Hoezo, Beyoncé en Taylor Swift zijn rivalen? Het fabeltje doorprikt

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

23ste editie ‘Tuin & Sfeer’ en ‘Dag van het Park’ in Blauwhuispark Izegem

De Vlaamse Vasteplantenvereniging (VVPV) staat te popelen om op zondag 26 mei de 23ste editie van haar populaire beurs Tuin & Sfeer in het Blauwhuispark in Izegem aan te vatten. Het wordt een uit de kluiten gewassen editie, met een recordaantal van tachtig standhouders met planten, tuinartikelen en decoratie. Dit keer staat alles in het teken van geuren en kleuren.

Lees meer »

Nu Linda Mertens back in business is: heerst er concurrentiestrijd in de ‘Regi family’? Dit is wat Pauline Slangen erover kwijt wil

Onder de vleugels van Regi Penxten drukt Pauline Slangen (22) almaar meer haar stempel. Gewapend met een nieuwe single en vanaf nu ook een nieuwe VTM GO-reeks blikt ze vooruit naar de zomer van haar leven. “We hebben net onze eerste try-out van de nieuwe Regi Live-show erop zitten”, vertelt ze fier. Hoe die verliep? En hoe de sfeer in

Lees meer »

“Geen teken van berouw na ontrouw”: Zuid-Koreaanse CEO moet miljard dollar betalen aan ex

De Zuid-Koreaanse CEO van het conglomeraat SK Group moet een miljard dollar (924 miljoen euro; nvdr) betalen aan zijn ex-vrouw. De rechtbank oordeelde dat zijn voormalige vrouw bijgedragen heeft aan het opbouwen van zijn fortuin en daarom haar deel verdient. Bovendien zou Chey Tae-won “geen teken van berouw” getoond hebben na zijn ontrouw. Het is de eerste keer dat een

Lees meer »

Cerclespelers op bezoek in basisschool De Zessprong

Wanneer drie spelers van Cercle Brugge naar je school komen, wil uiteraard niemand deze belangrijke gebeurtenis missen. Het was dan ook gezellig druk op het grasveld naast de Sint-Willibrorduskerk in Sint-Andries waar de leerlingen van het zesde leerjaar van basisschool De Zessprong een tornooi speelden onder het toeziend oog van Nils Dewilde, Edgaras Utkus en
The post Cerclespelers op

Lees meer »

Kaaiman kiest keurig | Glazen patatten

06:00 Kunt u zich op culinair gebied iets onsmakelijkers inbeelden dan een gratis warme maaltijd op school? Toen Kaaiman meer dan een halve eeuw geleden zijn middelbaar onderwijs probeerde te volbrengen, wa…

Lees meer »

Lichtfeest Lissewege brengt ode aan de natuurelementen

Op 16 en 17 augustus baadt Lissewege van 21 tot 23.30 uur opnieuw in een gezellige gloed van licht. Daarvoor zorgen onder meer het Gents collectief Strijklicht en de twee basisscholen De Lisblomme en Ter Poorten. Ze lieten zich voor de 24ste editie inspireren door ‘De Elementen’ en zullen langs een sfeervol lichtparcours een tiental wonderlijke lichtinstallaties laten zien.

Lees meer »

Duitsland en Frankrijk willen Europese defensie versterken: “Garantsteller voor veiligheid worden”

Met het oog op de veranderde veiligheidssituatie willen Berlijn en Parijs de Europese defensiecapaciteiten uitbouwen. “De Europese Unie moet een echte geopolitieke speler en garantsteller voor veiligheid worden, die op de huidige veiligheidspolitieke uitdagingen kan reageren en de internationale orde kan versterken”, klonk het na afloop van de Duits-Franse defensie- en veiligheidsraad in het Duitse kasteel Meseberg

Lees meer »