LIVEBLOG PAOK-CLUB BRUGGE. Komt Club in de tweede helft nog in de problemen?

Club Brugge is goed op weg naar de halve finale van de Conference League. Na de 1-0-zege in de heenmatch tegen PAOK staat blauw-zwart nu in Griekenland 0-2 voor. Trekt Club de kwalificatie over de streep? Volg de match op de voet in onze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

België verzet zich tegen Frans windmolenpark voor de kust van Duinkerke

Nog tot 1 juni kan iedereen opmerkingen en voorstellen indienen bij de Franse overheid in het openbaar onderzoek betreffende het project voor een offshore windmolenpark voor de kust van Duinkerke en de elektrische aansluiting ervan.
The post België verzet zich tegen Frans windmolenpark voor de kust van Duinkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE. Elke beller wint vanochtend 5 jaar lang concerttickets op Qmusic: nu al zes winnaars, luisteraar Brecht belde vanuit het ziekenhuis

Het is zover. Wie tussen 7 uur en 9 uur live in de ochtendshow van Maarten en Dorothee op Qmusic komt, wint 5 jaar lang concerttickets voor de zalen van Be•at. Daaronder vallen onder meer het Sportpaleis, de Lotto Arena en Vorst Nationaal. Al is het aantal tickets wel niet onbeperkt. Na bijna twee uur zijn er ondertussen al zes

Lees meer »

“Toegankelijkheid is veel meer dan vlot een gebouw binnen geraken”: Elegast Monbaliu pleit voor meer echte inclusie

Ongeveer 1 op 500 kinderen heeft een beperking sinds de geboorte of door trauma in de eerste levensjaren. De European Academy for Childhood Disability (EACD) zet zich sinds jaren in voor een betere levenskwaliteit voor hen. Hun congres vindt dit jaar in Brugge plaats, en betrekt op initiatief van Oostendenaar Elegast Monbaliu voor het eerst ook het grote publiek bij

Lees meer »

Saar (22) krijgt acute hartstilstand op skireis in Frankrijk: “De mooie toekomst die voor haar lag, is nu weg”

Twee jaar geleden stond ineens alles stil voor Saar Hayen (22) uit Born, een dorpje net over de grens in Nederland. Op skireis in Frankrijk kreeg ze een hartstilstand en door zuurstoftekort liep ze een aanzienlijke hersenbeschadiging op. Na intensief revalideren heeft ze nu, weer thuis bij haar ouders en zusje, weer een licht bewustzijn. “Het verdriet om het leven

Lees meer »