LIVEBLOG PAOK-CLUB BRUGGE. Blauw-zwart begint scherp, Jutglà maakt verkeerde keuze

Club verdedigt een 1-0-voorsprong bij het Griekse PAOK in de kwartfinale van de Conference League. Plaatst-blauw-zwart zich in de heksenketel als eerste Belgische ploeg in 31 jaar voor een Europese halve finale? Volg de match op de voet in onze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Mossad: “Iran steunt terreur tijdens Olympische Spelen in Parijs”

De Israëlische geheime dienst Mossad beweert dat Iran terreuraanslagen tijdens de Olympische Spelen in Parijs promoot. Die aanslagen zouden volgens de Mossad Joodse en Israëlische instellingen in het vizier nemen, schrijven Israëlische media donderdag, maar deze aantijgingen konden niet onafhankelijk gecontroleerd worden.

Lees meer »

Steeds minder restafval in Anzegem

Na Kruisem scoort Anzegem het tweede best uit de regio wat betreft het aantal kilo opgehaald restafval per inwoner per jaar. Terwijl dat in 2022 nog 136 kilogram bedroeg per hoofd, is dit in 2023 113,63 kilogram. De doelstelling tegen 2030 is om dit cijfer nog te laten dalen tot 90 kilo per inwoner. “Uit onderzoek blijkt dat de tweewekelijkse

Lees meer »

Kartje Kilo viert twintigste verjaardag op Zonnebatjes: “Binnenkort lossen we een nieuw lied over Nazareth”

Zondag viert Kartje Kilo hun 20-jarig bestaan tijdens de Zonnebatjes in Zonnebeke. Op die plek ontstond het straattheaterduo, dat tijdens het eerste optreden nog met drie was. “Onze derde compagnon Kürt Maes komt zondag ook langs als special act”, zeggen Johan Feys en Wouter Sinaeve, met wie we even terug- en vooruitblikken.
The post Kartje Kilo viert twintigste verjaardag

Lees meer »

Handtasdief riskeert celstraf voor liefst 31 feiten

Een 58-jarige man uit Vilvoorde stal heel wat handtassen en portefeuilles van voornamelijk oudere dames. Vervolgens deed hij contactloze aankopen met hun bankkaarten. De man moet zich verantwoorden voor 31 feiten en riskeert maar liefst 38 maanden cel en 600 euro boete.
The post Handtasdief riskeert celstraf voor liefst 31 feiten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Boekvoorstelling ‘101 iconische en historische Kortrijkzanen’ brengt nabestaanden samen: “Het voelt als een appreciatie”

Karel Cambien stelde op maandag 27 mei zijn boek ‘101 iconische en historische Kortrijkzanen’ voor in hotel Damier. Voor de gelegenheid werden alle nabestaanden uitgenodigd, onder hen Freddy (77) en Patricia Braem (65), broer en zus van Boudewijn, redder van KVK. Exact 19 jaar geleden bezweek hij op 54-jarige leeftijd aan een hartinfarct op het oefenveld van de club. “Supporters

Lees meer »

Jef Vermassen “zwaar gedegouteerd” over afsluiten onderzoek naar Bende van Nijvel: “Ze wilden de daders gewoon niet vinden”

“Ontgoocheld ben ik niet. Dat ben je maar als je iets niet verwacht. Maar het stond al lang vast in het scenario van Justitie: dat het onderzoek naar de Bende afgesloten zou worden zonder resultaat. Omdat het niet mág uitkomen”, zegt strafpleiter Jef Vermassen. Hij vertelt hoe hij samen met slachtoffer David Van de Steen jarenlang tevergeefs heeft gefungeerd als

Lees meer »