Machtsstrijd achter de schermen om waterstof in België te krijgen

18:09 Aardgasnetbeheerder Fluxys wil een groot stuk van de waterstofeconomie naar zich toetrekken en mikt op een rol als pijpleidingenmonopolist én terminaluitbater. Maar in Antwerpen zijn er heel wat ander… 

Meer krantenkoppen in België

LIVE OEKRAÏNE. Minstens 2 doden bij aanval op drukke bouwmarkt in Charkiv: “Puur terrorisme”

Bij een Russische raketaanval op een bouwmarkt in de noordoostelijke stad Charkiv zijn zeker twee doden gevallen. Volgens de Oekraïense president Volodymyr Zelensky waren er “meer dan 200 mensen” in de hypermarkt op het moment van de aanslag. Het Russische leger beweert intussen het dorpje Archanhelske, in de oblast Donetsk in het oosten van Oekraïne, te hebben veroverd. Volg hier

Lees meer »

Advocaat ‘diepvriesmoord’ vrijgesproken van oplichting: “Alles is perfect volgens de regels verlopen”

T. N., die als advocaat Isabel Duthoit verdedigde in de zaak rond de diepvriesmoord, is in beroep vrijgesproken. Hij kocht de woning van zijn cliënte waar ze haar toenmalige vriend vermoordde over van haar voor ‘amper’ 50.000 euro. Hij kreeg twaalf maanden cel, maar in beroep oordeelt het hof nu dat er geen sprake is van misbruik van vertrouwen.

Lees meer »

Kaaiman kiest keurig | Glazen patatten

06:00 Kunt u zich op culinair gebied iets onsmakelijkers inbeelden dan een gratis warme maaltijd op school? Toen Kaaiman meer dan een halve eeuw geleden zijn middelbaar onderwijs probeerde te volbrengen, wa…

Lees meer »

Cocaïnedealer loopt voor tweede keer tegen de lamp

Een 27-jarige man uit Kortrijk riskeert een jaar cel en 8.000 euro boete nadat hij gesnapt werd met 51 gram cocaïne op zak. Hij gaf toe dat hij de drugs wou doorverkopen. In 2019 werd de jongeman ook al veroordeeld. “Jammer dat het signaal toen onvoldoende was”, zei de procureur.
The post Cocaïnedealer loopt voor tweede keer tegen de

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

De slakken doen het goed met al die regen. Maar ook daar zitten er inmiddels tussen voor wie het toch een beetje minder mag.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ik ben een enorme doorzetter”: Xander (19) pakt goud op triatlon tijdens Nationale Zomerspelen

Begin mei vonden in La Louvière de Nationale Zomerspelen plaats, een organisatie van Special Olympics Belgium. Meer dan 3.000 deelnemers gaven het beste van zichzelf in een twintigtal sporten. Tieltenaar Xander Roussel (19) nam deel aan de triatlon en kwam met een gouden medaille terug naar huis.
The post “Ik ben een enorme doorzetter”: Xander (19) pakt goud op

Lees meer »