de heenwedstrijd van de finale van de play-offs in TDM2 nam Oostkamp zaterdagavond de maat van de buren van Avanti Brugge (101-90). Zegezeker zijn ze daardoor nog niet. Maandag volgt al de terugwedstrijd.
The post Oostkamp haalt het van Avanti Brugge in heenwedstrijd play-offs en neemt zo optie op titel in Top Division Two appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jamie verhuist met Le Petit D’eau naar hartje Rumbeke

Jamie De Waele (32) verhuisde recent met haar mama- en babypraktijk Le Petit D’eau naar het centrum van Rumbeke. Op het Kerkplein palmt ze een ruimte in het pand in waar sinds december de vroedvrouwen van Villa Mama huizen.
The post Jamie verhuist met Le Petit D’eau naar hartje Rumbeke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Proces rond Thermomixbende uit Waregem loopt vertraging op door mogelijke procedurefout met telefoongegevens

Het proces rond de Thermomixbende loopt vertraging op door een procedurekwestie. De bende stal in 2021 voor een miljoen euro aan keukenmachines bij een groothandel in Beveren-Leie, bij Waregem. 9 verdachten moeten zich voor de rechter verantwoorden, maar tijdens het onderzoek is er gebruik gemaakt van illegale telefoniegegevens zegt de rechter. Daarom mogen bepaalde stukken uit het dossier niet gebruikt

Lees meer »

Woordvoerder Bram Keirsebilck is job kwijt door faillissement van KVO: “Begrijp niet dat sommigen nog recht in de spiegel kunnen kijken”

“KVO bluft in men êrte want supporter van een club blijf je voor je leven. Oaltied Ostende”, benadrukt Bram Keirsebilck met enkele Oostendse accenten. De woordvoerder van KV Oostende is door de schuld van verscheidene boosaardige figuren zijn club en zijn job kwijt.
The post Woordvoerder Bram Keirsebilck is job kwijt door faillissement van KVO: “Begrijp niet dat sommigen

Lees meer »

Vier schoten afgevuurd op Slovaakse premier Fico, eentje raakte hem in de buik: beelden tonen arrestatie

Robert Fico, de premier van Slovakije, is neergeschoten na een ministerraad. Dat is bevestigd door het ministerie van Binnenlandse Zaken. Een reporter van dagblad ‘Denník N’ zag dat de eerste minister van de grond moest worden getild en werd weggereden. De aanval vond plaats voor een cultureel gemeenschapscentrum in de stad Handlova. Volg het nieuws op de voet in deze

Lees meer »

Finale Songfestival zonder Mustii en Joost Klein lokt nog 861.423 VRT-kijkers: “Organisator EBU moet fouten toegeven”

Gemiddeld 861.423 mensen hebben afgelopen zaterdag gekeken naar de finale van het Eurovisiesongfestival via VRT 1 en VRT MAX, zowel live als uitgesteld op de dag zelf. Dat zijn meer kijkers dan de laatste finale zonder Belgische inzending, maar een pak minder dan de finale van vorig jaar. "De EBU en het songfestival gaan sowieso opnieuw rechtkrabbelen, maar eerst even

Lees meer »