Lydia Peeters reageert fors na kritiek van Waalse regering: “Als werken worden stilgelegd, moet tunnel dicht”

De werkzaamheden aan het Leonardkruispunt moeten worden voortgezet, anders zal de Leonardtunnel afgesloten moeten worden. Dat concludeert Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open VLD) nadat ze een advies vroeg aan een externe tunnelveiligheidsbeambte.

 

Meer krantenkoppen in België

Acht doden bij mesaanval in China

Een man heeft acht mensen gedood met een mes in Xiaogan, in de Chinese provincie Hubei. Dat hebben Chinese staatsmedia vrijdag bericht onder aanhaling van de lokale autoriteiten. Er viel ook een gewonde.

Lees meer »

Tien jaar na de moord op haar zoon Mikey (19) spreekt zijn moeder voor het eerst: “Ik moest tegelijk rouwbrieven en geboortekaartjes opsturen”

Al 10 jaar weet de politie waar de moordenaar van haar zoon precies woont. Hij is veroordeeld tot 30 jaar cel. Maar tien jaar na de dodelijke steekpartij op de Markt van Brugge, blijft hij nog steeds ongestraft. Vanuit Tsjetsjenië kan hij niet uitgeleverd worden. “Of ik de moordenaar soms online zoek? Neen, nooit”, zegt Lesley Lecluyse (53), de mama

Lees meer »

Twintiger mild gestraft na trap op hoofd in uitgaanscafé in Oostduinkerke

Een 21-jarige jongeman heeft de gunst van de opschorting gekregen na zinloos geweld aan danscafé De Viking in Oostduinkerke. G.G. schopte daarbij zijn slachtoffer in de rug en zelfs op het hoofd. Hij moet nu voorwaarden volgen.
The post Twintiger mild gestraft na trap op hoofd in uitgaanscafé in Oostduinkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVEBLOG TITELSTRIJD. Stilte voor de storm in het Dudenpark, waar ze hopen op misstap Club – Volg de slotspeeldag op HLN!

D-Day in de bijzonder spannende titelontknoping. Met Club Brugge dat met de beste kaarten aan de slotspeeldag begint. Met een punt tegen Cercle is het áltijd kampioen. Of gaat de trofee toch nog richting Brussel, naar Union of Anderlecht? Een héle dag zit u bij HLN aan het juiste adres. Voor het laatste nieuws, de beste sfeerbeelden voor en na

Lees meer »

Nu Linda Mertens back in business is: heerst er concurrentiestrijd in de ‘Regi family’? Dit is wat Pauline Slangen erover kwijt wil

Onder de vleugels van Regi Penxten drukt Pauline Slangen (22) almaar meer haar stempel. Gewapend met een nieuwe single en vanaf nu ook een nieuwe VTM GO-reeks blikt ze vooruit naar de zomer van haar leven. “We hebben net onze eerste try-out van de nieuwe Regi Live-show erop zitten”, vertelt ze fier. Hoe die verliep? En hoe de sfeer in

Lees meer »

Dieter De Clercq organiseert outdoor EK-dorp:“Mensen een leuke tijd bezorgen, vind ik de max”

Hij zette zijn eerste stappen in de horeca sinds zijn veertiende, intussen is Dieter De Clercq uitgegroeid tot een bekende naam in ondernemend Kortrijk. Naast het uitbaten van Café 56 en tapas- en cocktailbar Split, neemt hij nu ook de organisatie van het EK-dorp op het Nelson Mandelaplein op zich.
The post Dieter De Clercq organiseert outdoor EK-dorp:“Mensen een

Lees meer »

Opnieuw een autosalon van Brussel in 2025

Na een jaar afwezigheid komt er in februari volgend jaar opnieuw een autosalon van Brussel. Dat meldt organisator Febiac donderdag. Het salon keert terug naar de hallen van Brussels Expo, van vrijdag 14 tot en met zondag 23 februari 2025. Een meerderheid van de automobielmerken en -groepen die actief zijn op de Belgische markt heeft zich volgens Febiac hiervoor uitgesproken.

Lees meer »

Drie keer goud voor Wout

Wout Godderis (19) uit Koolskamp won op de West-Vlaamse provinciale kampioenschappen van de Vlaamse Atletiekfederatie drie keer goud bij de juniores in drie werpnummers. Wout werd provinciaal kampioen kogelstoten en discuswerpen in Roeselare. Een dag later behaalde hij de provinciale titel speerwerpen in Kortrijk. Wout behaalde niet alleendrie keer goud, hij verbrak ook drie keer
The post Drie keer

Lees meer »

Nu Linda Mertens back in business is: heerst er concurrentiestrijd in de ‘Regi family’? Dit is wat Pauline Slangen erover kwijt wil

Onder de vleugels van Regi Penxten drukt Pauline Slangen (22) almaar meer haar stempel. Gewapend met een nieuwe single en vanaf nu ook een nieuwe VTM GO-reeks blikt ze vooruit naar de zomer van haar leven. “We hebben net onze eerste try-out van de nieuwe Regi Live-show erop zitten”, vertelt ze fier. Hoe die verliep? En hoe de sfeer in

Lees meer »