‘Dalen de beurzen? Buy the dip!’

11:15 Een correctie op de beurzen is niet uit te sluiten, maar de fundamenten blijven solide. Zakken de markten gevoelig? ‘Buy the dip’, stelt JP Morgan Asset Management. 

Meer krantenkoppen in België

Elisa Decostere is nieuwe voorzitter Unizo

Unizo Ardooie-Koolskamp heeft de bestuursploeg herschikt. Deze vereniging voor zelfstandige ondernemers en vrije beroepen verdedigt de belangen van de leden in de gemeente. Advocate Elisa Decostere is de nieuwe voorzitter. Het bestuur bestaat uit Griet Spruytte, Sofie Lievens, Brecht Devos, Marnik Vandenberghe, Tony Seys, Martine De Meersserman, Wouter Lafaut, Elke Verstuyft, Nele Vandenberghe, Lore Van
The post Elisa Decostere

Lees meer »

DOVO laat Duitse Tellermine en drie obussen ontploffen na vondst in duinen

In het duin- of natuurgebied aan de Cabourgweg in Adinkerke bij De Panne werd dinsdagavond munitie gevonden. Opruimingsdienst DOVO ging ter plaatse om te controleren om wat het ging. “Het bleek om een Duitse Tellermine, twee grote Duitse obussen van 30 kilogram zwaar en een Franse obus te gaan”, meldt DOVO. Alles werd ter plaatse vernietigd.
The post DOVO

Lees meer »

Wilfried (75) voor 15de keer bijzitter in stembureau: “Eerste keer kon ik er een verkeersboete mee ontwijken, nu doe ik het gewoon graag”

Er zijn mensen die in een kramp schieten als ze een oproepingsbrief krijgen om te zetelen als bijzitter en je hebt de 75-jarige Wilfried Buseyne uit Heule. Op 9 juni trekt hij voor de 15de keer als vrijwilliger naar het stembureau in Heule. “Ik doe het gewoon graag omwille van het sociaal contact”, zegt de alleenstaande zeventiger, “en omdat ik

Lees meer »

Operazangeres Marjolein Acke wint ‘Sing again’, finalist Luka (ex-Hooverphonic) brengt nieuwe muziek uit

De 17-jarige Marjolein Acke heeft het VTM-programma ‘Sing again’ gewonnen. In de zangwedstrijd hebben 22 voormalige deelnemers aan VTM-talentenjachten het tegen elkaar opgenomen. De inzet: 10.000 euro om te investeren in een muziekcarrière. Ook in de finale: ‘The Voice’-winnares en voormalig Hooverphonic-zangeres Luka Cruysberghs, die meteen nieuwe muziek uitbrengt.

Lees meer »

CD&V zet met Marijke en Dorothy in op lokaal verenigingsleven: “Nadruk leggen op familiale karakter van onze badstad”

Met Dorothy Marrannes en Marijke Vileyn lost CD&V opnieuw twee namen voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. “Twee dames die al decennialang stevig geëngageerd zijn in het verenigingsleven van onze badstad”, zegt Sandy Buysschaert.
The post CD&V zet met Marijke en Dorothy in op lokaal verenigingsleven: “Nadruk leggen op familiale karakter van onze badstad” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Opvallende verkiezingsbelofte: ontslagnemend premier Sunak wil dienstplicht weer invoeren voor Britse jongeren

Als het van de Britse Conservatieven afhangt, wordt in het Verenigd Koninkrijk volgend jaar opnieuw de dienstplicht ingevoerd. 18-jarigen zouden volgens het plan kunnen kiezen tussen een voltijdse militaire dienst of vrijwilligerswerk elders, één weekend per maand of 25 dagen per jaar. Verdere details zouden nog uitgewerkt moeten worden door een speciale commissie, maar het plan zou zo’n 2,5 miljard

Lees meer »

Culturele kring Ic Dien Deerlijk bezoekt concentratiekampen

In het kader van V-dag (het einde van de Tweede Wereldoorlog op 8 mei) organiseerde de Deerlijkse culturele kring Ic Dien een uitstap naar Krakau (Polen). Het initiatief werd in goede banen geleid door Dirk Demeurie en Youri Putman. Tijdens het driedaags bezoek bracht de 40-koppige delegatie onder meer een bezoek aan de concentratiekampen van
The post Culturele kring

Lees meer »

Zwerm bijen nestelt zich op bushalte, imker schiet te hulp

Wie zaterdagmiddag de bus wou nemen in de Zandstraat in Haasdonk, stond niet alleen te wachten. Een zwerm bijen had er zich genesteld bovenop de bushalte. Het informatiebord van de halte werd volledig ingepalmd door de bijen. De brandweer en een imker kwamen ter plaatse om de dieren weg te halen. Allicht waren de dieren afkomstig uit de bijenkasten van

Lees meer »