Club Brugge tegen Fiorentina in halve finale: ‘La Viola’ zet Tsjechische Plzen pas in verlengingen opzij

Nu Club Brugge de heksenketel van Thessaloniki overleefd heeft, speelt het de halve finale van de Conference League – zijn eerste Europese halve finale in 32 jaar – tegen Fiorentina. De Italiaanse club had verlengingen nodig tegen Viktoria Plzen, waarin het twee keer scoorde (2-0). 

Meer krantenkoppen in België

Lasterzaak oud-burgemeester Rita Demaré uit Hooglede komt voor assisen

De lasterzaak die oud-burgemeester van Hooglede Rita Demaré (CD&V) aanspande tegen de oprichters van een Facebookgroep, wordt doorverwezen naar het hof van assisen. Dat is de rechtbank waar de zwaarste misdrijven worden behandeld, zoals moord. De zaak kwam eerst voor de correctionele rechtbank, maar die oordeelde dat er sprake is van een drukpersmisdrijf. En daarvoor is assisen bevoegd.

Lees meer »

Van 700 naar 411 euro per overnachting tijdens Olympische Spelen: waarom hotels in Parijs hun woekerprijzen plots terugdraaien

Tien weken voor de start van de Olympische Spelen in Parijs zijn de prijzen van hotelkamers en gastenverblijven in vrije val. De gemiddelde prijs voor een overnachting in een hotel in de Lichtstad lag een paar weken geleden op net geen 700 euro en is nu gezakt naar 411 euro. Hebben gulzige hotelhouders hun hand overspeeld? En hoe geraak je

Lees meer »

Richard en Rosalie vieren diamant

Richard Comein is in 1940 geboren in Oostende en zijn toekomstige echtgenote, Rosalie Dewitte, zag het levenslicht in Vosselaar in 1942.
The post Richard en Rosalie vieren diamant appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nederlandse coalitiepartners stellen coalitieakkoord voor, Geert Wilders: “De zon gaat weer schijnen in Nederland”

De vier Nederlandse partijen PVV, VVD, NSC en BBB hebben donderdagochtend hun coalitieakkoord voorgesteld. Na een lange formatieperiode hopen de vier met het akkoord – getiteld ‘Hoop, lef en trots’ – een “stabiel Nederland” te leiden. Het akkoord legt onder meer de nadruk op een streng asielbeleid, veiligheid, bestaanszekerheid en landbouw, de speerpunten van de partijen.

Lees meer »

Steun het dierenasiel met een tattoo

Tattoozaak Cirusso Art uit Menen pakt uit met een opmerkelijke en hartverwarmende actie. Op 15 juni kan iedereen er zich een tattoo laten zetten, voor een vrijwillige bijdrage. De opbrengst van die dag gaat integraal naar het dierenasiel De Knuffelpootjes.
The post Steun het dierenasiel met een tattoo appeared first on KW.be.

Lees meer »

KV Oostende vraagt faillissement aan, bewindvoerder messcherp voor eigenaar Conway: “Elke emotie is hem vreemd”

Het doek valt binnenkort officieel voor KV Oostende. Op 3 juni zal bewindvoerder Werner Van Oosterwyck het faillissement aanvragen. Dat heeft de club donderdagnamiddag gecommuniceerd. In een communiqué is Van Oosterwyck snoeihard voor de Amerikaanse eigenaar Paul Conway. “De vraag is of deze man niet zou moeten worden verbannen uit de internationale voetbalwereld.”

Lees meer »

Minifestival FUN K-Town in Kortrijk is opnieuw groot succes

Twee podia, vijftig dj’s, foodtrucks, lounges, een waaier aan muziek, sfeer en veel groen: dat is het derde minifestival FUN K-Town op Kortrijk Weide langs de Leie tijdens Sinksenfeesten. Hanne, Sara, Linde, Mana en Nele waren van de partij.
The post Minifestival FUN K-Town in Kortrijk is opnieuw groot succes appeared first on KW.be.

Lees meer »