Fans steken de draak met duikpoging van Kim Kardashian: “Alleen zij kan duiken in water van 20 centimeter diep”

Kim Kardashian die poseert op witte stranden of in een helblauwe zee, het is geen onbekend beeld. Toch steken haar fans nu de draak met haar nieuwe vakantiefoto’s op Instagram. Daarop staat de realityster op het punt om in ondiep water te duiken. “Maar meisje, wat ga je nu springen?” klinkt het al lachend in de reacties. 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG TITELSTRIJD. Maffe beelden van uitzinnige fans Club Brugge wanneer ze spelersbus zien – Volg de slotspeeldag op HLN!

D-Day in de bijzonder spannende titelontknoping. Met Club Brugge dat met de beste kaarten aan de slotspeeldag begint. Met een punt tegen Cercle is het áltijd kampioen. Of gaat de trofee toch nog richting Brussel, naar Union of Anderlecht? Een héle dag zit u bij HLN aan het juiste adres. Voor het laatste nieuws, de beste sfeerbeelden voor en na

Lees meer »

Baasje gezocht voor kleine Cas: “Hij wacht al meer dan een jaar”

De Krant van West-Vlaanderen gaat elke week op zoek naar een baasje voor een beestje, want niet alle huisdieren vinden makkelijk een nieuwe thuis. Deze week gingen we langs bij de Pandora Stichting. Zij zoeken een thuis voor Cas (1), een klein straathondje uit Roemenië dat maar niet geadopteerd geraakt.
The post Baasje gezocht voor kleine Cas: “Hij wacht

Lees meer »

“Jan geniet van de familiereünie, maar Jef De Smedt nog meer”: Cathérine Kools na 6 jaar terug in ‘Familie’

Verrassing van jewelste voor de ‘Familie’-fans, want maandagavond wandelde Leen Van den Bossche plots het beeld in. Na zes jaar keert het personage terug uit Afrika, en dus hervat Cathérine Kools (42) haar rol. “Zowel Leen als ik hebben de voorbije jaren dingen gedaan waarvan we voelden dat ze moesten gebeuren”, vertelt de actrice over haar comeback en hoe haar

Lees meer »

Leon en Anny zijn 60 jaar getrouwd

Leon Verleye (82) en Anny Tuyttens (83) vierden hun diamanten huwelijksjubileum in het woonzorghotel H. Hart in Kortrijk.
The post Leon en Anny zijn 60 jaar getrouwd appeared first on KW.be.

Lees meer »

België dient bezwaar in tegen windmolenpark voor Franse kust: “Impact op Belgische vaarroutes, beschermde zeevogels en zicht vanuit kustgemeenten”

Ons land is niet opgezet met de Franse overheid die voor de kust van Duinkerke, vlak bij de grens met België, een windmolenpark wil bouwen. Minister van Noordzee Paul Van Tigchelt (Open VLD) heeft maandag het Belgisch standpunt ingediend. Ons land hoopt op die manier het project te stoppen en de Franse overheid te overtuigen om eventueel verder in zee

Lees meer »

“Toen ik hen zag…”: Littler weet met emoties geen blijf na spectaculaire zege en heeft duidelijke boodschap na alle kritiek

Zijn eerste majortitel maakte wat los. Zeker omdat vriendin Eloise en z’n ouders vanop de eerste rij toekeken. Luke Littler werd emotioneel na zijn spectaculaire zege (11-7) in de finale van de Premier League darts, inclusief een geweldige ninedarter die de ganse O2 Arena in Londen deed ontploffen. Achteraf was het tranen verbijten en vol ongeloof voor zich uitstaren. Niet

Lees meer »