‘Euphoria’-actrice Sydney Sweeney bijt van zich af na kritiek van filmproducent: “Beschamend”

Sydney Sweeney (26), bekend voor haar rol in ‘Euphoria’ en ‘White Lotus’, laat de kritische opmerkingen niet zomaar aan zich voorbijgaan. “Ze is niet mooi en ze kan niet acteren,” zei Hollywood-producent Carol Baum tijdens een evenement over de actrice. Daarop komt Sweeney nu scherp uit de hoek: “Dit diskrediet spreekt boekdelen over haar karakter.” 

Meer krantenkoppen in België

Maike Boerdam speelt hoofdrol Donna in ‘MAMMA MIA’: “Van zodra we met de repetities beginnen, kruip ik in mijn cocon”

Vanaf 22 maart 2025 zal het feestje losbarsten met Nathalie Meskens (Tanya), Els Dottermans (Rosie), Jan Schepens (Sam), Helle Vanderheyden (Sophie), Dorian Liveyns (Sky), Chris Van Tongelen (Harry), Maike Boerdam (Donna)… in de musical ‘MAMMA MIA’. Plaats van afspraken: de Stadsschouwburg in Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater in Hasselt.
The post Maike Boerdam speelt hoofdrol Donna in ‘MAMMA

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Poetin wil niet onderhandelen met Zelensky: “Hij heeft geen legitimiteit meer”

De Russische president Vladimir Poetin is bereid om de oorlog in Oekraïne te beëindigen met een onderhandeld staakt-het-vuren dat de huidige slagveldlinies erkent. Poetin wil echter niet onderhandelen met de Oekraïense president Volodymyr Zelensky, die volgens hem “geen legitimiteit” meer heeft. Intussen zegt het Oekraïense leger het Russische offensief in de regio Charkiv te hebben gestopt. De Oekraïners zouden zelfs

Lees meer »

Justitiepaleis schudt zijn stellingen af

Het is een van de langstlopende Belgenmoppen: de renovatie van het Justitiepaleis in Brussel. Nadat een paar jaar geleden de stellingen werden hersteld, is nu een eerste gerestaureerde deel onthuld. “Dit gebouw is een monster.”

Lees meer »

OverKop-huis Poperinge lanceert meisjeswerking

Het OverKop-huis in Poperinge opende in 2022 de deuren en heeft nu een vaste kliek van een 15-tal jongeren die OverKop-ambassadeur worden. Het huis vind je langs de Komstraat 14. Het OverKop-huis in Poperinge lanceerde onlangs ook een meisjeswerking.
The post OverKop-huis Poperinge lanceert meisjeswerking appeared first on KW.be.

Lees meer »

INTERVIEW. Dit is de ‘chef verkiezingen’ van België: “Ik zal niet in het stemhokje geraken op 9 juni”

Bestaat er een ‘chef verkiezingen’ die ervoor zorgt dat 9 juni perfect volgens het scenario verloopt? “Die titel is te veel eer”, zegt de 40-jarige Koen Schuyten uit Zoutleeuw. Maar hij draait momenteel overuren als woordvoerder bij de FOD Binnenlandse Zaken, zeg maar het stuurhuis van onze democratie. Waar vult hij zoal zijn dagen mee? En waarom gaat hij zelf

Lees meer »

“Waar ben je mee bezig als je een minderjarige slaat?”: man (27) krijgt zes maanden met uitstel en boete na drie caféruzies

Drie afzonderlijke caféruzies leveren een 27-jarige man uit Harelbeke zes maanden cel en 800 euro boete op, beiden met uitstel. Hij moet zich vooral laten begeleiden voor zijn alcohol- en agressieproblematiek. De man werd al eerder veroordeeld voor geweld.
The post “Waar ben je mee bezig als je een minderjarige slaat?”: man (27) krijgt zes maanden met uitstel en

Lees meer »

“Dit neigt naar beïnvloeding”: expert over Dries Van Langenhoves “trucje” om twee keer te stemmen

Dries Van Langenhove vraagt zijn volgers om op zoek te gaan naar mensen die niet naar het stembureau kunnen gaan, en in hun plaats met een volmacht te stemmen. “Bijvoorbeeld je grootmoeder die in het rusthuis zit en niet meer mobiel is”, suggereert het gewezen Kamerlid voor Vlaams Belang. Professor politieke communicatie Peter Van Aelst heeft “gemengde gevoelens” bij de

Lees meer »