Eerste reactie van Dennis ‘Black Magic’ na veroordeling: “Ik zou haar 2 keer verkracht hebben, terwijl ik 4 keer seks met haar had”

“M’n koffers staan al klaar. De politie komt me zo oppikken om naar de gevangenis te gaan”, zegt Dennis ‘Black Magic’ Burkas (49) aan HLN via de telefoon. De voormalige pornoproducent werd deze ochtend veroordeeld tot zeven jaar cel voor de verkrachting en aanranding van acht vrouwen. Vanuit zijn woonkamer in Boutersem, omringd door zijn gezin, reageert hij voor het eerst op het vonnis. “De wraakactie is geslaagd… Die meisjes wisten dat seks part of the job was.” 

Meer krantenkoppen in België

Illegale carmeetings teisteren Zuid-West-Vlaamse industriezones: “Heel moeilijk om te beboeten”

Avelgem heeft een patserprobleem. De afgelopen maanden werden minstens vier illegale carmeetings vastgesteld: samenscholingen van wagenliefhebbers met getunede auto’s, vaak op het laatste moment afgesproken via sociale media. Simon Vandendriessche, lid van de politieraad in Avelgem, bond de kat de bel aan.
The post Illegale carmeetings teisteren Zuid-West-Vlaamse industriezones: “Heel moeilijk om te beboeten” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Paus Franciscus beschuldigd van homofobe opmerking tijdens besloten vergadering met bisschoppen

Paus Franciscus wordt ervan beschuldigd een homofobe opmerking te hebben gemaakt tijdens een besloten vergadering met Italiaanse bisschoppen. Dat schrijven 2 Italiaanse kranten, La Repubblica en Corriere della Sera. Volgens bronnen zou de 87-jarige paus tijdens de vergadering gezegd hebben geen homoseksuele mannen toe te laten tot de priesteropleiding, ook niet als ze zich aan het celibaat houden.

Lees meer »