Limburgse ijsjesmaker verkoopt bedrijf aan Greenyard

09:55 Greenyard neemt het Belgische Crème de la Crème, gespecialiseerd in vegan ijs, over. 

Meer krantenkoppen in België

Moeder en dochter naar ziekenhuis nadat auto kantelt na aanrijding

Een 39-jarige moeder en haar negenjarige dochter zijn woensdagmiddag gewond geraakt bij een stevig verkeersongeval in Oostduinkerke. Hun wagen kantelde op de zijkant na een botsing. Door het ongeval was de drukke Kinderlaan een tijdlang afgesloten.
The post Moeder en dochter naar ziekenhuis nadat auto kantelt na aanrijding appeared first on KW.be.

Lees meer »

Net geen promotie voor KSV Rumbeke?

KSV Rumbeke speelt volgend seizoen wellicht opnieuw in eerste provinciale. De ploeg van coach Fanny Schamp verloor vorig weekend immers in de strafschoppenreeks van KFC De Kempen (3-3 en 2-4 in strafschoppen). Achteraf was er toch wel ontgoocheling merkbaar in het Rumbeekse kamp, maar de coach sprak ook direct zijn fierheid uit over de ploegprestatie.
The post Net geen

Lees meer »

“Ze hadden twee weken de tijd om alles op te doen”, dieven bestelen Eddy voor bijna €40.000 terwijl die voor zijn leven vecht in het ziekenhuis

“Ze hebben zich uitgeleefd. Daar ben ik zeker van.” Eddy’s (65) groepsverzekering moest eraan geloven toen dieven zijn bankkaart én pincode konden bemachtigen. Terwijl hij in het ziekenhuis lag, plunderden ze twaalf dagen lang zijn rekening. Twee vrouwen werden tientallen keren gefilmd door bewakingscamera’s tijdens geldafhalingen. De politie verspreidt nu die beelden via ons opsporingsprogramma: “We zien ze soms in

Lees meer »

“Geen verspilling meer”: VTI-leerlingen zuiveren afvalwater op campus

Drie zesdejaars uit de Sint-Paulusschool campus VTI presenteerden hun duurzaam STEM-project voor de jury van RTC West-Vlaanderen. Dankzij Arne Lareu (18), Mohammed Khalil (18) en Yarne Malisse (18) wordt grijs afvalwater op de schoolsite gezuiverd en opnieuw gebruikt.
The post “Geen verspilling meer”: VTI-leerlingen zuiveren afvalwater op campus appeared first on KW.be.

Lees meer »

A.D.S-S.D.S. Staden neemt na 35 jaar afscheid van Ronny

Transportbedrijf A.D.S.-S.D.S. zette chauffeur Ronny Popelier in de bloemen naar aanleiding van zijn pensioen. “Ik werkte aanvankelijk bij Decorte in Kortemark, waar ik voeders transporteerde”, vertelt Ronny (66). “In 1989 ging ik aan de slag bij A.D.S.-S.D.S. Toenmalig zaakvoerder Antoon Debeuckelaere zei me bij mijn aanwerving dat ik er eentje zou zijn die tot aan
The post A.D.S-S.D.S. Staden

Lees meer »

Geen Kasteelcross in Zonnebeke dit jaar: “Financieel risico wordt te groot, maar over definitief einde is nog niks beslist”

Het voortbestaan van de Zonnebeekse Kasteelcross hangt aan een zijden draadje nu de organisatie beslist om in het eerstvolgende veldritseizoen geen cross te houden. Dat nieuws komt hard aan bij inwoners, supporters en sponsors.
The post Geen Kasteelcross in Zonnebeke dit jaar: “Financieel risico wordt te groot, maar over definitief einde is nog niks beslist” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Club Brugge neemt stevige optie op landstitel met zege in Anderlecht

Club Brugge heeft zondagavond de topper van de negende en tevens voorlaatste speeldag in de Champions’ Play-off met het kleinste verschil (0-1) gewonnen op bezoek bij RSC Anderlecht. Vlak voor het halfuur scoorde Denis Odoi tegen zijn ex-ploeg het enige doelpunt van de wedstrijd.
The post Club Brugge neemt stevige optie op landstitel met zege in Anderlecht appeared first

Lees meer »

Kortrijkse Yellow Tiger Manon Stragier supportert voor Lommel en lief Jari De Busser in cruciaal promotieduel: “Ik heb meer stress bij Jari’s matchen dan hijzelf”

Zondag is de dag van de waarheid. Niet alleen voor KV Kortrijk, maar ook voor Lommel SK. Kortrijk moet een 1-0 voorsprong verdedigen in eigen huis. De druk zal ongekend hoog liggen voor de spelers. Ook hun entourage ondervindt dat ongetwijfeld. Hoe gaan zij daar mee om? Welke rol hebben zij in deze cruciale fase van de competitie. We vroegen

Lees meer »

Twee supportersbussen in brand in aanloop naar Franse bekerfinale

In Noord-Frankrijk zijn twee supportersbussen in brand gevlogen bij een confrontatie tussen fans van Paris Saint-Germain en Olympique Marseille. De twee voetbalclubs spelen vanavond, om 21 uur, de Franse bekerfinale in Lille. Maar kennelijk is in de aanloop naar het duel – letterlijk – de vlam in de pan geslagen tijdens een confrontatie tussen aanhangers van beide clubs.

Lees meer »