Hanne, Marthe en Julia eind 2024 voor het eerst samen op het grote scherm in nieuwe film ‘K3 en het lied van de zeemeermin’

Hanne Verbruggen (30), Marthe De Pillecyn (27), en Julia Boschman (21) schitteren vanaf 18 december 2024 in een nieuwe K3-film, die de titel ‘K3 en het lied van de zeemeermin’ krijgt. Dat heeft Studio 100 zonet aangekondigd. Het is al de achte K3-film, maar het is ook de eerste keer zijn dat Hanne, Marthe en Julia samen te zien zullen zijn op het grote scherm. 

Meer krantenkoppen in België

Bert Anciaux bracht echtgenote pas enkele weken geleden op de hoogte van misbruik als tiener: “Het was een soort tweede liefdesverklaring”

“Ik wilde geen geheimen hebben voor mijn vrouw, nu weet ze alles.” Ook de vrouw van Bert Anciaux (Vooruit) weet nog maar net dat hij als tiener misbruikt werd door een BRT-regisseur, een verhaal dat hij in de Senaat wereldkundig maakte. “Mensen noemen me nu moedig, maar het is absoluut niet moedig dat je daar 50 jaar over zwijgt.”

Lees meer »

REPORTAGE. En de boer, die ploegde niet voort. Nat weer leidt tot grote achterstanden: “Vier hectare tarwe kapot geregend”

‘Verdronken land’ is een nummer van Wannes Van de Velde, maar meer nog is het vandaag de realiteit voor duizenden boeren in Vlaanderen. Van Noordschote tot Hasselt brengt het natte weer hen in de problemen. En de voorspellingen ogen niet rooskleurig. Bovendien: “Er zullen dit najaar grote tekorten zijn in de supermarkt.” Wij zochten twee boeren op.

Lees meer »

Ober vrijgesproken na beschuldiging van breken duim klant in Koksijde

Een 50-jarige ober die in een brasserie in Koksijde werkte, is vrijgesproken van de beschuldiging dat hij een vinger had gebroken van een vrouw op zijn terras. De strafrechter in Veurne vond dat er onvoldoende bewijzen waren, nadat ook een getuige langskwam in de rechtszaal.
The post Ober vrijgesproken na beschuldiging van breken duim klant in Koksijde appeared first

Lees meer »