LIVEBLOG PREMIER LEAGUE DARTS. Michael van Gerwen moet afdruipen in Rotterdam na verlies tegen Luke Humphries

Het publiek in de Ahoy in Rotterdam wordt getrakteerd op een verrassende avond. Nadat toptalent Luke Littler het dartstoneel al vroeg moest verlaten, is ook thuisspeler Michael van Gerwen al vroeg uitgeschakeld tegen Luke Humphries. Wie wint deze Premier League-avond? Volg het op deze pagina of kijk bij VTM GO! 

Meer krantenkoppen in België

Olietanker getroffen door raket voor kust van Jemen

Een olietanker is voor de kust van Jemen getroffen door een raket, meldt het maritiem beveiligingsbedrijf Ambrey. Ambrey meldde dat er een brand was aan de achterkant van het schip, dat onder de vlag van Panama vaart. Het bedrijf ontving ook “informatie die aangaf dat de tanker hulp had gekregen”.

Lees meer »

Nationale finales Jeugdcup in Izegem met twee teams van Mandel United én RSC Anderlecht dat het tegen FC Gullegem opneemt

Eerder organiseerde Mandel United in de Skyline Arena al de provinciale finales van de Jeugdcup. En komende zondag 19 mei mag het nu ook als gastheer fungeren voor de nationale finales.
The post Nationale finales Jeugdcup in Izegem met twee teams van Mandel United én RSC Anderlecht dat het tegen FC Gullegem opneemt appeared first on KW.be.

Lees meer »