Hawaï is tiktokkers en toeristen zat: iconische (en verboden) ‘trap naar de hemel’ wordt afgebroken

Een iconische, steile trap uit de Tweede Wereldoorlog op het Hawaïaanse eiland Oahu wordt afgebroken. De bijna 4000 treden door de bergen zijn al decennialang verboden terrein. Desondanks beklimmen tiktokkers, youtubers, sensatiezoekers en toeristen de trap om van een adembenemend uitzicht te genieten. De gemeente is het zat en laat de trap afbreken. 

Meer krantenkoppen in België

Spitfire neergestort bij herdenking slag om Groot-Brittannië

Tijdens een herdenking van de luchtslag om Groot-Brittannië (1940) is een historisch jachtvliegtuig van het type Supermarine Spitfire in de omgeving van de luchtmachtbasis Coningsby in het noordoosten van Engeland neergestort. Over het lot van de piloot is nog niets bekendgemaakt, aldus Britse media.

Lees meer »

Michiel en Baconight Records organiseren Beaufort Open Air

In het domein Banhout vindt op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei de tweede editie van Beaufort Open Air plaats. Michiel Seyns en zijn medewerkers hebben het initiatief minutieus voorbereid en hopen een massa dancefanaten te mogen verwelkomen.
The post Michiel en Baconight Records organiseren Beaufort Open Air appeared first on KW.be.

Lees meer »

Plastic Dekeyser uit de Langemarkstraat in Zonnebeke is failliet

De ondernemingsrechtbank heeft Plastic Dekeyser in de Langemarkstraat in Zonnebeke failliet verklaard. Plastic Dekeyser was gespecialiseerd in deuren en ramen en deed eigenlijk zowat alles van kunststof voor de bouw. Jarenlang is er er veel geïnvesteerd in automatisatie en zijn er verschillende uitbreidingen geweest. Op een bepaald moment waren er 35 medewerkers. Er is veel hoop op een doorstart.

Lees meer »

Protest tegen ontslag van schooldirecteur in Mesen: “Desnoods starten we met een nieuwe school”

Met een stille mars protesteerden ouders, leerkrachten, kinderen en inwoners van Mesen vrijdag tegen het ontslag van directeur David Breyne van vrije basisschool De Kleine Ster. De ontslagen directeur is niet mals voor het schoolbestuur. “De voorzitter is een dictator en de cultuur is er één van wantrouwen, chantage en dreigementen”, klinkt het.
The post Protest tegen ontslag van

Lees meer »

KIJK. Prins William trotseert regen tijdens tuinfeest zonder vrouw Kate, maar krijgt steun van zijn nichten

Prins William (41) organiseerde dinsdag een tuinfeest in Buckingham Palace namens koning Charles (75). Zijn vader was er niet bij en ook prinses Kate (42) was afwezig. De prinses van Wales is in behandeling voor kanker en neemt momenteel geen deel aan officiële activiteiten van de Britse royals. Maar haar man kreeg steun van zijn familie. Zijn nichten, prinses Beatrice

Lees meer »

Nu Linda Mertens back in business is: heerst er concurrentiestrijd in de ‘Regi family’? Dit is wat Pauline Slangen erover kwijt wil

Onder de vleugels van Regi Penxten drukt Pauline Slangen (22) almaar meer haar stempel. Gewapend met een nieuwe single en vanaf nu ook een nieuwe VTM GO-reeks blikt ze vooruit naar de zomer van haar leven. “We hebben net onze eerste try-out van de nieuwe Regi Live-show erop zitten”, vertelt ze fier. Hoe die verliep? En hoe de sfeer in

Lees meer »