EXCLUSIEF. Eerste gesprek met Eline De Munck als mama: “Ik heb chance dat Colette zo’n makkelijke baby is”

Mama én ondernemer zijn? Eline De Munck (36) heeft weinig problemen met die nieuwe combinatie. “Een baby slaapt gemiddeld 18 uur per dag. Er rest dus nog voldoende tijd om wat anders te doen”, vertelt het voormalige tv-gezicht in dit eerste uitgebreide gesprek sinds de geboorte van Colette Coco. Het zakendoen gaat onverminderd voort. Zo lanceert Eline vandaag met haar brillenmerk Odette Lunettes een brillenlijn via een unieke samenwerking. 

Meer krantenkoppen in België

Bedrijvenpark Bazuin is goed voor 5,5 hectare aan nieuwe KMO’s in Roeselare

De eerste steen werd gelegd van een nieuwe bedrijventerrein van bijna twintigduizend vierkante meter in de Nelekouter, een zijstraat van de Brugsesteenweg. Op het bedrijvenpark Bazuin zal er plaats zijn voor 69 KMO-units. “Dit project is een toonbeeld van hoe industrie en omgeving kunnen samen gaan”, klinkt het bij ontwikkelaar Hexagon.
The post Bedrijvenpark Bazuin is goed voor 5,5

Lees meer »

Dronken bestuurder (29) vlamt over rotonde en boort zich in woning: “De klap was oorverdovend”

Op de Paul Gilsonlaan in Ruisbroek bij Sint-Pieters-Leeuw heeft een bestuurder (29) uit het Brusselse zaterdagnacht een ware ravage aangericht. De man ging met zijn BMW rechtdoor op een rotonde en boorde zich in een woning. Niemand raakte gewond, maar de brandweer moest een groot gat in de gevel dichtmaken. De bestuurder legde een positieve alcoholtest af en reed duidelijk

Lees meer »

Doodrijder studente Hannelore (21) tekent tóch beroep aan tegen ‘rechtvaardige’ straf, familie: “We zijn echt ontgoocheld”

“Een strenge, maar rechtvaardige straf.” Dat was het oordeel van de toenmalige advocaat van W.D. (42) toen die drie maanden geleden drie jaar celstraf en vijf jaar rijverbod kreeg. De man reed onder invloed van heroïne studente Hannelore Reyniers (21) dood op haar fiets in Wulpen. En tóch vond W.D. zijn straf zelf te zwaar: hij gaat nu in beroep.

Lees meer »

Manon Verbrugghe (17) uit Marke is finaliste Miss Grace Benelux

Met nummer 16 maakt Manon Verbrugghe (17) deel uit van de 19 finalistes van Miss Grace Benelux. “Mijn mama Kelly en mijn zus Axelle motiveerden me om deel te nemen. Een missverkiezing ligt buiten mijn comfortzone, net daarom was het heel spannend om iets nieuws te proberen.”
The post Manon Verbrugghe (17) uit Marke is finaliste Miss Grace Benelux

Lees meer »

“Pijnlijke voeten, geen tijd om te plassen, maar het allemaal waard”: zo beleefden onze collega’s Taylor Swift in Parijs

Meer dan 40.000 Swifties, zoals haar fans zich noemen, waren erbij afgelopen weekend in Parijs voor de aftrap van het Europese luik van ‘The Eras Tour’ van Taylor Swift (34). Onder hen ook vier medewerkers van deze krant. Hoeveel betaalden zij voor hun felbegeerde ticket? Hoe beleefden zij het magische concert? En welke tips hebben ze om de drukte te

Lees meer »

Hoe er straks 32 zakken chips per seconde (!) van de band rollen in Veurne: “Handmatig aardappels schillen? Die tijd ligt vér achter ons”

Het Amerikaanse voedingsconcern PepsiCo investeert 200 miljoen euro in zijn vestiging in het West-Vlaamse Veurne, waar de chips van Lay’s, Doritos en Cheetos worden gemaakt. Bedoeling is om de productie stevig te verhogen, naar liefst 2,8 miljoen zakken chips per dag. Hoe willen ze dat klaarspelen? En telen we daar wel genoeg aardappelen voor? “Van de 4.000 aardappelsoorten ter wereld

Lees meer »

Vuilnismannen moeten snel wegduiken wanneer gasfles ontploft in vuilniskar

Twee Britse vuilnismannen schrokken zich dinsdag een hoedje tijdens de afvalophaling in Slough, een wijk in het Engelse Berkshire. Ze hadden net enkele containers geleegd in de vuilkar toen een gasfles plots ontplofte in de laadbak. Het duo kon nog net op tijd wegduiken en raakte niet gewond. Het lokale bestuur deelt de beelden nu op sociale media en roept

Lees meer »

LIVE. Slovaakse premier Robert Fico (59) buiten levensgevaar na moordaanslag, dader zegt dat hij “niet eens is met regeringsbeleid”

Robert Fico (59), de premier van Slovakije, is neergeschoten na een ministerraad. Een reporter van dagblad ‘Denník N’ zag dat de eerste minister van de grond moest worden getild en werd weggereden. Volgens de Slovaakse media is de premier inmiddels geopereerd en niet langer in levensgevaar. De aanval vond plaats voor een cultureel gemeenschapscentrum in de stad Handlova. De dader

Lees meer »

Voorwaardelijke celstraf voor man die toenmalige vriendin in haar borsten beet

“Over één zaak kan iedereen het eens zijn: hij kampt met een agressieprobleem en bijt telkens letterlijk van zich af.” Een 38-jarige man uit Waregem die verschillende vrouwen klappen gaf, komt er met een volledig voorwaardelijke celstraf van 16 maanden vanaf. Op voorwaarde dat hij enkele strikte regels volgt. Hij moet ook ruim 6.000 euro schadevergoeding betalen.
The post

Lees meer »

OVERZICHT. Zirkzee niet in voorlopige EK-selectie Nederland, Bart Verbruggen wel – Mbappé voert Franse sterrenensemble aan

Het EK begint pas over een maand, maar mondjesmaat lopen de EK-selecties binnen. Hongarije maakte hun selectie dinsdag al bekend en nu mag ook Duitsland bijgeschreven worden op het lijstje. Het gastland loste de afgelopen dagen op ludieke wijze al enkele namen, nu is ook de volledige kern bekendgemaakt. Op de selectie van de Belgen is het nog wachten tot

Lees meer »